DPS 04.11.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kochani - ustaliłam z Arniką, że w dniu dzisiejszym TYLKO JA i dziewczyny: Edzia, TAR, lidszu, Arnika, Malka, Małgoś2 podajemy konto.Rozumicie - chodzi o to, żeby konto było podawane z jednego źródła, żeby to było na pewno właściwe konto bez pomyłek itd. Dziewczyny są umęczone strategicznymi nocnymi naradami, załatwianiem i ustalaniem różnych rzeczy, jazdą powrotną po sprzątaniu, więc póki co ja dzisiaj będę dyżurowała na wątku. Prosimy wszystkich o weryfikację podawanego wcześniej konta, konto prowadzone przez Małgoś2 zaczyna się cyframi 88 11, kończy 9195. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 04.11.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kurczę ,jak zobaczyłam zdjęcia to wymiękłam.Dziewczyny jesteście nieocenione .Takie rzeczy-tylko na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.11.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziewczyny, jesteście nieocenione, strasznie żaluję, że nie mieszkamy bliżej, bo byśmy pomogli. Wspieramy Was duchowo. Ja dziś w pracy. Przekazałam na konto kilka złociszy. Nelcia, trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.11.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 DPS na właściwe konto poszło;) dzięki za czujność, przy takich akcjach rożne rzeczy moga się zdarzyć i to nie z winy organizatorów..... Dziewczyny jesteście wielkie i nieocenione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka1950 04.11.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Poproszę numer konta. Hanka 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Hanka 1950, poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 04.11.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 I ja poproszę nr konta. Nelcia, ściskam serdecznie. Dziewczyny, to jest niebywałe! W świecie, gdzie każdy tylko: "ja", "moje"...., to, co robicie, jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.11.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Oglądam zdjęcia ze ściśniętym gardłem i żołądkiem i nie potrafię się powstrzymać od łez...wzruszona jestem niesamowicie tą woelką forumową akcją.Dziewczyny i Chłopaki JESTEŚCIE WSPANIALI:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 04.11.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ja tez czekam na numer konta, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.11.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Bardzo współczuję Nelci i Jej Rodzinie, przytulam mocno i wierzę że wkrótce i dla Nich słoneczko zaświeci:hug: Oczywiście poproszę o numer konta. I jak tu nie kochać Ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziewczyny ja też poproszę o numer konta. Za daleko mam aby pojechać i coś pomóc osobiście a na przegląd szaf nie mam w tej chwili siły. Postaram się pomóc na tyle na ile mogę naszej Nelci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Olinek, elizakop, Maxtorka, pysiaczek, poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 04.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Sluchajcie, nie wiem, jak zaczac, ale Nelli Sza - jednej z najcieplejszych osob na FM wczoraj rano splonal dom... Na szczescie nikomu nic sie nie stalo, ale uratowane rzeczy typu ciuchy moga nie byc do uzytku. W tej chwili Nelli mieszka u mamy, wiec postawowe potrzeby ma zapewnione, dzieci maja ubrania, ale jak mozemy sie domyslec - Nelli jest w szoku, potrzebne jej nasze wsparcie. Jesli chodzi o finansowe - jesli chcecie moge zbierac jak zwykle na konto. Wszelkie inne pomysly mile widziane. proszę o nr konta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Petervdo - poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.11.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 ja tez poprosze nr rachunku A swoja droga dlaczego nie jest po prostu podany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jrrzy 04.11.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Poproszę o numer konta oraz informację jak zatytułować przelew - na skrzynkę majlową: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 04.11.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 poproszę o nr konta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.11.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziewczyny prosze o podanie nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johana 04.11.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Hej czekam cierpliwie na numer konta, piasałam pewnie jak już dziewczyny zmęczone spały więc sie przypominam... Witajcie, łzy się do oczu cisną nie z powodu rzeczy materialnych, one nie są najważniejsze ale tej strasznej wyrwy w sercu która zostaje w człowieku po takiej tragedii i łez które cięzko wymazać i zapomnieć. Myślami będę Was wspierać i cieszę się że jest tylu dobrych ludzi wokół. Poproszę o numer konta z całego serca pomogę na ile mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.11.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ja również poproszę o nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts