kamyk68 23.11.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 generalnie dostaniesz jeszcze jedną szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Nooooo kochani, sprezajmy sie, zeby ta czworka sie pojawila. Policzylam wlasnie, ze wplaty wyslalo jakies 312 osob, dziekujemy baaaaaaaaaaaaaaaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 generalnie dostaniesz jeszcze jedną szansę Rozumiem, ze dasz sobie jeszcze jedna szanse przegrania ze mna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.11.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 własnie czekam tylko na dorbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Dobra, to czaje sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.11.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Moze uda sie do konca roku te " 4 " ........ Mikolaj juz za kilka dni ..... zobaczymy co przyniesie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.11.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ależ się ciesze z tego wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.11.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE... POSZUKUJEMY STAREGO ALE DZIAŁAJĄCEGO PIANINA - DO ODKUPIENIA, NAJLEPIEJ DO ŚWIĄT Dziewczyny, piszę na razie niezobowiązująco... U mojej mamy stoi pianino, na którym osobiście uczyłam się grać będąc w szkole muzycznej. Pianino z roku około 1988-89, Lindberg, w kolorze "orzechowym". Pianino w stanie bardzo dobrym, natomiast od kilku lat nie było strojone więc gra jak gra Kilka już razy poruszany był jego temat, przymierzaliśmy się do sprzedaży, ale gdzieś tam w duszy ciągle mi gra, że może jeszcze do niego zasiądę. Tylko jak tak czytam apel Nelki to myślę, że może jej bardziej by się przydało, bo ona NA PEWNO zasiądzie, a ja tylko raz do roku coś tam brzdąkam... Rzucam temat a o szczegółach chętnie na prv porozmawiam - niech się odezwie któraś dziewuszka, bo ja w sumie nie wiem, do kogo pisać Wczoraj z Tolą konwersowałam, ale jej dzisiaj nie widzę więc nie wiem, czy w pianino jest wtajemniczona... Mama nie zdecydowała jeszcze na 100%, czy chce je sprzedać, bo z takim "meblem" człowiek się emocjonalnie związuje, ale powiedziała, że mam spytać, czy w ogóle to pianino byłoby dobre i czy Nelka będzie zainteresowana więc pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Aniu najlepiej uderzaj z tematem do Rasi albo bezposrednio pisz do Nelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.11.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Dziewczyny, piszę na razie niezobowiązująco... U mojej mamy stoi pianino, na którym osobiście uczyłam się grać będąc w szkole muzycznej. Pianino z roku około 1988-89, Lindberg, w kolorze "orzechowym". Pianino w stanie bardzo dobrym, natomiast od kilku lat nie było strojone więc gra jak gra Kilka już razy poruszany był jego temat, przymierzaliśmy się do sprzedaży, ale gdzieś tam w duszy ciągle mi gra, że może jeszcze do niego zasiądę. Tylko jak tak czytam apel Nelki to myślę, że może jej bardziej by się przydało, bo ona NA PEWNO zasiądzie, a ja tylko raz do roku coś tam brzdąkam... Rzucam temat a o szczegółach chętnie na prv porozmawiam - niech się odezwie któraś dziewuszka, bo ja w sumie nie wiem, do kogo pisać Wczoraj z Tolą konwersowałam, ale jej dzisiaj nie widzę więc nie wiem, czy w pianino jest wtajemniczona... Mama nie zdecydowała jeszcze na 100%, czy chce je sprzedać, bo z takim "meblem" człowiek się emocjonalnie związuje, ale powiedziała, że mam spytać, czy w ogóle to pianino byłoby dobre i czy Nelka będzie zainteresowana więc pytam Aniu, jestem bardzo zainteresowana. Jeżeli tylko podejmiecie decyzję o sprzedaży to ja się pierwsza ustawiam w kolejce. Przemyślcie sobie to na spokojnie. Ja doskonale rozumiem przywiązanie do takiego instrumentu. Jak podejmiecie jakąś decyzję, daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Nelli, a o elektrycznym nie myślałaś? My po długich rozważaniach zdecydowaliśmy się na takie i jesteśmy zadowoleni. Piszę o pianinie, a nie keybordzie, oczywiście. Kosztowało tyle, co używane "normalne", zajmuje mniej miejsca, stroić nie trzeba, Młoda może ćwiczyć ze słuchawkami, mogłam zawieźć je do szkoły na jakiś konkurs...No wiem, że to nie to samo - bo tamto "prawdziwe" i można je pokochać, a elektryczne to tylko przedmiot bez duszy. Edytowane 24 Listopada 2012 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.11.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Aniu, jestem bardzo zainteresowana. Jeżeli tylko podejmiecie decyzję o sprzedaży to ja się pierwsza ustawiam w kolejce. Przemyślcie sobie to na spokojnie. Ja doskonale rozumiem przywiązanie do takiego instrumentu. Jak podejmiecie jakąś decyzję, daj znać A w razie czego jak z transportem - masz możliwość, żeby je zabrać (okolice Zielonej Góry)? No i jeszcze jakoś trzeba je z domu wynieść i po klatce schodowej znieść, a u nas deficyt panów więc pewnie jakaś pomoc męska musiałaby przyjechać... Ono jest strasznie ciężkie. Zastanów się, czy logistycznie jest to do zrobienia. Jak możesz, to napisz mi też, jaka cena by Cię interesowała. Ja też spróbuję się zorientować ile takie pianino może kosztować i porozmawiam jutro z mamą i poproszę o konkretna decyzję. P.S. Krzesło do pianina (drewniane z otwieranym wiekiem do chowania nut - wieko kryte brązową skórą) też Cię interesuje? A jakiekolwiek nuty? Nie wiem, co mam, bo od lat do nich nie zaglądałam, ale może pora na odkurzenie zbiorów Edytowane 23 Listopada 2012 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.11.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Jeśli dzieciaki maja się uczyć, lepiej zacząć od prawdziwego pianina, nie odwrotnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 24.11.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 malgos2 Tu Syn Marnotrawny, po latach. Otwieram, a tu...smutek:-(Twój priv full, prześlij numer konta, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.11.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 malgos2 Tu Syn Marnotrawny, po latach. Otwieram, a tu...smutek:-( Twój priv full, prześlij numer konta, proszę Ja nie małgoś,ale wysłałam nr dziękujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teńka1 24.11.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Witam, proszę o numer konta. Pozdrawiam Teńka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.11.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Witam, proszę o numer konta. Pozdrawiam Teńka1 Wysłałam,dziękujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Dopiero pod koniec miesiąca bede mogła wplacić kaske za aukcje dorbie bo strasznie w tym miesiącu "wypstrykana" jestem Ale cały czas pamiętam o tym i duchowo jestem z Wami wszystkimi i Nelcią !!! buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 24.11.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Dziewczyny, powiem Wam ze fajnie ze nadal tyle osob wplaca i kwota rosnie. To naprawde bardzo mile :) Neli trzymaj sie i badz twarda. Wkolo Ciebie tylu dobrych ludzi Poza tym musze Wam powiedziec ze po rozpoczeciu czytania forum oglądania zdjec i czytania opinii postanowilam sama zaczac coś pisać na temat mojej budowy. Moze znjdzie sie ktos zainteresowany. Dopiero zaczynamwiec do wprawy dojde mam nadzieje :wiggle: Oto link: Moja budowa Nowocześnie i Glamour - W Dąbrówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 To ja potrzymam kciuki za te 4 z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts