Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

eee, bo ja dopiero jak chałupę kupiłam to się udzielac zaczełam (czyli w styczniu 2012). Nadrabiam teraz jak mogę, ale Wam to w zyciu nie dorównam :)

No coz, dziecko... :rolleyes:

• Odpowiedzi 878
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No coz, dziecko... http://forum.muratordom.pl/images/smilies/rolleyes-2.gif

młode, niedoświadczone, zagubione czasami ... :p

Edytowane przez szocik
Eno, eno, jak szocik nastukała półtora tysia bez domu, to kto ją tam wie co się teraz zadzieje :)
Eno, eno, jak szocik nastukała półtora tysia bez domu, to kto ją tam wie co się teraz zadzieje :)

Kurde...Przeczytałem początkowo tylko ten post, i myślałem że szocik na czapeczkach już 1500 zł nazorgował! :D

:lol2:

w zasadzie, to już nie takie dziwne rzeczy się działy, więc kto wie, kto wie :)

Kurde...Przeczytałem początkowo tylko ten post, i myślałem że szocik na czapeczkach już 1500 zł nazorgował! :D

No na razie 15 zł, ale jeszcze 5 dni do końca więc kto wie, kto wie...:lol2:

:)

kochani ja sie oddelegowuję, bo musza jeszcze literki na gazetke szkolną powycinać:rolleyes:

Jeśli ktoś chce dziś numerek;) - to do Małgoś - Ona nocny marek :)

Dziewczyny kochane, czytam wątki dotyczące pomocy dla Neli i albo pora zbyt późna, albo po prostu gapa ze mnie, ale nie zauważyłam nigdzie numeru konta, na które można przesłać pieniądze. Będę wdzięczna za podpowiedź. :)

Pozrawiam

..... albo pora zbyt późna, albo po prostu gapa ze mnie .....

wszystkiego po trochu ;)

bo po konto nie w tym wątku i nie o tej porze, dla Ciebie zbyt późno dla wysyłających zbyt wcześnie,

ja wiem, ale nie powiem, bo nie jestem upoważniony, a dziewczyny kochane jak się wyśpią to na PW

Tobie wyślą :yes: