Alunek 05.11.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Śledzę na bieżąco co już poszło do Nelci i nie chcę jej zagracić, wiec myślałam o jakiś uprzyjemniaczach dla dzieci - zabawki, gry, artykuły papiernicze. Mogę? Kaskę zbieram i pod koniec tygodnia wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 to na pewno mozna, zwlaszcza artykuly papiernicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 akurat artykuly papiernicze sa na liscie potrzeb jak najbardziej , dopisze cie tam jak mi konkretnie tam zglosisz. nie potrzeba juz ciuchow, kolder, poduszek, poscieli itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.11.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 dam znać wkrótce , jak paczka będzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.11.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Neluś Kochana Wiem, że trudno Ci z ta lista ale Zdajesz sobie sprawę, że machina ruszyła i my będziemy pomagać więc lepiej będzie wysyłać potrzebne Wam rzeczy aniżeli to co według nas może się przydac bo tym sposobem mozecie miec problem ze składowaniem;) Pisz śmiało czego Wam potrzeba . Ściskam Was mocno:hug: Anetko masz rację. Coraz bardziej otwieramy się na pomoc. Nie zdawałam sobie sprawy z tego, że może to być takie trudne.... Tak naprawdę dopiero teraz powoli zaczynamy zauważać, co jest potrzebne. Przychodzą nam do głowy rzeczy, o których jeszcze wczoraj czy wcześniej nie pomyślelibyśmy. Wynika to z tego, że jeszcze nie wiemy, co z naszych rzeczy, które zostały wyniesione z domu, będzie się nadawało do użytku, dlatego też nie chciałam wcześniej pisać. Dziś np. już wiem na pewno, że będzie nam jeszcze potrzebny czajnik bezprzewodowy i drukarka, którą przed chwilą musieliśmy wyrzucić na śmietnik Komputer został już zawieziony do ratowania. Oby sie udało.... Pozdrawiam i uciekam porządkować. Dziękuję! Zrobiłam dziś sporo zdjęć. Wieczorem zamieszczę je na Leśnym domku. Muszę tylko kupić kabelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.11.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Mam drukarkę ! Sprawdzę popołudniu w jakim jest stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 To sprawdź i daj posta w dziale rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.11.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Anetko masz rację. Coraz bardziej otwieramy się na pomoc. Nie zdawałam sobie sprawy z tego, że może to być takie trudne.... Tak naprawdę dopiero teraz powoli zaczynamy zauważać, co jest potrzebne. Przychodzą nam do głowy rzeczy, o których jeszcze wczoraj czy wcześniej nie pomyślelibyśmy. Wynika to z tego, że jeszcze nie wiemy, co z naszych rzeczy, które zostały wyniesione z domu, będzie się nadawało do użytku, dlatego też nie chciałam wcześniej pisać. Dziś np. już wiem na pewno, że będzie nam jeszcze potrzebny czajnik bezprzewodowy i drukarka, którą przed chwilą musieliśmy wyrzucić na śmietnik Komputer został już zawieziony do ratowania. Oby sie udało.... Pozdrawiam i uciekam porządkować. Dziękuję! Zrobiłam dziś sporo zdjęć. Wieczorem zamieszczę je na Leśnym domku. Muszę tylko kupić kabelek. Nell... tak jak mówiłam... jeszcze długo będziecie odkrywać, ale traktujcie to jak skarby znalezione na strychu... a cała reszta... to po prostu nowy rozdział w życiu:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Anetko masz rację. Coraz bardziej otwieramy się na pomoc. Nie zdawałam sobie sprawy z tego, że może to być takie trudne.... Zdecydowanie latwiej sie daje niz bierze . Gdybym oprocz pieniedzy mogla sie na cos przydac to mam duzo wolnego czasu i jestem chetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.11.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 ja mam czajnik bezprzewodowy. Nie jest nówką,ale był mało używany ( z przyczepy kempinogowej). Neluś bardzo chętnie ofiaruje go Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Alusia jesli mozesz dopisac sie w "liscie" a ja juz cie odhaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia550 05.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jak rozumiem zabawki ( raczej typu gry) dla dzieci nadal aktualne? Zeszyty szkolne, kredki? Komu to wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jak rozumiem zabawki ( raczej typu gry) dla dzieci nadal aktualne? Zeszyty szkolne, kredki? Komu to wysłać? dopisz prosze w watku z mojej stopki (na czerwono) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.11.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Kochani, w sprawie drukarki chciałam przeprosić. Pomyslalam o niej bo to narzędzie mojej pracy zawodowej i kiedy dziś wyrzucaliśmy naszą, odważyłam się napisać. Ale nie powinnam bo drukarka nie jest przedmiotem najpilniejszym i za to przepraszam. Oczywiście Zosiu bardzo dziękuję że oferujesz swoja i chetnie ja przyjmę. Ale kochane ustalmy, że więcej nie dam się namówić na żadne listy, dobrze? To jest dla mnie przeokrutnie krępujące. Mam prośbę, aby wszelkie pytania kierować do naszych moderatorek wątku, a w szczególności do rasi, z którą mam stały kontakt telefoniczny. Rasia wie wszystko Rasia odpowie na wszystkie pytania Rasia wie, czego nam najbardziej potrzeba (choć wydaje mi się, że juz dzięki waszej pomocy mamy wszystko) Rasia przekaże wszelkie informacje dotyczące naszego domku Ja chwilowo nie bedę się logowała na forum, aby spędzić jak najwiecej czasu z dziećmi i mężem. Będę też zajęta waszymi darami, za które serdecznie dziekujemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelka, ale Ty za nic nie przepraszaj, dobra ? Spokojnego czasu z Rodziną ściskam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 05.11.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 No to...... Rasia będzie miała pełną skrzynkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.11.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelli nie przepraszaj, nie dziękuj! Przyjmuj pomoc kochana - kiedys przyjdzie czas na odrabianie w tzw "POLU". ZObaczysz - wrócisz do normalnego pisania na forum, a my cie zasypiemy pytaniami o porady, rady, wsparcie, ... Bedziesz nas miała dość! ;) :D Wiec teraz czerp z nas pełnymi garsciami i ciesz się, ze tylu zyczliwych ludzi masz wokół. Pisz bez obaw - czasem dla ciebie bedzie czymś cennym i przydatnym coś, co u innych stoi w piwnicy i graci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.11.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelka, ale Ty za nic nie przepraszaj, dobra ? Spokojnego czasu z Rodziną ściskam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.11.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Kurcze gubię się w tych wątkach troszkę - słuchajcie moi drodzy, nie macie wrazenia, ze strasznie dużo tego wszystkiego bedzie do Nell spływac. A może warto niektóre z tych rzeczy wrzucić na allegro - spienięzyć i przesłac kaskę? Może jakiś wątek otworzymy i tam bedziemy wrzucac adresy do aukcji? Jezeli akcja odzieżowa przyjmie taki wymiar jak finansowa to Nelli nie wykopie się spod stosu ubrań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelka, zrobisz jeszcze raz taka sama makaronowa salatke i bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts