Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Nelli Sza spłonął dom..

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaluś miałam Ci właśnie odpisać.... nie mogę znaleźć tego postu. Myslę, że dopiero po weekendzie będziemy dokładniej wiedzieć ile jest naprawde na koncie.

Mam nadzieje, że uda się zebrać duuuuużą sumkę aby pomóc Nelci !!

Ciesze się, że tylu dobrych ludzi chce pomóc. Wszyscy jesteście WIELCY !! :)

Muszę to napisać....śledzę forum dwa dni, bo nie mogę przestać myśleć o tym co się stało....i widzę tu tyle dobrych serc...jestem dumna, że jestem na tym forum....

Nelciu....jeśli tyle dobrych ludzi niesie pomoc, to będzie dobrze!!!!

Nie jestem/jesteśmy w stanie przejrzeć wszystkich postów ... Byłyśmy dzisiaj w domu teściów Nelci, dokąd zostały przewiezione uratowane z domu meble. Wyczyściliśmy wszystko co się dało uratować. Stolarz do renowacji drewnianych mebli załatwiony i będzie sukcesywnie zabierał meble do siebie .Za stolarza będziemy płacić sukcesywnie z uzbieranych na forum pieniędzy. Nie zostało tego wiele i niektóre meble niestety nie nadają się do użytku. W poniedziałek, bądź wtorek będzie rzeczoznawca, który powie co dalej będzie z ich domem i czekamy na to co powie. Kołdry ,poduszki i pościel już są. Potrzebne rzeczy, które zbieracie (np. ubrania) prosimy przesyłać bezpośrednio do Nelci.

Potrzebne są szafy ubraniowe szt. 2, jeśli ktoś miałby jakąś to będziemy wdzięczne za kontakt i przesłanie jej do Nelci.

Adres będzie podawany sukcesywnie na PW przez: Arnikę, lidszu, rasię, TAR, małgos2, malkę, Nefer i Aneta_s

Bardzo prosimy o weryfikację konta na które wpłacaliście pieniądze

Konto do małgos2 zaczyna się na 88 ... 9195 Jeśli ktoś będzie chciał wpłacić pieniądze na stowarzyszenie Omnibus, to niech koniecznie w tytule przelewu wpisze " pomoc dla Nelli". Zdjęcia z akcji ratowania mebli będą jutro :D lidszu, malka, rasia i Arnika

Edytowane przez Arnika