keluarga 25.11.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Witam. Poproszę o nr konta. Czy macie jakieś wieści co dalej z planami budowy. Czy oprócz pomocy materialnej potrzebna też pomoc "fizyczna" ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.11.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Witam. Poproszę o nr konta. Czy macie jakieś wieści co dalej z planami budowy. Czy oprócz pomocy materialnej potrzebna też pomoc "fizyczna" ? Pozdrawiam. Wysłałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.11.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Bardzo dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!! Jesteście niemożliwi. Nie wiem, co powiedzieć. Jestem wzruszona..... Witam. Poproszę o nr konta. Czy macie jakieś wieści co dalej z planami budowy. Czy oprócz pomocy materialnej potrzebna też pomoc "fizyczna" ? Pozdrawiam. Plany są uzależnione od decyzji ubezpieczyciela. Jak tylko będziemy coś wiedzieć, napiszemy na forum. A w razie czego jak z transportem - masz możliwość, żeby je zabrać (okolice Zielonej Góry)? No i jeszcze jakoś trzeba je z domu wynieść i po klatce schodowej znieść, a u nas deficyt panów więc pewnie jakaś pomoc męska musiałaby przyjechać... Ono jest strasznie ciężkie. Zastanów się, czy logistycznie jest to do zrobienia. Jak możesz, to napisz mi też, jaka cena by Cię interesowała. Ja też spróbuję się zorientować ile takie pianino może kosztować i porozmawiam jutro z mamą i poproszę o konkretna decyzję. P.S. Krzesło do pianina (drewniane z otwieranym wiekiem do chowania nut - wieko kryte brązową skórą) też Cię interesuje? A jakiekolwiek nuty? Nie wiem, co mam, bo od lat do nich nie zaglądałam, ale może pora na odkurzenie zbiorów Aniu, napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zmielep 25.11.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Poproszę nr konta . Co tam miało być wpisane w tytule żeby było ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.11.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Poproszę nr konta . Co tam miało być wpisane w tytule żeby było ok ? poszlo na priv. .... w tytule prosze podac NICK z Forum ... Pozdrawiam i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.11.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 .... Co tam miało być wpisane w tytule żeby było ok ? napewno nic o JOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 26.11.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 poszlo na priv. .... w tytule prosze podac NICK z Forum ... W zasadzie i na wszelki wypadek w tytule powinien znaleźć się również zapis "pomoc dla Nelli". No ale ja jakiś przewrażliwiony jestem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 26.11.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 W zasadzie i na wszelki wypadek w tytule powinien znaleźć się również zapis "pomoc dla Nelli". No ale ja jakiś przewrażliwiony jestem:cool: na konto nie,bo to jest konto tylko i wyłącznie dla Nelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ale to nie jest na czole napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikkers 26.11.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dwa lata temu nawiedziła mnie powódź, straszne chwile Cieszę się, że teraz ja skromną kwotą mogę pomóc i choć troszeczkę odwdzięczyć się za pomoc ofiarowaną mi przez forumowiczów. Proszę o numer konta. Neli Sza trzymaj się - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.11.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dwa lata temu nawiedziła mnie powódź, straszne chwile Cieszę się, że teraz ja skromną kwotą mogę pomóc i choć troszeczkę odwdzięczyć się za pomoc ofiarowaną mi przez forumowiczów. Proszę o numer konta. Neli Sza trzymaj się - będzie dobrze Wysłałam! Dziękujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulek82 26.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja mam od zawsze niezachwianá wiaré w ludzi, ale to co tu sié dzieje jest po prostu zachwycajáce... pozdrawiam wszystkich i bardzo proszé o nr konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 26.11.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ja też poproszę o nr kontaza chwilę nowa wypłata więc i pomóc mozna........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2012 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja mam od zawsze niezachwianá wiaré w ludzi, ale to co tu sié dzieje jest po prostu zachwycajáce... pozdrawiam wszystkich i bardzo proszé o nr konta. ja też poproszę o nr konta za chwilę nowa wypłata więc i pomóc mozna........ Wyslalam, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bossisko 27.11.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 W końcu znalazłem motywację do rejestracji a nie tylko do przeglądania forum. Ludzie jesteście wielcy! Nelli Sza z rodziną - trzymajcie się ciepło! Poproszę o numer konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 W końcu znalazłem motywację do rejestracji a nie tylko do przeglądania forum. Ludzie jesteście wielcy! Nelli Sza z rodziną - trzymajcie się ciepło! Poproszę o numer konta. Wysłałam:) Dziękujemy bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.11.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) list od warty Edytowane 27 Listopada 2012 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.11.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Nelcia otwiera mi się watek o pomocy dla Ciebie, nie list od Warty a przy okazji buziooole wielkie dla Ciebie i całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.11.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wiem. Tam jest własnie list Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.11.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A już znalazłam, lecę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts