Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Nelli Sza spłonął dom..

Recommended Posts

Ale wpłaty z zagranicy muszą być przy przelewie zaznaczone kto ponosi opłatę za przesył kasy.

Żeby nie doszło do sytuacji,że będą ściągać z konta Małgoś i te opłaty przekroczą wpłaty.

Mój bank np za każdy przelew jaki jest realizowany z zagranicznego banku,zżera 20 zeta z tegoż przelewu.

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kocimieta, rere79, yuka, amglad1, tutli-putli, Piotrek42, Basia1112, MusiSieUdac, amalfi, suspenser, ane3ka1, bogumil, DropInn, AniaS79, cronin, polikarpia, daroski, ullerowa, boratom, lea**, azusa, oraz Donata G, (bez nicka), ignis, Anna M. (bez nicka), AJ, tabaluga, agatka2106, gosia-goja, eveee, maciejka_1976, daila, Katarzyna S. (bez nicka), Tereska77, Balbina2000, lokmen, goga81, Barbara74, Milid, martadela, ellaj, filemon, dorbie, mugatka, zosik, DPS, emiranda, tomkwas, majak, EZS, kachna28, pysiaczek, Beata K-W (bez nicka), jagna, burundi, jack18, Uzarex, ngel, tlobo, cieszynianka i petrus_es, kontradmiral86, Jerzy S. (bez nicka), belkowiec, Rafał R. (bez nicka), Rozalia Ż. (bez nicka), bami, Paweł T. (bez nicka), lidszu, moorela, delor, Katarzyna Z (bez nicka), diabel200, szkrabeusz, alpak, Karolina i Artur, nemi, Gosiek33, madileo, kala67, oliwkaik, Slawek..., Monisiaaa, Zofia B. (bez nicka), Saly, malkul, barranki, Joachim S. (bez nicka), Wekto, ida2, nickmoni, IwoBW, Julianna16, Olivia2, wprzybyla, Drimeth, Katarzyna S. (bez nicka), Andulka, piotras69, adiqq, marynata, nita83, karoka65, AgnesK, asiadom, water-sprite, jamles, lolek30, skorlaje, Moose, olinek okraglinek, marjel, sure, zielony ogrod, Arnika, galka, Anton, aguu, Zbigniew100, Ewelina&Sylwek, Spirea.

Lacznie 14 373, 79. :)

Edytowane przez malgos2

nie widze siebie na liscie a przelew robilam w sobote ,w tytule wpisalam FM i moj nick , zapomnialam dopisac ze to dla Nelli , mam nadzieje ze doszedl lub dojdzie

Malgos podaj mi prosze namiary na fb bo podane tutaj linki nie dzialaja

Też mi się wydaje że ten link nie działa.

Co prawda sama nie mam fb i się nie znam,ale próbowałam dostać się na dane koleżanki i nic.

Co do przelewów,to bank chyba do 17 księguje,także po tej godzinie będzie pełny obraz tego czyje pieniądze nie doszły.