Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Nelli Sza spłonął dom..

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!! Jesteście niemożliwi. Nie wiem, co powiedzieć. Jestem wzruszona.....:hug:

Witam. Poproszę o nr konta. Czy macie jakieś wieści co dalej z planami budowy. Czy oprócz pomocy materialnej potrzebna też pomoc "fizyczna" ? Pozdrawiam.

Plany są uzależnione od decyzji ubezpieczyciela. Jak tylko będziemy coś wiedzieć, napiszemy na forum.

A w razie czego jak z transportem - masz możliwość, żeby je zabrać (okolice Zielonej Góry)? No i jeszcze jakoś trzeba je z domu wynieść i po klatce schodowej znieść, a u nas deficyt panów więc pewnie jakaś pomoc męska musiałaby przyjechać... Ono jest strasznie ciężkie. Zastanów się, czy logistycznie jest to do zrobienia. Jak możesz, to napisz mi też, jaka cena by Cię interesowała. Ja też spróbuję się zorientować ile takie pianino może kosztować i porozmawiam jutro z mamą i poproszę o konkretna decyzję.

P.S. Krzesło do pianina (drewniane z otwieranym wiekiem do chowania nut - wieko kryte brązową skórą) też Cię interesuje? A jakiekolwiek nuty? Nie wiem, co mam, bo od lat do nich nie zaglądałam, ale może pora na odkurzenie zbiorów :)

Aniu, napisałam na priv :) :hug: