kropekkkk 18.11.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Poszlo, tyle ile mogłem na moje możliwości. Jest tu ogrom użytkowników, dom stanie moment jak grzybek po deszczu mam nadzieję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 18.11.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witam,poprosze o numer konta.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.11.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witam, poprosze o numer konta. Pozdrawiam Wysłałam i dziękuje za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewatre 18.11.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Hej, proszę o nr konta.Nie znałam wątku Nelli, jestem bardzo poruszona...Proszę Ją uściskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2012 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Prosze bardzo i dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.11.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 witam, pozdajcie jakis adres, może jakieś materiały podrzucę, pomogę osobiście, kasy nie wysle bo sam nie mam. sam się borykam z wieloma problemai bo 11.02.2012 tez nam spłona dom i do dzis dnia bujamy sie z urzedami i ubezpieczalnią. ogromne wyrazy współczucia, wiem że nikt i nic nie ukoi bólu po starcie domu ale głowa do gory, usmiecg na twarzy bo sam wiem że w innym wypadku łatwo można wylądować na Babinskiego.... pozdrawiam Krzyś, pozdrawiam i z całego serca życzę, żebyście wyszli na prostą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.11.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Napiszę tu, choć nie wiem czy to dobre miejsce, ale powinno dotrzeć do Adresata Chciałabym jakoś pomóc Neli a ponieważ czas u nas ciężki (przejściowo mam nadzieję - złożyły się różne sprawy)mam taką ofertę: przyjeżdżajcie do nas Nela, mąż dzieciaki - na któryś weekend (bo pewnie w tygodniu nie będziecie mogli..?), i po prostu ODPOCZNIJCIE. Kiedy tylko będziecie mieli taką możliwość. Pisz na priv, żeby ustalić termin. Podam link do naszej oferty: www.wrobliniec.pl. Jeśli Redakcja uzna, że nie powinnam tu podawać adresu - natychmiast usunę! Można też tu: http://www.facebook.com/SiedliskoZurawICzaplaDolinaBaryczyStawyMilickie?ref=hl. Właśnie tydzień temu wyjechała od nas Ivonesca z rodzinką w ramach aukcji dla Tomka-Komtura. Odpoczęli i zintegrowali się z naturą a dzieciakom wcale nie brakowało komputera, podobno.... Myślę,że fajnie to wyszło, więc idę tym tropem - ZAPRASZAMY WAS:). Edytowane 18 Listopada 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 U Gagaty Nelli i Rodzina NA PEWNO odpoczną - to wspaniałe miejsce, z niezwykłym designem wnętrz i fantastycznymi Gospodarzami - polecam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Bardzo super pomysl Gagata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaD 18.11.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witamy serdecznie, Współczujemy Nelli z całego serca! Przesyłamy Jej miliony uścisków!!!Prosimy również o nr konta. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.11.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witamy serdecznie, Współczujemy Nelli z całego serca! Przesyłamy Jej miliony uścisków!!! Prosimy również o nr konta. Pozdrawiamy Wysłałam, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.11.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Kochani! Na ten wątek zaglądam rzadko. Dziś weszłam. Teraz widzę, jak ogromnie dużo zebraliście pieniędzy dla nas Bardzo dziękujemy!!!! To będzie nasz i wasz dom Gagata, Twoja oferta jest cudna. Odezwię się w tej sprawie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonamat 18.11.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witam, jestem tu nowa. zajrzałam na forum właśnie z powodu pożaru domu Nelli Sza, gdyż też właśnie wykańczamy własnymi siłami kanadyjczyka. Prześledziłam cały dziennik Leśnego Domku i bardzo proszę o numer konta na maila. Chcielibyśmy pomóc choć trochę.numer konta proszę na maila [email protected]Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazyna11719506918 18.11.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Witam,Poproszę o numer konta, chciałabym w miarę możliwości pomóc. Pozdrawiam Edytowane 18 Listopada 2012 przez grazyna1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Iwonamat, grazyna1 - poszlo. Dziekujemy serdecznie. Nelka, Ty sie przygotuj na 4 z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.11.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Iwonamat, grazyna1 - poszlo. Dziekujemy serdecznie. Nelka, Ty sie przygotuj na 4 z przodu. O matko :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.11.2012 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 I Nelka, Ty sie przygotuj na 4 z przodu. Nelcia ..... przez Ciebie ..... dla Ciebie ....... z Twojego powodu na Forum zarejestrowala sie moja Mama ( Zosia M ) http://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gif ........ Ryczala kilka dni ..... czytala wszystko co przesylalam jej na gg ......... bardzo przezyla Wasza tragedie ...... min. dlatego postanowila przylaczyc sie do akcji FM...... przesylajac kilka zlotych dla Was . Malgosiu .... mysle , ze jest duza szansa na 4 z przodu ... jak wiecej MAM zaangazujemy w te szczytna akcje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2012 01:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 To sie porobilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.11.2012 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Brawo dla Mamy, czyli Zosi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.11.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Poszlo slonko. Dzieki! drobiazg cieszę się, ze chociaż odrobinkę mogłam pomoc dzis powinny wpłynąć ściskam Wam dobre duszyczki Neli buźka dla Was :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts