marynata 04.11.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nela,pokaż listę.Tutaj przebijałyśmy stanowisko,żeby nie kupować tylko wysyłać jeżeli ktoś ma już w domu dane rzeczy.Kto ma kupować i wysyłać,lepiej niech prześle od razu gotówkę.I tak np może być w przypadku wielu rzeczy np bielizny,której teraz dużo potrzebujecie,a chyba w domach nieużywanych takich rzeczy nie trzymają ludzie szafami.To nie ma co wydawać na to gotówki,można taką pozycję dać w przedszkolu.Wszystko z głową,tylko pokaż listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.11.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziewczyny moja Mam w Polsce tak sie przejela czytajac o nieszczesciu jakie dotknelo Nellcie , ze wybaczcie nie bede z Nia pertraktowac w sprawie co wysylamy , a czego nie ( nie chce sie narazic wlasnej matce ) . Mama organizuje rzeczy i powiedziala stanowczo , ze jak nie przydadza sie teraz Nelli to zawsze mozecie oddac je innym potrzebujacym .... O !!! . Ależ oczywiście. Tak, jak już było wielokrotnie pisane, co nie przyda się nam, zostanie przekazane dalej. Znam wielu ludzi potrzebujących, którzy będą Wam wdzięczni Nellciu , ale Ty jestes priorytetowa wiec wrzucaj liste Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.11.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 odważyć się i dać.... Koniecznie, natychmiast... Ty dawałaś innym, teraz nie jesteście sami i dostaniecie od innych. co do szaf czy stowarzyszenie omnibus je zakupi????? Spływają środki do nich też.... Hasło pomoc dla nell zakupi. Myślę, że w tym tygodniu będziemy je składać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.11.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nela,pokaż listę. Tutaj przebijałyśmy stanowisko,żeby nie kupować tylko wysyłać jeżeli ktoś ma już w domu dane rzeczy. Kto ma kupować i wysyłać,lepiej niech prześle od razu gotówkę. I tak np może być w przypadku wielu rzeczy np bielizny,której teraz dużo potrzebujecie,a chyba w domach nieużywanych takich rzeczy nie trzymają ludzie szafami. To nie ma co wydawać na to gotówki,można taką pozycję dać w przedszkolu. Wszystko z głową,tylko pokaż listę. No to dobra. To co dziś przyszło mi do głowy, kiedy tak chwilkę poobserwowałam nasze pomieszkiwanie: żelazko deska do prasowania suszarka kosz na pranie segregatory A4 koszulki do segregatorów A4 papier ksero suszarka do włosów To wszystko co przychodzi mi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Suszarka do włosów jest już załatwiona.Koszulki też (mam pakiet w domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.11.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Zapomniałam o najważniejszym - wieszaki dla dzieci i dorosłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.11.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Zapomniałam o najważniejszym - wieszaki dla dzieci i dorosłych Wieszaki biore na siebie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 04.11.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Coś cieniutka ta lista. Nic z tego nie mam,więc wysyłam do Małgoś kasę,kup co chcesz i proszę o wydłużenie listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Neluś Kochana Wiem, że trudno Ci z ta lista ale Zdajesz sobie sprawę, że machina ruszyła i my będziemy pomagać więc lepiej będzie wysyłać potrzebne Wam rzeczy aniżeli to co według nas może się przydac bo tym sposobem mozecie miec problem ze składowaniem;) Pisz śmiało czego Wam potrzeba .Ściskam Was mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Aneta... a może jeśli ubranka dla dzieciaczków to i już na sezon wiosna/lato ale ciut większe... 134/140 dziewczynka i 122-128 chłopiec... Jak zaczną się budować to nie będą mieli czasu i kasy na wiosenne zakupy.. przeleży w kartonie opisane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Aneta... a może jeśli ubranka dla dzieciaczków to i już na sezon wiosna/lato ale ciut większe... 134/140 dziewczynka i 122-128 chłopiec... Jak zaczną się budować to nie będą mieli czasu i kasy na wiosenne zakupy.. przeleży w kartonie opisane... Wiola tak sobie myslę, że ta akcję nalezy rozłożyć w czasie. Wiadomo, że pomoc powinna być długofalowa i uzalezniona od potrzeb. Pieniądze bedziemy zbierac cały czas, teraz to co niezbędne i najbardziej potrzebne i sukcesywnie mozna wysyłać kolejne rzeczy, ja tak to bym widziała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Aneta właśnie dokładnie o tym samym myślę, ale wczoraj już nie myślałam... Chodzi o to, że od jutra będą spływały paczki z Polski, samochód z Warszawy, więc na teraz są zabezpieczeni... Na wiosnę/lato też może być zostawia do przechowania..Widzisz potrzebne są na już rzeczy codziennego użytku..Talerze , garnki, AGD później... Może da się odzyskać talerze sztućce czy garnki... Ale nie sądzę, że AGD da się... Lodówka spłonęła, ale nie jest chyba potrzebna na już.., mieszkają u mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.11.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Rozejrzałam sie po domu i mogę Nelci wysłać: nowe prześcieradło z gumką Ikea 90x200nowy obrus 220x1602 nowe jaśki w poszewkach2 dywaniki Ikea (małe, kwadratowe - u mnie dziewczynki mają takie przy łóżkach) - mogą być też do łazienkilampka nocna dla Nelci:nowa piżama Triumph długi rękaw i długie spodnie r.362 bluzki krótki rękaw - fiolet i czarnanowa torebka na ramię - taka prosta, workowa, szary melanż czapka uszatka czarna dla Nelci lub córci nowy niewielki plecak czarny nowa lalka Barbie dla córki Nelci Rozejrzę się jeszcze. Mogę wszystko wysłać choćby jutro. Nelli, daj znać, podaj adres i wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Rozejrzałam sie po domu i mogę Nelci wysłać: nowe prześcieradło z gumką Ikea 90x200 nowy obrus 220x160 2 nowe jaśki w poszewkach 2 dywaniki Ikea (małe, kwadratowe - u mnie dziewczynki mają takie przy łóżkach) - mogą być też do łazienki lampka nocna dla Nelci: nowa piżama Triumph długi rękaw i długie spodnie r.36 2 bluzki krótki rękaw - fiolet i czarna nowa torebka na ramię - taka prosta, workowa, szary melanż czapka uszatka czarna dla Nelci lub córci nowy niewielki plecak czarny nowa lalka Barbie dla córki Nelci Rozejrzę się jeszcze. Mogę wszystko wysłać choćby jutro. Nelli, daj znać, podaj adres i wyślę. zaraz dopisze do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.11.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Rozejrzałam sie po domu i mogę Nelci wysłać: nowe prześcieradło z gumką Ikea 90x200 nowy obrus 220x160 2 nowe jaśki w poszewkach 2 dywaniki Ikea (małe, kwadratowe - u mnie dziewczynki mają takie przy łóżkach) - mogą być też do łazienki lampka nocna dla Nelci: nowa piżama Triumph długi rękaw i długie spodnie r.36 2 bluzki krótki rękaw - fiolet i czarna nowa torebka na ramię - taka prosta, workowa, szary melanż czapka uszatka czarna dla Nelci lub córci nowy niewielki plecak czarny nowa lalka Barbie dla córki Nelci Rozejrzę się jeszcze. Mogę wszystko wysłać choćby jutro. Nelli, daj znać, podaj adres i wyślę. Paczka gotowa Dorzuciłam jeszcze: 2 poduszki - jaśki w poszewkach świątecznych (nowe) - myślę, ze dzieciom się spodobają spodnie dresowe chłopięce prawie nowe 116 nowa kurtka jesienno-zimowo-wiosenna z kapturem wzrost ok. 116-122 (może być dla chłopca - czarna, wprawdzie ma podszewkę różowo-fioletową, ale tego nie widać) 2 spódniczki r. 134 nowy fajny worek-torba na kapcie lub inne rzeczy myślę, ze dla synka Nelci nowe flamastry i karty do gry Dziś wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Paczka gotowa Dorzuciłam jeszcze: 2 poduszki - jaśki w poszewkach świątecznych (nowe) - myślę, ze dzieciom się spodobają spodnie dresowe chłopięce prawie nowe 116 nowa kurtka jesienno-zimowo-wiosenna z kapturem wzrost ok. 116-122 (może być dla chłopca - czarna, wprawdzie ma podszewkę różowo-fioletową, ale tego nie widać) 2 spódniczki r. 134 nowy fajny worek-torba na kapcie lub inne rzeczy myślę, ze dla synka Nelci nowe flamastry i karty do gry Dziś wysyłam. jestescie niemozliwi, dopiero co skorygowalam liste dary wpisujemy na watku z lista (na czerwono w w mojej stopce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.11.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Rozesłałam więści wśród znajomych. Jak tylko pozbieram dary, to dam znać co wysyłam. Pieniążki też pójdą, ale dopiero pod koniec tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Rozesłałam więści wśród znajomych. Jak tylko pozbieram dary, to dam znać co wysyłam. Pieniążki też pójdą, ale dopiero pod koniec tygodnia. Alunia rzeczy juz jest tyle ze za chwile beda przekazywane dalej, obstawiam kilka tirow moze raczej slijmy juz kase co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 :yes: Chociaż za przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts