Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Nelli Sza spłonął dom..

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Mam firmę budowlaną pod Warszawą. Budujemy domy szkieletowe.

Nie wiem, gdzie Nelli Sza ma dom, ale jeśli w miarę blisko to z chęcią w czymś pomożemy. Zarówno od strony porady technicznej, czy prawnej (ubezpieczyciel), jak i w ewentualnej odbudowie może coś by się udało...

Nie znalazłam nigdzie zdjęć z pożaru. Jeśli są gdzieś umieszczone to będę wdzięczna za podanie linku.

Nelli Sza z rodziną - trzymamy kciuki!

Posłałam na priv;)

Poproszę o numer konta - też chciałabym jakoś pomóc.

A dla Nelli i Rodziny duużo siły duchowej w tak trudnym momencie wysyłam telepatycznie.

Dziękuję:yes: - poszło

kocimieta, rere79, yuka, amglad1, tutli-putli, Piotrek42, Basia1112, MusiSieUdac, amalfi, suspenser, ane3ka1, bogumil, DropInn, AniaS79, cronin, polikarpia, daroski, ullerowa, boratom, lea**, azusa, Donata G. (bez nicka), ignis, Anna M., AJ, tabaluga, agatka2106, gosia-goja, eveee, maciejka_1976, daila, Katarzyna S. (bez nicka), Tereska77, Balbina2000, lokmen, goga81, Barbara74, Milid, martadela, ellaj, filemon, dorbie, mugatka, zosik, DPS, emiranda, tomkwas, majak, EZS, kachna28, pysiaczek, Beata K-W (bez nicka), jagna, burundi, jack18, Uzarex, ngel, tlobo, cieszynianka i petrus_es, kontradmiral86, Jerzy S. (bez nicka), belkowiec, Rafał R.(bez nicka), Rozalia Ż. (bez nicka), bami, Paweł T., (bez nicka), lidszu, moorela, delor, Katarzyna Z. (bez nicka), diabel200, szkrabeusz, alpak, Karolina i Artur, nemi, Gosiek33, madileo, kala67, oliwkaik, Slawek..., Monisiaaa, Zofia B. (bez nicka), Saly, malkul, barranki, Joachim S. (bez nicka), Wekto, ida2, nickmoni, IwoBW, Julianna16, Olivia2, wprzybyla, Drimeth, Katarzyna S. (bez nicka), Andulka, piotras69, adiqq, marynata, nita83, karoka65, AgnesK, asiadom, water-sprite, jamles, lolek30, skorlaje, Moose, olinek okraglinek, marjel, sure, zielony ogrod, Arnika, galka, Anton, aguu, Zbigniew100, Ewelina&Sylwek, Spirea, Iwona Ś. (bez nicka), Nesska, kachna2802, classic, aglig, Renia, Ona_Lewkonia, Kendra, magi, sSiwy, wyanna, Bradykardia1, Romana101, Zulka01, aisa222, Nadulka, EdytaM, Gwozdzik, carver, Aneta G. (z FB), Anna M. (bez nicka), Magdzinska, JarekP, hanka1950, bash, Utek76, dakula, vesila, Magda34, Johana, tinek, Maciej J. (bez nicka), amonite, Karlsen, paciorki, Agata Ch. (bez nicka), QQQQ, Renata P. (bez nicka), mario31, skalista, marcia1983, kakusek, tola, madziaaa_w, narendil, bizzi, Eliza K. (bez nicka), emi601, kjuta, jimminen, nitubaga, arekjola1,jaksie, Adam W. (wiem, ze mi podawales nicka, zapomnialam i skasowalam wiadomosc...), Żelka, karolcia14m, michal_l, Justa*, pestka56, mojanio, Emma M. Edyta Ż., dobroszka, Lukarna, RD2011, Zuza74, kaskamaciej, Ewbuxxo, Ziuta62, Jolanta Z. (bez nicka), bebata, Aleksandra Sz. (bez nicka), Zetka, gudosia, pendrak, fiekra, pelargonia, OZ, lasche.

+ markoto i rasia w zakupach. :)

Lacznie 24 518, 79 PLN. :jawdrop:

Edytowane przez malgos2