Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 878
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i znowu muszę ćwiczyć swoją słabą stronę charakteru - cierpliwość, a raczej jej brak

Ale wierzę że tym razem wszystko będzie dobrze :yes: - MUSI !!!

tylko to czekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanie........

moja babcia starowinka zawsze powtarzala i powtarza: kochani tylko spokoj moze nas uratowac plus do tego pozytywne myslenie. wiec czekajmy spokojnie.

Cześć Wiara,

(Wiara nawet dwuznacznie brzmi - to i dobrze)

Dajcie znać w pigułce (2-3 zdania) jak tam sprawy u Neli, bo nie mam czasu czytać. Nawet do siebie nie zaglądam.

a teraz już spadam

Jak zobaczę że to porządna firma,to nawet w tej Warcie się ubezpieczę 8)

A u mnie słowo droższe piniendzy 8)

w zasadzie jak się okaże, że ta Warta jest nic nie warta, to znajdę innego ubezpieczyciela, nie ? :cool: Wierności Warcie nie ślubowałam

Trzymam kciuki, ale jak by nie było, będzie dobrze. To tylko kwestia czasu. Sprzyjającym czynnikiem na pewno jest duże nagłośnienie sprawy. W tej sytuacji nie mogą działać totalnie na odwal, gdyż za dużo mają do stracenia. Najsilniejszy jest przecież marketing szemrany z ust do ust, więc złe potraktowanie Nelci spowoduje totalny odpływ zaufania wielu klientów i to w całym kraju, a tego nie mogą zlekceważyć:)

Dokładnie - podpisuję się po Waszymi wypowiedziami !!!

Ja też tylko czekam co ta WARTA zrobi ;) A mam co

ubezpieczać i jak pozbędą się kolejnego klienta ,no albo

przybędą kolejni klienci :) No zobaczymy - poooczekamy:popcorn::popcorn::popcorn:

Oby dla Nelli dobra !!!- no i w końcu swego też...:)

Nooo, my w Warcie ubezpieczeni, ale umowe odnawiać trzeba przecież.

Jak Nelci pod górkę zrobią...:mad:

Neluś, kciuki z całych sił za jedynie słuszna decyzję!!!

Dziwi mnie tylko, że nie poczekali na decyzję Inspektora Nadzoru Budowlanego, o którą prosili w tym liście, który Wam wczoraj zacytowałam.