Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Nelli Sza spłonął dom..

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prosze o kontynuowanie rozmowy tu

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208993-Organizacja-pomocy-dla-Nelli-wątek-zbiorczy&p=5616130#post5616130

ten wątek faktycznie zostawmy do podawania konta.

Jeśli uda mi się rozgryźć jak się to robi, to postaram się przenieść posty do w/w dyskusji

edit:

Udało się

Edytowane przez malka

Czytam FM od 2008 roku niemalże codziennie. W tym czasie udało nam się zbudować dom, zresztą jeden z projektów Muratora. Czytam Wasze dzienniki, korzystam z dobrych rad, oglądam zdjęcia, znajduję inspiracje. Dziś przyszedł czas, by się za to wszystko odwdzięczyć. Proszę o numer konta.

Dziękuję, że jesteście

No to trzeba to zmienić.

Mnie to się wydawało, że nas niezbyt wiele jest tutaj. :)

A to Ty pisalas, ze chcesz zawiezc Nelli fanty, czy ktos inny? :rolleyes:

Ja do tej pory widzialam sie tylko z MymykKSK czy jakos tak, z Agdus i anirac, a z reszta wiecznie sie tylko umawialam az mi sie znudzilo... Kilka razy byl ktos u mnie ogladac podloge - pierwszy i ostatni raz. Aaaa i z aguleczka i Anoleiz sie spotkalam. Slabo naprawde...

Podaje stan wieczorny:

kocimieta, rere79, yuka, amglad1, tutli-putli, Piotrek42, Basia1112, MusiSieUdac, amalfi, suspenser, ane3ka1, bogumil, DropInn, AniaS79, cronin, polikarpia, daroski, ullerowa, boratom, lea**, azusa, Donata G. (bez nicka), ignis, Anna M., AJ, tabaluga, agatka2106, gosia-goja, eveee, maciejka_1976, daila, Katarzyna S. (bez nicka), Tereska77, Balbina2000, lokmen, goga81, Barbara74, Milid, martadela, ellaj, filemon, dorbie, mugatka, zosik, DPS, emiranda, tomkwas, majak, EZS, kachna28, pysiaczek, Beata K-W (bez nicka), jagna, burundi, jack18, Uzarex, ngel, tlobo, cieszynianka i petrus_es, kontradmiral86, Jerzy S. (bez nicka), belkowiec, Rafał R.(bez nicka), Rozalia Ż. (bez nicka), bami, Paweł T., (bez nicka), lidszu, moorela, delor, Katarzyna Z. (bez nicka), diabel200, szkrabeusz, alpak, Karolina i Artur, nemi, Gosiek33, madileo, kala67, oliwkaik, Slawek..., Monisiaaa, Zofia B. (bez nicka), Saly, malkul, barranki, Joachim S. (bez nicka), Wekto, ida2, nickmoni, IwoBW, Julianna16, Olivia2, wprzybyla, Drimeth, Katarzyna S. (bez nicka), Andulka, piotras69, adiqq, marynata, nita83, karoka65, AgnesK, asiadom, water-sprite, jamles, lolek30, skorlaje, Moose, olinek okraglinek, marjel, sure, zielony ogrod, Arnika, galka, Anton, aguu, Zbigniew100, Ewelina&Sylwek, Spirea, Iwona Ś. (bez nicka), Nesska, kachna2802, classic, aglig, Renia, Ona_Lewkonia, Kendra, magi, sSiwy, wyanna, Bradykardia1, Romana101, Zulka01, aisa222, Nadulka, EdytaM, Gwozdzik, carver, Aneta G. (z FB), Anna M. (bez nicka), Magdzinska, JarekP, hanka1950, bash, Utek76, dakula, vesila, Magda34, Johana, tinek, Maciej J. (bez nicka), amonite, Karlsen, paciorki, Agata Ch. (bez nicka), QQQQ, Renata P. (bez nicka), mario31, skalista, marcia1983, kakusek, tola, madziaaa_w, narendil, bizzi, elizakop, emi601, kjuta, jimminen, nitubaga, arekjola1,jaksie, Adam W. (wiem, ze mi podawales nicka, zapomnialam i skasowalam wiadomosc...), Żelka, karolcia14m, michal_l, Justa*, pestka56, mojanio, Emma M. Edyta Ż., dobroszka, Lukarna, RD2011, Zuza74, kaskamaciej, Ewbuxxo, Ziuta62, Jolanta Z. (bez nicka), bebata, Aleksandra Sz. (bez nicka), Zetka, gudosia, pendrak, fiekra, pelargonia, OZ, lasche, anonim, izaa, stary, mhk, ALA MAJ, bpis, Basia&Dominik, saskja.

+ markoto i rasia w zakupach. :)

Lacznie 25 083,53 PLN.

Edytowane przez malgos2

A to Ty pisalas, ze chcesz zawiezc Nelli fanty, czy ktos inny? :rolleyes:

Ja do tej pory widzialam sie tylko z MymykKSK czy jakos tak, z Agdus i anirac, a z reszta wiecznie sie tylko umawialam az mi sie znudzilo... Kilka razy byl ktos u mnie ogladac podloge - pierwszy i ostatni raz. Aaaa i z aguleczka i Anoleiz sie spotkalam. Slabo naprawde...

O ile dobrze pamietam, to pisala o tym ngel ...