Nadulka 07.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dziewczyny wyluzujcie,wiadomo że każdy ma swoje zajęcia,ale jest nas tyle na forum,damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dzięki, kochane, to lecę ogarniać chałupę i obejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Markoto też jest i czuwa i Wam pomoże Spadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam, Mam firmę budowlaną pod Warszawą. Budujemy domy szkieletowe. Nie wiem, gdzie Nelli Sza ma dom, ale jeśli w miarę blisko to z chęcią w czymś pomożemy. Zarówno od strony porady technicznej, czy prawnej (ubezpieczyciel), jak i w ewentualnej odbudowie może coś by się udało... Nie znalazłam nigdzie zdjęć z pożaru. Jeśli są gdzieś umieszczone to będę wdzięczna za podanie linku. Nelli Sza z rodziną - trzymamy kciuki! Posłałam na priv;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nelli jest z okolic Pszczyny wiec troche daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.11.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A ja w międzyczasie przeniosłam post do wątku firm oferujących pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InezDomyKanadyjskie 07.11.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 To rzeczywiście dość daleko..Ale jeśli będziemy mogli pomóc wiedzą lub podczas walki z ubezpieczycielem to polecamy swoje usługi.A jeśli będzie trzeba coś jeszcze to prosimy o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wchodze sobie w privy, a tam ktos pyta o posadzke. Zaraz bede liczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.11.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wchodze sobie w privy, a tam ktos pyta o posadzke. Zaraz bede liczyc... To czekami i kibicujemy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_kk 07.11.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dajcie nr konta:) Czy juz wiadomo co było przyczyna pozaru?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wiecie co, mnie dziś net chodzi jak ślimak po żwirze , więc z podawaniem konta krucho - Dobrze,że czuwacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.11.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dajcie nr konta:) Czy juz wiadomo co było przyczyna pozaru?? Poszłoo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dajcie nr konta:) Czy juz wiadomo co było przyczyna pozaru?? Poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 to ja juz nie wysylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Chyba dużo,bo małgoś długo liczy:)czekamy w napięciu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.11.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Poproszę o numer konta - też chciałabym jakoś pomóc. A dla Nelli i Rodziny duużo siły duchowej w tak trudnym momencie wysyłam telepatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.11.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Poproszę o numer konta - też chciałabym jakoś pomóc. A dla Nelli i Rodziny duużo siły duchowej w tak trudnym momencie wysyłam telepatycznie. Dziękuję - poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.11.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Bardzo prosze o numer konta Dziewczyny jesteście wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Bardzo prosze o numer konta Dziewczyny jesteście wspaniałe Poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) kocimieta, rere79, yuka, amglad1, tutli-putli, Piotrek42, Basia1112, MusiSieUdac, amalfi, suspenser, ane3ka1, bogumil, DropInn, AniaS79, cronin, polikarpia, daroski, ullerowa, boratom, lea**, azusa, Donata G. (bez nicka), ignis, Anna M., AJ, tabaluga, agatka2106, gosia-goja, eveee, maciejka_1976, daila, Katarzyna S. (bez nicka), Tereska77, Balbina2000, lokmen, goga81, Barbara74, Milid, martadela, ellaj, filemon, dorbie, mugatka, zosik, DPS, emiranda, tomkwas, majak, EZS, kachna28, pysiaczek, Beata K-W (bez nicka), jagna, burundi, jack18, Uzarex, ngel, tlobo, cieszynianka i petrus_es, kontradmiral86, Jerzy S. (bez nicka), belkowiec, Rafał R.(bez nicka), Rozalia Ż. (bez nicka), bami, Paweł T., (bez nicka), lidszu, moorela, delor, Katarzyna Z. (bez nicka), diabel200, szkrabeusz, alpak, Karolina i Artur, nemi, Gosiek33, madileo, kala67, oliwkaik, Slawek..., Monisiaaa, Zofia B. (bez nicka), Saly, malkul, barranki, Joachim S. (bez nicka), Wekto, ida2, nickmoni, IwoBW, Julianna16, Olivia2, wprzybyla, Drimeth, Katarzyna S. (bez nicka), Andulka, piotras69, adiqq, marynata, nita83, karoka65, AgnesK, asiadom, water-sprite, jamles, lolek30, skorlaje, Moose, olinek okraglinek, marjel, sure, zielony ogrod, Arnika, galka, Anton, aguu, Zbigniew100, Ewelina&Sylwek, Spirea, Iwona Ś. (bez nicka), Nesska, kachna2802, classic, aglig, Renia, Ona_Lewkonia, Kendra, magi, sSiwy, wyanna, Bradykardia1, Romana101, Zulka01, aisa222, Nadulka, EdytaM, Gwozdzik, carver, Aneta G. (z FB), Anna M. (bez nicka), Magdzinska, JarekP, hanka1950, bash, Utek76, dakula, vesila, Magda34, Johana, tinek, Maciej J. (bez nicka), amonite, Karlsen, paciorki, Agata Ch. (bez nicka), QQQQ, Renata P. (bez nicka), mario31, skalista, marcia1983, kakusek, tola, madziaaa_w, narendil, bizzi, Eliza K. (bez nicka), emi601, kjuta, jimminen, nitubaga, arekjola1,jaksie, Adam W. (wiem, ze mi podawales nicka, zapomnialam i skasowalam wiadomosc...), Żelka, karolcia14m, michal_l, Justa*, pestka56, mojanio, Emma M. Edyta Ż., dobroszka, Lukarna, RD2011, Zuza74, kaskamaciej, Ewbuxxo, Ziuta62, Jolanta Z. (bez nicka), bebata, Aleksandra Sz. (bez nicka), Zetka, gudosia, pendrak, fiekra, pelargonia, OZ, lasche. + markoto i rasia w zakupach. Lacznie 24 518, 79 PLN. Edytowane 7 Listopada 2012 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts