malgos2 09.11.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Stan wieczorny: kocimieta, rere79, yuka, amglad1, tutli-putli, Piotrek42, Basia1112, MusiSieUdac, amalfi, suspenser, ane3ka1, bogumil, DropInn, AniaS79, cronin, polikarpia, daroski, ullerowa, boratom, lea**, azusa, Donata G. (bez nicka), ignis, Anna M., AJ, tabaluga, agatka2106, gosia-goja, eveee, maciejka_1976, daila, Katarzyna S. (bez nicka), Tereska77, Balbina2000, lokmen, goga81, Barbara74, Milid, martadela, ellaj, filemon, dorbie, mugatka, zosik, DPS, emiranda, tomkwas, majak, EZS, kachna28, pysiaczek, Beata K-W (bez nicka), jagna, burundi, jack18, Uzarex, ngel, tlobo, cieszynianka i petrus_es, kontradmiral86, Jerzy S. (bez nicka), belkowiec, Rafał R.(bez nicka), Rozalia Ż. (bez nicka), bami, Paweł T., (bez nicka), lidszu, moorela, delor, Kajka.Z., diabel200, szkrabeusz, alpak, Karolina i Artur, nemi, Gosiek33, madileo, kala67, oliwkaik, Slawek..., Monisiaaa, Zofia B. (bez nicka), Saly, malkul, barranki, Joachim S. (bez nicka), Wekto, ida2, nickmoni, IwoBW, Julianna16, Olivia2, wprzybyla, Drimeth, Katarzyna S. (bez nicka), Andulka, piotras69, adiqq, marynata, nita83, karoka65, AgnesK, asiadom, water-sprite, jamles, lolek30, skorlaje, Moose, olinek okraglinek, marjel, sure, zielony ogrod, Arnika, galka, Anton, aguu, Zbigniew100, Ewelina&Sylwek, Spirea, Iwona Ś. (bez nicka), Nesska, kachna2802, classic, aglig, Renia, Ona_Lewkonia, Kendra, magi, sSiwy, wyanna, Bradykardia1, Romana101, Zulka01, aisa222, Nadulka, EdytaM, Gwozdzik, carver, Aneta G. (z FB), Anna M. (bez nicka), Magdzinska, JarekP, hanka1950, bash, Utek76, dakula, vesila, Magda34, Johana, tinek, Maciej J. (bez nicka), amonite, Karlsen, paciorki, Agata Ch. (bez nicka), QQQQ, Renata P. (bez nicka), mario31, skalista, marcia1983, kakusek, tola, madziaaa_w, narendil, bizzi, elizakop, emi601, kjuta, jimminen, nitubaga, arekjola1,jaksie, Adam W. (wiem, ze mi podawales nicka, zapomnialam i skasowalam wiadomosc...), Żelka, karolcia14m, michal_l, Justa*, pestka56, mojanio, Emma M. Edyta Ż., dobroszka, Lukarna, RD2011, Zuza74, kaskamaciej, Ewbuxxo, Ziuta62, Jolanta Z. (bez nicka), bebata, Aleksandra Sz. (bez nicka), Zetka, gudosia, pendrak, fiekra, pelargonia, OZ, lasche, anonim, izaa, stary, mhk, ALA MAJ, bpis, Basia&Dominik, saskja, asiemka, Beauty, eniu, Olkoff, Karolek59, torunczyk, margeritka, Małgorzata T- Ł. (bez nicka), kliperek, minertu, jamles ponownie , tom13, Miętówka, Edzia, madmegs, adk, nihiru, mypink, Qter, Dezet, Dzustaaa, Margoth*. + markoto i rasia w zakupach. Lacznie 26 978, 53. Dziekujemy serdecznie za kazda zlotowke! Kazdy kto zna Nelli osobiscie wie, ze jej rodzina to przeserdeczni ludzie. Mozecie miec pewnosc, ze Wasza pomoc zostanie dobrze wykorzystana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Przypominam jeszcze o aukcjach na allegro, nie sa oznaczone jako charytatywne, ale dochod z nich zostanie przeznaczony na nasz cel. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209080-Aukcje-na-allegro-z-dochodem-przeznaczonym-dla-Nelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta i Temi 09.11.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Dzięki emiranda, poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 09.11.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 bardzo proszę o nr konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Mymyk posyłam i dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 już miałem skopiowany do wysłania .... ale Siostra była szybsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.11.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Gwoździki to Ty nie wiesz, ze tu zawody są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 lubię zawody ... ale z braku czasu nie wiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 domyślam się, że chodzi o to kto pierwszy poda nr konta ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Noo mniej więcej tak.......ale przeziębiona bardzo chwilowo jestem ,.... i mnie nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 09.11.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Wielkie dzięki (tym, którzy wysłali i tym, którzy nie zdążyli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Czesc Kasiu, ogrodek ma sie dobrze poki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.11.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Witam wszystkich. Poruszona historią Nelli oraz zaangażowaniem w niesieniu pomocy przez forumowiczów, jako przyszła (mam nadzieję) inwestorka chciałam dołożyć do pomocy dla rodzinki Nelli swoją mała "cegiełkę" . Posunąłem się nawet do tego, że założyłam profil i poproszę więc o nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roboczyyy 09.11.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Proszę o numer konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.11.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Poproszę o numer konta. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrew01 09.11.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Również poproszę o numer konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) Krokusia, Roboczy,Majki -wysyłam dziękuję,że jesteście Krokusia, witaj wśród wariatów ale pozytywnie zakreconych. Mam nadzieję,że zostaniesz z nami na dłużej Witam też weterana i szanowną Administrację Edytowane 9 Listopada 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.11.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 To straszne co przydarzyło się Nelli i jej rodzinie. Bardzoooo współczuję.... Cudowna akcja, której chciałabym być częścią... Bardzo proszę o przesłanie numeru konta. Wspaniale że są tacy ludzie jak Wy.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Andrew01 - do Ciebie tez juz poszło dziękuję za zainteresowanie Nelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ślężankaaa -poszło jesteś częścią tej akcji odkąd pierwszy raz ciepło pomyślałaś o Nelkach Fajnie że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts