miki121 14.11.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 żeby tylko jeszcze inżynierka zmienili No nie możesz mieć wszystkiego naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 14.11.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Znaczy albo kupisz produkt dobry, albo badziewny chiński lub polski. Szkoda że tak jak niemcy, my nie możemy być dumni ze swoich wyrobów technicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 14.11.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ale spoko jeszcze mnie cieszy fakt że takie firmy jak pro-vent nie zlecają swojej produkcji w chinach.... ...miki samo produkowanie w Chinach to jeszcze nie tragedia przy zachowaniu wysokich norm jakościowych i dobrych materiałów co jest możliwe, wiele markowych firm w różnych branżach tam produkuje, gorzej jeśli kupuje się chiński tani produkt - tutaj rzeczywiście jest lipa straszna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_l 14.11.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 kolejnej kopi mitsu ja już się gubię co jest oryginałem a co kopią [albo kopią kopii] rozumiem, że malutkie firmy sprzedają na allegro cudowne rekuperatory z odzyskiem wilgoci ale żeby Alnor - jak by nie patrzeć porządna firma, znana marka itd.a w rekuperacji daje ciała oferując dziwne chińskie wynalazki i dorabiając do tego marketingowe teorie o zaletach "odzysku wilgoci" sprzyjającego raczej gniciu budynku. Parafrazując znanego polityka:Alnorze - nie idźcie tą drogą! To nie jest prawda, że cena czyni cuda - trzeba to jeszcze zainstalować, uruchomić i spojrzeć Klientowi prosto w oczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts