DPS 03.11.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Eveee, Nadulka, OLMA2 - poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 03.11.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dostałam numer, dziękuję. ..O podwójnie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Proponuje by nr konta podawali tylko administratorzy wsrod ktorych jest tez malgos2 lub konkretna lista osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 03.11.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 ...jeśli można to również poproszę o konto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 ...jeśli można to również poproszę o konto... poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Kaluś miałam Ci właśnie odpisać.... nie mogę znaleźć tego postu. Myslę, że dopiero po weekendzie będziemy dokładniej wiedzieć ile jest naprawde na koncie. Mam nadzieje, że uda się zebrać duuuuużą sumkę aby pomóc Nelci !! Ciesze się, że tylu dobrych ludzi chce pomóc. Wszyscy jesteście WIELCY !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Liczenie będzie po weekendzie, bo na razie tylko nieliczne banki przekazały kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 03.11.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 dostalam , dziekuje przelew zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.11.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Muszę to napisać....śledzę forum dwa dni, bo nie mogę przestać myśleć o tym co się stało....i widzę tu tyle dobrych serc...jestem dumna, że jestem na tym forum.... Nelciu....jeśli tyle dobrych ludzi niesie pomoc, to będzie dobrze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Super Wszyscy urobieni mogą spokojnie udać się na spoczynek dziewczyny BRAWO ! ...ale jak odpoczniecie to czekamy tu z niecierpliwością na relacje z pierwszej ręki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.11.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Czekamy, czekamy....z niecierpliwością Jesteście Wielkie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 03.11.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Przelew poszedl, ale tez bedzie dopiero w poniedzialek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Nie jestem/jesteśmy w stanie przejrzeć wszystkich postów ... Byłyśmy dzisiaj w domu teściów Nelci, dokąd zostały przewiezione uratowane z domu meble. Wyczyściliśmy wszystko co się dało uratować. Stolarz do renowacji drewnianych mebli załatwiony i będzie sukcesywnie zabierał meble do siebie .Za stolarza będziemy płacić sukcesywnie z uzbieranych na forum pieniędzy. Nie zostało tego wiele i niektóre meble niestety nie nadają się do użytku. W poniedziałek, bądź wtorek będzie rzeczoznawca, który powie co dalej będzie z ich domem i czekamy na to co powie. Kołdry ,poduszki i pościel już są. Potrzebne rzeczy, które zbieracie (np. ubrania) prosimy przesyłać bezpośrednio do Nelci. Potrzebne są szafy ubraniowe szt. 2, jeśli ktoś miałby jakąś to będziemy wdzięczne za kontakt i przesłanie jej do Nelci. Adres będzie podawany sukcesywnie na PW przez: Arnikę, lidszu, rasię, TAR, małgos2, malkę, Nefer i Aneta_s Bardzo prosimy o weryfikację konta na które wpłacaliście pieniądze Konto do małgos2 zaczyna się na 88 ... 9195 Jeśli ktoś będzie chciał wpłacić pieniądze na stowarzyszenie Omnibus, to niech koniecznie w tytule przelewu wpisze " pomoc dla Nelli". Zdjęcia z akcji ratowania mebli będą jutro lidszu, malka, rasia i Arnika Edytowane 4 Listopada 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Jeszcze chciałybyśmy przekazać wielkie podziękowania dla wszystkich forumowiczów za troskę i odzew od Nelci i jej męża. Przesyłają wam moc buziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Arnika i reszta dziewczyn.....dziękujemy, jsteście kochane !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.11.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) jestem dumna, że jestem na tym forum.... Ja też Nelciu, moc pozytywnych fluidów dla Ciebie i rodziny Edytowane 3 Listopada 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.11.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Pieniążki przelałam, powinny dotrzeć w poniedziałek. Dziewczyny- super, że jesteście- taka pomoc jest teraz bezcenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dziewczyny...dzięki za wiadomości:) I powtórzę jeszcze raz...Jesteście Wielkie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Proszę o nr konta i adres do Nellci. Jeśli to możliwe napiszcie mi na pw imiona dzieciaczków Nelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Kasiu,poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts