Nefer 01.11.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelcia, mocno przytulam. Czekamy na listę. Na razie powolutku się ogarnij. Najważniejsze, że nikomu nic się nie stało. Za resztę zapłacisz Master card... :)Całuję mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.11.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelcia...trzymajcie się!!!!!!!!!!!!To straszne....ale najważniejsze, że jesteście razem!!!! Czy konto już otwarte?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 01.11.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 do dupy to wszystko!! Do dupy!! siedzę i łzy mi kapią na klawiaturę Bardzo proszę o numer konta na priv Do dupy to życie i już!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Pozwoliłam sobie przekazać nr konta MALGOS2 basi1112, bogumilowi oraz ngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.11.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Dzięki Aniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelcia, najważniejsze, że wam nic się nie stało wiem, że wam ciężko i serce pęka, ale postaramy się wam choć troszkę ulżyć i pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Też jestem w gotowości! Nelli, mocno ściskam i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.11.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Wstrząśnięci wiadomością o pożarze, wzruszeni postawą Forumowiczów, czekamy na Waszą decyzję, jak forum może pomóc naszej miłej Nelli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.11.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jestem, bo jak nie być...Też proszę o nr konta bo FB nie odwiedzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Proszę o nr konta na priv Strasznie współczuję Nelli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.11.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelcia ja...nie wiem co napisać :hug:bardzo się cieszę, że nic Wam się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.11.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 brak słów,proszę o numer konta ,a może jakieś informacje z jakiego miasta jest Neli Sza,może ktoś ma jakieś wolne lokum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 01.11.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Proszę redakcje o zrobienie jakiegoś subkonta z dopiskiem że dla Neli - będzie łatwiej i szybciej (również się przyłaczę) nr konta dopiąc w pierwszym poście!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 01.11.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jaka była przyczyna pożaru? Był tam kominek? Dość często są one przyczyną pożarów w domach szkieletowych. W tej kwestii jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.11.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 :o:o:o:o Czekam na decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.11.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Tak sobie myślę... Jechać i pozbierać rzeczy do prania, czyszczenia... pranie można u mnie zrobić.. będzie OK... Wszystko wyszorować można na miejscu... Pozabierać ocalałe rzeczy można wrzucić w duży samochód i przewieźć.. Nasze garaże możemy do tego wykorzystać.. Ja oddam swój.. chociaż część.. bo naszych bambetli jest jeszcze sporo... ale zawsze się coś do niego zmieści.. Może któraś dziewczyna odda kawałek podłogi w swoim garażu???????Jak będzie trzeba to i w większy samochód wsiądę.... Podjadę... ...dajcie znać... A tak się bałam, że by ta informacja prawdą się nie okazała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.11.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Straszna wiadomość Ten dom tchnął zawsze takim optymizmem. Chcę pomóc, więc proszę o numer konta. Będę też czekać na dalsze informacje co do rzeczy, które będą potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Wyslalam chyba do wszystkich numer, jesli kogos pominelam to krzyczcie. Nelka, super ze wpadlas i wpadaj do nas czesciej, bo martwimy sie o Ciebie. Najwazniejsze, zebyscie nie podupadli na duchu, o cialo jakos sie bedziemy razem martwic. I dzieki Wam wszystkim za odzew!!! Redakcjo - my tez czekamy na Twoje pomysly, my nie mamy na nie monopolu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Redakcjo...Czy na łamach magazynu można by było zorganizować dla Nelci i jej Rodziny jakaś aukcje/zbiórkę/odbudowę domu...Nie mam pojęcia jak to można ugryźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.11.2012 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Markoto, Lidszu -dziękuję za info. Straszna to wieść zwłaszcza, że dom był wyjątkowo sympatyczny . Że też tak wspaniałych ludzi taka tragedia spotkała. Oczywiście jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts