Kendra 30.11.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Muzykalny Kill Bill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.11.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ja to jestem chyba jakaś ślepa,bo zawsze myślałam że na avatarze Rasia gra na jakimś flecie dopiero teraz patrzę,a to miecz Marynata ja pierdziele ....... teraz to dopiero sie usmialam http://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gif i jak Was nie kochac LUDKI FORUMOWE ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.11.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Mysle , ze trzeba porozmawiac z Uma Thurman i zaproponowac taka wersje w Kill Bill Volume 3 ..... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0ulan.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 30.11.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Cześć ! Nie wiem czy to coś pomoże, ale odnośnie banku i cesji powiem jak to było u nas - w "miarę" na bieżąco, bo za kilka dni mija rok od czasu gdy doszczętnie spaliła nam się kotłownia (na szczęście ja jeszcze nie spałem, chociaż żona usypiała już dzieci, w tym najmłodsze 2m-ce) A więc krótko - kredyt też w CHF brany w 2008roku (a więc obecnie do spłaty jakieś 40% więcej), w BZWBK, ubezpieczenie z cesją w Allianz. Przed fizyczną wypłatą ubezpieczyciel sam zgłosił się do Banku, w efekcie czego decyzja była taka że kasa idzie dla nas na remont. Chyba nawet dostaliśmy odnośnie tego pismo z Banku, nie pamiętam już... Tak więc ja uważam że jeśli ubezpieczyciel wypłaci już kasę, to na pewno zgodnie z cesją musiał to wcześniej skonsultować z Bankiem... A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.11.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 ja myślałem, że to ...... smyczek, tylko skrzypiec mi brakowało ooooo....jeszcze lepiej :P:P NELCIA - trzymam kciuki cały czas, nawet wtedy gdy Was nie podczytuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 30.11.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Nie wiem jak to się rozwinie ale na razie wygląda to tak:Rasia zwana dalej Umą gra na flecie ,który przypomina smyczek ,który to smyczek przypomina miecz .......chyba,ze coś poknociłam:) Nelli trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 30.11.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ja to jestem chyba jakaś ślepa,bo zawsze myślałam że na avatarze Rasia gra na jakimś flecie dopiero teraz patrzę,a to miecz No dobra-od tego postu do teraz myślałam że to Rasia z mieczem,a teraz patrzę a to wcale nie Rasia :lol2: Jamles,jesteśmy do tyłu z kultowymi plakatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Raśka jest znacznie ładniejsza od Umy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 30.11.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Jakże by inaczej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.11.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Raśka jest znacznie ładniejsza od Umy Malka -zgadzam się i powiem, że bardziej mi do niej flet pasuje niż ten miecz:) Swoją drogą jak marynata też myślałam, że to flet:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 jak ta Uma to jest babcia to się pisze oma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.12.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 jak ta Uma to jest babcia to się pisze oma Jamles ,w Hollywood stadium rozwoju kobiet zwane babcią nie występuje :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Galka - :rotfl: Ale... Katherine Hepburn...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 01.12.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Witaj Nelli, jestem tu pierwszy raz. Jeśli można... jestem zdania takiego, jak Amber-musisz w skupieniu przeczytać swoją umowę - wymęczyć ten bełkot ze zrozumieniem, a nawet zrobić sobie notatki (tam są dokładnie wypunktowane warunki cesji ubezpieczenia. Prawdopodobnie jest nacisk na przywrócenie stanu sprzed szkody, a nie wcześniejszej spłacie, itd). Zgadzam się z tym, że ciężko będzie Ci znaleść prawnika biegłego w ubezpieczeniach (miałam wątpliwą przyjemność sprawdzić). Ewentualnie, skorzystaj z porady Rzecznika Praw Konsumenta w swoim mieście (umów się telefonicznie na wizytę). Tylko, aby wyciągnąć konstruktywne wnioski z rozmowy, musisz dokładnie przeczytać umowę kredytową, chociażby po to żeby wiedzieć, jakie konkretnie pytania zadać rzecznikowi, jakie są Twoje wątpliwości (nawet jeśli nie będzie biegły w temacie to pokieruje Cię dalej, kiedyś korzystałąm z takiej porady przed podpisaniem swojej umowy kredytowej). Myślę, że warto też skorzystać z rad Amber, bo z postów widać, że ma wiedzę popartą wieloletnim doświadczeniem w tej dziedzinie (bądź, jakiejś pokrewnej), a to bardzo ważne w takich sprawach. Pozdrawiam ciepło i życzę szybkiej odbudowyKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 01.12.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ewentualnie, skorzystaj z porady Rzecznika Praw Konsumenta w swoim mieście Nie warto... szkoda czasu i zachodu....miałem kilka lat temu okazję szarpać się z Zakładem ubezpieczeń (auto-casco) skorzystałem.własnie z rzecznika... nieprzygotowani goście,z małym zasobem wiedzy.. sprawa oparła się o sąd..pomijając że nie była moja wina,(firma chciała najpierw sciągnąć OC z winowajcy- a mi pozniej wypłacić odszkodowanie hehe) no i zanizyli strasznie koszty.. sprawa oparła się o sąd i wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 To chyba zalezy w ktorym miescie, ja mam w Krakowie bardzo dobre doswiadczenia akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.12.2012 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 jak ta Uma to jest babcia to się pisze oma Jamles ,w Hollywood stadium rozwoju kobiet zwane babcią nie występuje :no: No nie Kochani .... Uma ledwo 40 przekroczyla ..... dajcie spokoj ..... .... Z drugiej strony nawet w tym wieku babcia mozna byc ...... CHYBA !!!!!!! Nelus przytulaski na weekend przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 02.12.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Z drugiej strony nawet w tym wieku babcia mozna byc ...... CHYBA !!!!!!! Jak najbardziej! Kuzynka została babcią w wieku 38/39 lat. Trochę obciachowo... :/ Oleńko! Mnóstwo uścisków i dobrych myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.12.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Cały weekend spędziłam na szukaniu umów. Było ciężko. Musiałam przedrzeć się przez stos papierów zgromadzonych w dwóch różnych miejscach, a nawet miejscowościach. Znalazłam. I umowę z bankiem, i warunki i cesję. Wszystko to przedstawię panu, o którym wspomniała Basia. Muszę tylko się z nim umówić. Te same dokumenty prześlę jutro jednej naszej kochanej forumowiczce, aby i ona mogła nam coś doradzić. Tymczasem decyzja Warty doszła już w wersji papierowej (w piątek)W piątek też otrzymaliśmy list Powiatowego Inspektora Nadzoru Budowlanego, który informuje że 12 grudnia odbędzie się rozprawa w sprawie stanu technicznego nieużytkowanego budynku mieszkalnego (...)Z listu wynika, że jest ona konieczna do wydania pozwolenia na rozbiórkę. Ogromnie Wam dziękuję za wszystkie opinie, porady. Są dla nas niezwykle cenne. Czytamy je uważnie, analizujemy i mamy już jakis zarys działania w głowie. Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.12.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Cześć ! A więc krótko - kredyt też w CHF brany w 2008roku (a więc obecnie do spłaty jakieś 40% więcej), w BZWBK, ubezpieczenie z cesją w Allianz. Przed fizyczną wypłatą ubezpieczyciel sam zgłosił się do Banku, w efekcie czego decyzja była taka że kasa idzie dla nas na remont. Chyba nawet dostaliśmy odnośnie tego pismo z Banku, nie pamiętam już... Tak więc ja uważam że jeśli ubezpieczyciel wypłaci już kasę, to na pewno zgodnie z cesją musiał to wcześniej skonsultować z Bankiem... A. Tak, dziś już wiem na pewno, że ubezpieczyciel poinformował bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts