Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Nelli Sza spłonął dom..

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Za każdym razem, gdy zbliżam się do swojego domku w którym mieszkam od roku, czuję zachwyt, że po prostu jest. Nie wyobrażam sobie nawet, jak można się czuć w takiej sytuacji, jak Nelli. Dopiero weszłam na forum i prawie się popłakałam, gdy przeczytałam o tej tragedii. Proszę o numer konta.

Za każdym razem, gdy zbliżam się do swojego domku w którym mieszkam od roku, czuję zachwyt, że po prostu jest. Nie wyobrażam sobie nawet, jak można się czuć w takiej sytuacji, jak Nelli. Dopiero weszłam na forum i prawie się popłakałam, gdy przeczytałam o tej tragedii. Proszę o numer konta.

Poszło

Witajcie,

łzy się do oczu cisną nie z powodu rzeczy materialnych, one nie są najważniejsze ale tej strasznej wyrwy w sercu która zostaje w człowieku po takiej tragedii i łez które cięzko wymazać i zapomnieć. Myślami będę Was wspierać i cieszę się że jest tylu dobrych ludzi wokół. Poproszę o numer konta z całego serca pomogę na ile mogę.

Z trudem powstrzymuję łzy od momentu kiedy się dowiedziałam o tej tragedii Nelly i jej rodziny...Tym bardziej ,że wczorajszy dzień obfitował w szereg tragicznych dla mnie wiadomości...:(:(

Jestem też pełna podziwu dla wszystkich wspaniałych ludzi na tym forum .którzy zaoferowali czynnie swoją pomoc .Kochani jesteście:hug:W miarę możliwości postaram się i ja mieć jakiś wkład dlatego poproszę o nr konta...Każdy grosz się liczy w tej sytuacji...

Kochani, na razie tak jak pisalam jest "zaledwie" 2140 zl, ale to byl stan konta na piatek, czyli po 1 dniu zbierania. W poniedzialek przyjdzie pewnie fala i chce od razu ja przekazac dalej. Dzieki za przekazywanie konta.. Jutro jestem na posterunku caly dzien z przerwami na prace. Dzieki! :D

Kochani, na razie tak jak pisalam jest "zaledwie" 2140 zl, ale to byl stan konta na piatek, czyli po 1 dniu zbierania. W poniedzialek przyjdzie pewnie fala i chce od razu ja przekazac dalej. Dzieki za przekazywanie konta.. Jutro jestem na posterunku caly dzien z przerwami na prace. Dzieki! :D

oj przyjdzie fala,ale ta niosąca miłość i pokazująca nasze serce:wave:.Jak miło to czytać ,jak dobrze tu być.

To da Neli ogromną siłę i energię:hug: