AniaS79 02.11.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jeśli Górny Śląsk, to ja też mogę pomóc bardziej bezpośrednio. Dysponuję dużym samochodem w weekendy, a w moim domu jeśli trzeba będzie znajdzie się miejsce dla większej liczby osób. Tymczasem poproszę o numer konta, bo na facebooku nie wiem jak Was znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) kocimieta i mr6319 ..... wysłałem AniaS79 też Edytowane 2 Listopada 2012 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 02.11.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Wiem, że zabrzmi to dość dziwnie, ale na tym etapie ważne jest aby trzymać rękę na pulsie, w sprawach prawnych związanych z ubezpieczeniem.Na wysokość odszkodowania, będzie miało znaczenie każde sformułowanie zwarte w umowie z ubezpieczycielem, oraz z ekspertyzą. To musi „współgrać”.Ubezpieczyciel nie jest organizacją charytatywną i będzie (bo musi) ciąć kwotę ubezpieczenia, wykorzystując każdą okazję, wynikającą z umowy i ekspertyz.Wiem, że to trudne, ale właśnie teraz ważą się losy kwoty wypłaconej z ubezpieczenia. Dlatego zanim cokolwiek napiszecie lub „zeznacie” zapoznajcie się dokładnie z warunkami ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.11.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Neli to takie niesprawiedliwe dobrze, ze Wam nic sie nie stalo !!! jesli tylko bede mogla pomoc - to jestem !!!! nie wiem w jakim wieku masz dzieci, ale jesli cos potrzeba na zime to chetnie jakies ubranka podesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ania wyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 02.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Straszna wiadomosc,Nelcia cale serce wlozyla w swoj domek,dziewczyny przeslijcie mi dane z nr konta na priva to takze wesprę finansowo Nelcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jest sensowny pomysł Arniki - Nelli bardzo lubiła meble z Ikei.Wielu z nas lubi i kupuje te meble.Trzeba zwrócić się do Ikei jako forum - opisać sytuację i poprosić o pomoc w ponownym urządzeniu domu, szczegóły trzeba omówić z dyrekcją Ikei, ale myślę, że to da się zrobić.W pierwszym rzędzie gmina powinna zabezpieczyć dla nich mieszkanie zastępcze, mają taki obowiązek, oby sie z niego dobrze wywiązali.Potem z pomocą Ikei my jako forum pomożemy urządzić to mieszkanko, trzeba też zaproponować redakcji,żeby może w zamian za pomoc ikei dla Nelli zgodziła się na reklamę Ikei na swoich stronach.Co do rzeczy, kocy, pościeli - trzeba by zrobić listę, żeby potem nie mieli 12 kurtek, ale tylko 1 pasujące spodnie.Konkretnie, ilość rzeczy i rozmiary, kolejne osoby z forum będą 'ODHACZAŁY SIĘ" NA LIŚCIE (oj, CapsLock) przy konkretnych pozycjach, czyli ktoś zajmie się dostarczeniem kurtek, ktoś inny sweterków, jeszcze ktoś inny kołder, pościeli itd.Nie mozna zarzucić ich nadmiarem rzeczy, bo nie będą mieli gdzie tego przechować.Jest mozliwość przewiezienia mebli, dziewczyny mają duże auta dostawcze i oferowały się z pomocą w tym zakresie, damy radę! Zaraz postaram się zadzwonić do Edzi, może ona porozmawia z Redakcją o pomyślę łączonym z ikeą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.11.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Pomoc na forum jak widać już działa. By zorganizować jakąś akcję, musimy poczekać, aż wiadomo będzie jakie są zniszczenia i jakie potrzeby. Prosimy Nelli Sza o kontakt, kiedy tylko ogarnie to nieszczęście. Trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 gaga poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 DPSiu swietny pomysl z ta ikea tylko niestety z tym sie trzeba wstrzymac, nie wiem jak wyglada mozliwosc mieszkan zastepczych, to chyba nieduza spolecznosc wiec i o to wtedy trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.11.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Czy mógłby ktoś na priv podesłać mi numer konta? Nelly, trzymaj się. Najważniejsze, że żyjecie. Moim zdaniem na tym etapie najważniejsze są pieniądze. Może na jakiś czas trzeba wynająć jakieś mieszkanie? Zawsze to lepsze niż siedzenie kątem nawet u rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 02.11.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 markoto, jamles - dziekuję, numer dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 amalfi poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.11.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 amalfi poszlo Dzięki, mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Małgoś też poproszę o numer konta i tak mi strasznie przykro Dobrze, że nikomu nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 tutli poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 02.11.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja tez poproszę o numer konta... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 02.11.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nelli, mijałyśmy się tu i ówdzie, ale chętnie pomogę jakąś kwotą. Kochani, podrzućcie mi na prv dane do konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.11.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dzięki markoto, przelew poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.11.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jeśli tylko jeszcze w jakiś inny sposób mogłabym pomóc to również jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts