rasia 05.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 No to...... Rasia będzie miała pełną skrzynkę... Myślę, że nie będzie tak źle:no:. Tu o wszystkim możemy pisać, pytać, nie potrzeba privów:). Dziewczyny, wspaniałe moderatorki, nad wszystkim czuwają, wysyłają numer konta i adres przesyłki darów, cały czas moderują listę... 24 godziny na dobę ... jesteście wszyscy wspaniali:D. Nelusia, Ty się zrelaksuj w lawendzie razem z Pawłem;), a jutro wszyscy cichutko zaciskamy kciuki za mądrość likwidatora z ramienia ubezpieczyciela:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.11.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Uściski dla WSZYSTKICH KOCHANYCH FORUMOWICZÓW Od Nelki:hug:Pawła:hug:Julki:hug:i Mikołajka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.11.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Kurcze gubię się w tych wątkach troszkę - słuchajcie moi drodzy, nie macie wrazenia, ze strasznie dużo tego wszystkiego bedzie do Nell spływac. A może warto niektóre z tych rzeczy wrzucić na allegro - spienięzyć i przesłac kaskę? Może jakiś wątek otworzymy i tam bedziemy wrzucac adresy do aukcji? Jezeli akcja odzieżowa przyjmie taki wymiar jak finansowa to Nelli nie wykopie się spod stosu ubrań! Szociku, dlatego jest lista http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209010-LISTA-DARÓW-LISTA-POTRZEB-tu-zgłaszamy&p=5607522&viewfull=1#post5607522, a aukcji kilka już jest:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelciu...uściskaj swoją rodzinkę Jutro trzymamy kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Uściski dla WSZYSTKICH KOCHANYCH FORUMOWICZÓW Od Nelki:hug:Pawła:hug:Julki:hug:i Mikołajka:hug: Nelunia, buziaki i uściski całej Rodzince, Podlasie trzyma kciuki za Wasz uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jak będziesz potrzebowała rąk do pracy to ja mam sześć I za nic nie przepraszaj. Powiem Wam.. Nelcia już w polu odpracowała... Niektórzy z Was nawet nie mają pojęcia, jak organizowała z mężem pomoc dla powodzian... jeździła swoim samochodem, zbierała dary. Teraz za dobro dostaje dobrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 05.11.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jak będziesz potrzebowała rąk do pracy to ja mam sześć I za nic nie przepraszaj. Powiem Wam.. Nelcia już w polu odpracowała... Niektórzy z Was nawet nie mają pojęcia, jak organizowała z mężem pomoc dla powodzian... jeździła swoim samochodem, zbierała dary. Teraz za dobro dostaje dobrem. Kurcze nawet nie wiedziałem...jak dobrze że forumowicze pomagają Neli i jej męzowi jak mogą,widzicie sami... jak nie woda to ogień, każdemu z NAS może sie coś wydarzyć...Neli pomagała a teraz jej Pomozemy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Uściski dla WSZYSTKICH KOCHANYCH FORUMOWICZÓW Od Nelki:hug:Pawła:hug:Julki:hug:i Mikołajka:hug: my też was mocno ściskamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jak będziesz potrzebowała rąk do pracy to ja mam sześć I za nic nie przepraszaj. Powiem Wam.. Nelcia już w polu odpracowała... Niektórzy z Was nawet nie mają pojęcia, jak organizowała z mężem pomoc dla powodzian... jeździła swoim samochodem, zbierała dary. Teraz za dobro dostaje dobrem. nie zapominajmy o Bacikach - wtedy została Dobrym Mzimu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ja nie znałam Bacików... O powodzianach wiedziałam... To Oni mieli centrum dowodzenia u siebie... Widzisz Piotr.. niewiele wiesz... Tak jak ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 05.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ja nie znałam Bacików... O powodzianach wiedziałam... To Oni mieli centrum dowodzenia u siebie... Widzisz Piotr.. niewiele wiesz... Tak jak ja... Bo ja raczej damskich postów nie czytałem... teraz też bym nie zauwazył , ale mi się nudziło to postanowiłem przejrzeć sobie forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.11.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jak będziesz potrzebowała rąk do pracy to ja mam sześć I za nic nie przepraszaj. Powiem Wam.. Nelcia już w polu odpracowała... Niektórzy z Was nawet nie mają pojęcia, jak organizowała z mężem pomoc dla powodzian... jeździła swoim samochodem, zbierała dary. Teraz za dobro dostaje dobrem. Jejku, ale z tym "odpracowywaniem w polu" to zart miał być - ja nie chciałam nikogo urazić Kurcze, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nie uraziłeś... Nie klikasz tu często.. pewnie w działach technicznych i to dotyczących rozwiązywanych problemów budowlanych... To i nie bardzo kumasz kto tu jest kto... Prawdziwi BOHATEROWIE są niewidoczni i niemi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Szociku, dlatego jest lista http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209010-LISTA-DARÓW-LISTA-POTRZEB-tu-zgłaszamy&p=5607522&viewfull=1#post5607522, a aukcji kilka już jest:yes:. Rasiu, ale tych postów jest tak strasznie duzo, ze nie wszyscy maja czas to wszystko czytać. Ja oprócz swoich aukcji wyłapałam wyłącznie jedną. A może jest ich więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Arni -szocik to piękna blondynka i raczej na plotach Ją spotykam,niz w działach technicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ale szocik wczoraj w 1 dzien wydziergala wiecej niz ja w calym zyciu. Ona to dopiero odrobila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.11.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) Nie uraziłeś... Nie klikasz tu często.. pewnie w działach technicznych i to dotyczących rozwiązywanych problemów budowlanych... Działy techniczne i budowlane... o zesz... ambitnie! :D :D Ja to raczej "galerie" i "wnetrza" odwiedzam - ot baba ze mnie i tyle Ale wracamy do tematu - bo nas stad zaraz ktos pogoni Edytowane 5 Listopada 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Tu Malka rządzi Noo i blondynka i na ploty chodzi.. i ma tylko 1463 posty od 2006r???????? To Szocik... to Ty chyba tylko słuchasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.11.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 eee, bo ja dopiero jak chałupę kupiłam to się udzielac zaczełam (czyli w styczniu 2012). Nadrabiam teraz jak mogę, ale Wam to w zyciu nie dorównam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nie mów hop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts