Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Nelli Sza spłonął dom..

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Parę dni mnie nie było (dziękuję mojemu dostawcy netu :p:P:P) a tu się nawyrabiało ;)

Dziękuję wszystkim za wpłaty i te duże i te małe - bo wiem,że wszystkie na miarę mozliwości i płynące choć formalnie z konta , to po prawdzie z głębi serca :)

http://c.wrzuta.pl/wi4292/2b58782e001ed2a24b6a05df/buziaczkihttp://c.wrzuta.pl/wi4292/2b58782e001ed2a24b6a05df/buziaczki

Witam,

ja jestem „z tych”, którzy praktycznie nie udzielają się na forum a raczej szukają tu porad i inspiracji. Jakiś czas temu zaglądałam tu często z racji budowy i urządzania swojego domu. Wprowadziliśmy się, mieszkaliśmy pół roku i … pękł zawór pod umywalką, który paradoksalnie miał zwiększyć nasze bezpieczeństwo. Awaria wystąpiła w łazience na piętrze (nad kuchnią i salonem, czyli w najgorszym z możliwych miejsc). Zalało nam kominek, drewniane podłogi, drewniane schody, drewniane drzwi, meble … o dodatkowych atrakcjach, takich jak malowanie i osuszanie budynku nie wspomnę.

Skala znoszeń było nieporównanie mniejsza niż u Nelli Sza, ale doskonale rozumiem co czuje człowiek, który z takim zapałem i zaangażowaniem urządzał „swoje gniazdko” a teraz patrzy na to, co z niego zostało :-(

Bardzo, bardzo współczuję i trzymajcie się, jutro będzie lepiej !!!

Oczywiście poproszę o numer konta

I ja napiszę, bo Neluśka się krepuję, a nie ma czego, bo korzystając z dobroci i uprzejmości tego wspaniałego Forum po prostu zamieszczam ogłoszenie:

KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE...

POSZUKUJEMY STAREGO ALE DZIAŁAJĄCEGO PIANINA - DO ODKUPIENIA,

NAJLEPIEJ DO ŚWIĄT

Bo stare, na którym Nelciowa Córcia codziennie ćwiczyła, zostało co prawda wyniesione z pożaru, ale stało zbyt blisko ognia i środek ucierpiał tak okrutnie, że mimo wielu prób nie udało się go przywrócić do życia:(.

Popytajcie znajomych i znajomych znajomych:yes:.

kocimieta, rere79, yuka, amglad1, tutli-putli, Piotrek42, Basia1112, MusiSieUdac, amalfi, suspenser, ane3ka1, bogumil, DropInn, AniaS79, cronin, polikarpia, daroski, ullerowa, boratom, lea**, azusa, Donata G. (bez nicka), ignis, Anna M., AJ, tabaluga, agatka2106, gosia-goja, eveee, maciejka_1976, daila, Katarzyna S. (bez nicka), Tereska77, Balbina2000, lokmen, goga81, Barbara74, Milid, martadela, ellaj, filemon, dorbie, mugatka, zosik, DPS, emiranda, tomkwas, majak, EZS, kachna28, pysiaczek, Beata K-W (bez nicka), jagna, burundi, jack18, Uzarex, ngel, tlobo, cieszynianka i petrus_es, kontradmiral86, Jerzy S. (bez nicka), belkowiec, Rafał R.(bez nicka), Rozalia Ż. (bez nicka), bami, Paweł T., (bez nicka), lidszu, moorela, delor, Kajka.Z., diabel200, szkrabeusz, alpak, Karolina i Artur, nemi, Gosiek33, madileo, kala67, oliwkaik, Slawek..., Monisiaaa, Zofia B. (bez nicka), Saly, malkul, barranki, Joachim S. (bez nicka), Wekto, ida2, nickmoni, IwoBW, Julianna16, Olivia2, wprzybyla, Drimeth, Katarzyna S. (bez nicka), Andulka, piotras69, adiqq, marynata, nita83, karoka65, AgnesK, asiadom, water-sprite, jamles, lolek30, skorlaje, Moose, olinek okraglinek, marjel, sure, zielony ogrod, Arnika, galka, Anton, aguu, Zbigniew100, Ewelina&Sylwek, Spirea, Iwona Ś. (bez nicka), Nesska, kachna2802, classic, aglig, Renia, Ona_Lewkonia, Kendra, magi, sSiwy, wyanna, Bradykardia1, Romana101, Zulka01, aisa222, Nadulka, EdytaM, Gwozdzik, carver, Aneta G. (z FB), Anna M. (bez nicka), Magdzinska, JarekP, hanka1950, bash, Utek76, dakula, vesila, Magda34, Johana, tinek, Maciej J. (bez nicka), amonite, Karlsen, paciorki, Agata Ch. (bez nicka), QQQQ, Renata P. (bez nicka), mario31, skalista, marcia1983, kakusek, tola, madziaaa_w, narendil, bizzi, elizakop, emi601, kjuta, jimminen, nitubaga, arekjola1,jaksie, Adam W. (wiem, ze mi podawales nicka, zapomnialam i skasowalam wiadomosc...), Żelka, karolcia14m, michal_l, Justa*, pestka56, mojanio, Emma M. Edyta Ż., dobroszka, Lukarna, RD2011, Zuza74, kaskamaciej, Ewbuxxo, Ziuta62, Jolanta Z. (bez nicka), bebata, Aleksandra Sz. (bez nicka), Zetka, gudosia, pendrak, fiekra, pelargonia, OZ, lasche, anonim, izaa, stary, mhk, ALA MAJ, bpis, Basia&Dominik, saskja, asiemka, Beauty, eniu, Olkoff, Karolek59, torunczyk, margeritka, Małgorzata T- Ł. (bez nicka), kliperek, minertu, jamles ponownie :), tom13, Miętówka, Edzia, madmegs, adk, nihiru, mypink, Qter, Dezet, Dzustaaa, Margoth*, andrew01, Dino49, Mada1412, Atija, MDorotka, Marchew, pawciuniu, kamyk68 (ktory juz zapomnial swojego nicka, ale malgos nie zapomina ;)), electrician, Ślężankaaa, Molly, jokka, ciocia markoto (szczegolne podziekowania ;)), Bhm, Aneta i Temi, aha33 (dawna aha26 - wszyscy sie starzejemy :)), atena0, Krokusia, Magdalena L. (bez nicka), WKM, Swojaczka, MaggieA, bowess, AdamFCB, dr_au, Monika996, Alunek, Monis 067, kamyk68 (ponownie, za aukcje, dorbie), Famicz, darvid-Darius, ewastudio1, Aleksandra D. (bez nicka), Monikach, Justka&Radzio, gopax za swoja aukcje, Miras12, natca77, stjefan, lewar14, kropekkkk, dorbie za aukcje wygrane przez Justyne T. i Marte O-K, ceasarv, skibusia, DorciaD, majki, Winioo, ziggy2002, slonk, Barbe-cue, Kruela, dukenukem, pavis, Gabs, brodkins, PeZet. giness, Zosia M., hazeleyes1982, szwedii, alex_z Murowańca, Agduś, Efka3, Grazyna1, SylwiaM, Silencio, Piotrek42 (po raz drugi), Nelly, Marzena K. (bez nicka), Magda34 (za aukcje), Daisy28, alex_a, kamyk68 (za aukcje dorbie, ktora przegralam), Agagriusz, iwonamat, AgiHe, szocik (za aukcje).

+ markoto i rasia w zakupach. :)

Razem.........

36 148,53

Przy okazji chcialam nadmienic, ze crazy kamyk wystawil ponownie kolko dorbie ktore juz raz wygral. ;)