mest 02.11.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Witam.Dzisiaj oglądałem kolejną działkę i mam pewne wątpliwości, czy ktoś kto zna się na rzeczy mógłby mi sprawdzić w księdze wieczystej online tą działkę? Jest wydany wypis i wyrys ale jest napisane w rubryce opisy użytków: pastwiska trwałe ale babka mówi , że przekształcała działki i na pewno jest budowlana. Nr księgi wieczystej to: ZG1G/00011742/1. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 05.11.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Przeznaczenia terenu nie będzie w KW. Plan miejscowy Ci to powie albo WZ-ka (decyzja o warunkach zabudowy). Zresztą też potrzebna będzie do notariusza (decyzja albo wypis z planu). Ani w KW ani w ewidencji nie znajdziesz tej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 12.11.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 i sprawdź klasę tego pastwiska! bo jak lepsza niż IV to jeszcze będziesz musiał uważać na wyłączenie ziemi z produkcji rolniczej zanim zaczniesz budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts