nemi 03.11.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Arnika dziękujemy za info. Kochane jesteście Dziewczynki! :hug: Przelew od nas poszedł, pewnie zaksięguje się w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.11.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 namiary na konto proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 namiary na konto proszę. poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 03.11.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Za każdym razem, gdy zbliżam się do swojego domku w którym mieszkam od roku, czuję zachwyt, że po prostu jest. Nie wyobrażam sobie nawet, jak można się czuć w takiej sytuacji, jak Nelli. Dopiero weszłam na forum i prawie się popłakałam, gdy przeczytałam o tej tragedii. Proszę o numer konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.11.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Za każdym razem, gdy zbliżam się do swojego domku w którym mieszkam od roku, czuję zachwyt, że po prostu jest. Nie wyobrażam sobie nawet, jak można się czuć w takiej sytuacji, jak Nelli. Dopiero weszłam na forum i prawie się popłakałam, gdy przeczytałam o tej tragedii. Proszę o numer konta. Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johana 03.11.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Witajcie,łzy się do oczu cisną nie z powodu rzeczy materialnych, one nie są najważniejsze ale tej strasznej wyrwy w sercu która zostaje w człowieku po takiej tragedii i łez które cięzko wymazać i zapomnieć. Myślami będę Was wspierać i cieszę się że jest tylu dobrych ludzi wokół. Poproszę o numer konta z całego serca pomogę na ile mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.11.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Wrzucam kilka zdjęć korzystając z gościnności Arniki: W tle to co zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 03.11.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Mam konto w tym samym banku, wpłata poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 04.11.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Człowiek tyle serca wkłada w budowę domu, a tak krótkiej chwili może wszystko stracić. Nie wyobrażam sobie jak Oni się teraz czują. Życzę dużo sił. Proszę o nr konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.11.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Z trudem powstrzymuję łzy od momentu kiedy się dowiedziałam o tej tragedii Nelly i jej rodziny...Tym bardziej ,że wczorajszy dzień obfitował w szereg tragicznych dla mnie wiadomości...:( Jestem też pełna podziwu dla wszystkich wspaniałych ludzi na tym forum .którzy zaoferowali czynnie swoją pomoc .Kochani jesteście:hug:W miarę możliwości postaram się i ja mieć jakiś wkład dlatego poproszę o nr konta...Każdy grosz się liczy w tej sytuacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 04.11.2012 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziewczynki FM naprawdę przywraca wiarę w ludzi.... To jest coś niesamowitego...Normalnie łzy się same cisną do oczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2012 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Water-sprite, Beauty - poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziewczyny...dzięki za wiadomości:) I powtórzę jeszcze raz...Jesteście Wielkie!!!! ja sobie wypraszam tylko 172 cm wzrostu malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.11.2012 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 ja sobie wypraszam tylko 172 cm wzrostu malka Jak dla mnie to i tak jesteście wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2012 01:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kochani, na razie tak jak pisalam jest "zaledwie" 2140 zl, ale to byl stan konta na piatek, czyli po 1 dniu zbierania. W poniedzialek przyjdzie pewnie fala i chce od razu ja przekazac dalej. Dzieki za przekazywanie konta.. Jutro jestem na posterunku caly dzien z przerwami na prace. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 OKi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2012 02:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Idzcie juz spac pijaczki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaMC 04.11.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Poprosze o numer konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.11.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kochani, na razie tak jak pisalam jest "zaledwie" 2140 zl, ale to byl stan konta na piatek, czyli po 1 dniu zbierania. W poniedzialek przyjdzie pewnie fala i chce od razu ja przekazac dalej. Dzieki za przekazywanie konta.. Jutro jestem na posterunku caly dzien z przerwami na prace. Dzieki! oj przyjdzie fala,ale ta niosąca miłość i pokazująca nasze serce:wave:.Jak miło to czytać ,jak dobrze tu być. To da Neli ogromną siłę i energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.11.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Poprosze o numer konta Basiu, przesłałam Ci. Małgoś, oby to było finansowe tsunami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts