rere79 02.11.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 malgos, dzięki za numer. Poszło. Nelciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.11.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 nie mogę uwierzyć w to, co się stało Nelli kochana możesz liczyć również na moją pomoc :hug:Już lecę na FB po nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.11.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 O rany . Nelcia, trzymajcie się. Najważniejsze, że jesteście cali i zdrowi. Jak tylko będzie coś wiadomo o zbiórce potrzebnych rzeczy z chęcią się przyłączę. Dzięki Bogu za to forum i TAKICH forumowiczów. Straszna tragedia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Kochani, dzieki wielkie ze jestescie, przyszlo juz od kocimety i rere79. Stan konta: 250 PLN. W razie czego podaje maila, bo skrzynka zapcha mi sie prawdopodobnie bardzo szybko [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.11.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja też chciałabym jakoś pomóc... Proszę o nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Juz wysylam. Jeszcze a propos roznych watpliwosci na temat "zbiorki" i jej legalnosci - juz kiedys ten temat przerabialismy i ja sie nie boje odpowiedzialnosci natomiast zywie gleboko nadzieje, iz nikt nas (mnie i Nelki) tu nie podp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Stan na dziś1. Skontaktowała się ze mną Basia - ubezpieczyciel, poinformowała jasno, że trzeba czekać na wycenę szkód przez ubezpieczyciela domu, tego nawet najlepszy specjalista nie przeskoczy. Dopiero na podstawie takiego dokumentu, oraz umowy ubezpieczenia, można egzekwować wypłatę odszkodowania.Dlatego tu musimy powściągnąć emocje i poczekać. 2. Rozmawiałam z Pawłem, na chwilę obecną otrzymali pomoc od gminy, sąsiadów i innych dobrych ludzi, w formie odzieży zabawek itp.Dzieci mają opiekę,pogorzelisko zabezpieczyli strażacy, otrzymali też pomoc psychologa. Obecnie próbują ogarnąć sprawy formalne , wszelkie zgłoszenia i inną papierologię.Mają gdzie mieszkać. Nelka bezpiecznie czuje się u mamy i tam chce zostać. Otrzymałam też deklaracje Pawła, że odezwie się jeśli będą potrzebować naszej pomocy 3. Z przyczyn formalno-prawnych Redakcja nie może udostępnić konta forumowiczom, niemniej bardzo poruszona została dramatem Nelkowej Rodziny i niewątpliwie pomoże w tej dramatycznej sytuacji 4.Konto Małgoś jest jak najbardziej wiarygodnym kontem - zawsze przy zbiórkach (jeśli nie korzystaliśmy z kont fundacji), było ono wykorzystywane jako "forumowe". Zawsze rzetelnie rozliczone wpływy i wypłata.To informacja dla osób, które mają obiekcje co do wpłacania na prywatne konto forumowiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.11.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Juz wysylam. Dzięki, poszło:) Nelciu:hug: trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dzieki yuka. OK, ja napisalam do MoniC w sprawie ubezp., dawno jej nie bylo ale moze sie odezwie. Mnie kiedys baaaardzo pomogla chociaz niestety nie jest blisko Nelki. Poza tym prosba do dziewczyn z blizsza, szczegolnie z okolic P. o wizje lokalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 02.11.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Juz wysylam. ...... natomiast zywie gleboko nadzieje, iz nikt nas (mnie i Nelki) tu nie podp... Spoko – no chyba, że ktoś wpłaci (jako 1 osoba) więcej niż 4.900zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 No, wiec pamietajcie - przy takich kwotach dzielicie to i wysylacie jako maz, zona i kuzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.11.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) Juz wysylam. Jeszcze a propos roznych watpliwosci na temat "zbiorki" i jej legalnosci - juz kiedys ten temat przerabialismy i ja sie nie boje odpowiedzialnosci natomiast zywie gleboko nadzieje, iz nikt nas (mnie i Nelki) tu nie podp... Dobrze Malgos i chwala Ci za to, ze sie podjełas prowadzenia tego konta Edytowane 2 Listopada 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 02.11.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Malka, to ważne informacje.Ja rano pisałam do Pawła, że Redakcja zainteresowała się ich sytuacją i chcą pomóc, tylko żeby dali znać jak coś będą wiedzieć, co im potrzeba. Jakoś nie mam sumienia do Nich dzwonić, bo mam wrażenie, że jestem nachalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nie no, bez przesady, kiedys samo wyszlo i tak juz zostalo, a poniewaz w necie jestem prawie caly dzien i mam podzielna uwage to moge to jakos ogarnac. Zwykle osoba, ktora akurat jest w potrzebie niekoniecznie ma czas siedziec przy kompie, a kazdy by wolal wiedziec od razu, czy jego przelew dotarl. To jest jedynie mimimalny wklad wlasny w porownaniu do tego, co tu sie zwykle udaje osiagnac. Mysle nad tym pomyslem z IKEA - sam w sobie jest OK, ale to musialyby byc negocjacje na poziomie Redakcja - IKEA, juz bywaly takie pomysly i niewiele z tego wychodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja rano pisałam do Pawła, że Redakcja zainteresowała się ich sytuacją i chcą pomóc, Redakcja ma kontakt do Pawła, więc liczę na to,że niedługo dostaniemy tu info jak i co możemy robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 02.11.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nelka bardzo mi przykro,nie wiem co napisać... Proszę o numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Poszlo. Sluchajcie, sa zdjecia domu Nelli w lokalnych wiadomosciach w necie, ale nie chce wklejac bez jej zgody. Ja tam sie nie znam, ale nie wyglada to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.11.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Przelew poszedł, żałuję, że nie mogłam przekazać więcej, ale mam nadzieję, że uda mi się też dołączyć do pomocy rzeczowej. Trzymaj się Nelli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.11.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Poszlo. Sluchajcie, sa zdjecia domu Nelli w lokalnych wiadomosciach w necie, ale nie chce wklejac bez jej zgody. Ja tam sie nie znam, ale nie wyglada to dobrze... Oj .. brzydko brzydko to wygląda .. brzyyydkooo .... Wszystko mi się kraje jak patrzę ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 02.11.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Poszlo. Sluchajcie, sa zdjecia domu Nelli w lokalnych wiadomosciach w necie, ale nie chce wklejac bez jej zgody. Ja tam sie nie znam, ale nie wyglada to dobrze... chyba lepiej nie wklejać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts