Arnika 06.11.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Czekamy.Mam nadzieję, że da nam ktoś znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.11.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 już jest po wizji lokalnej ubezpieczyciela? W trakcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.11.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 To trzymajmy kciuki,aby dla Nelków wypadła jak najlepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.11.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 trzymam kciuki,żeby wynik był jak najbardziej po myśli Oli i Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ja też trzymam... Daj Rasia szybko znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.11.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 dziewczyny dajcie znac, gdy beda potrzebne dodatkowe dwie rece, podejrzewam, ze mam w miare blisko, nie zawsze dysponuje czasem, ale postaram sie tak zorganizowac, aby moc wyskoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 zanotowałam kjuta dwie ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.11.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 czy są jakieś wieści po wizji lokalnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 06.11.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Jak coś będzie wiadomo z ą ubezpieczalnią dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.11.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 i jak poszło??? ktos cos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.11.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Wizja lokalna trwała od 9 rano do 17.30, czyli skończyła się już po zmroku. Trzech Panów Likwidatorów uwijało się jak w ukropie i napstrykali podobno ponad 200 zdjęć. Teraz mają dwa tygodnie na wydanie decyzji, a ubezpieczyciel miesiąc na wypłatę odszkodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Nareszcie... A nic nie pisnęli....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 nie wiedziałam,że Lidzia ponownie sie wybiera no raczej się nie wybiera, bo tym razem ona siedzi w domu z dzieciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.11.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dzięki Jamles, mógłbyś być dyplomatą w chińskiej ambasadzie - brawo - powiedziałeś wszystko i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 06.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Tak sie cieszę,że dalej akcja trwa.Cały dzień nie miałam dostępu do neta,ale teraz nadrobię .Kwota zebrana jest niesamowita:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 07.11.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 ...a ubezpieczyciel miesiąc na wypłatę odszkodowania. dobrze, że mu tu nie mamy terminów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 07.11.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Chyba nie będę oryginalna, ale To JEST FANTASTYCZNE co się tu dzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Kochani, Wspaniali Forumowicze! Serce rośnie jak się Was czyta... jak z każdego słowa płynie gorące wielkie serce:yes:! Czekamy na kolejną ekspertyzę rzeczoznawcy, która potwierdzi opinię Inspektora Nadzoru Budowlanego, że dom nadaje się do rozbiórki... co prawda stoją dwie ściany, ale trzeba by je rozebrać do szkieletu, zerwać elewację, wszystkie instalacje, co wyjdzie dużo drożej niż postawienie od nowa... więc szykujmy się na budowę... od podstaw... Po rozmowach z Nell, z Jej Rodziną, po szoku jakiego doznali myślę, że nikogo nie zdziwi, że będą chcieli odbudować dom, ale w technologii murowanej... Mama Nell po pożarze powiedziała: Zawsze jak słyszałam straż pożarną jadącą na sygnale serce mi zamierało, bo myślałam, że to do Was... a dzisiaj naprawdę jechali do Was... Jutro też ekspert z naszego Forum Muratora będzie u Nell na pogorzelisku. Wierzę, że ubezpieczyciel, czyli Warta stanie na wysokości zadania, bo ja mam z tą firmą przez kilka lat współpracy same dobre doświadczenia:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ja juz jestem przygotowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ja wierzę, że wszystko skończy się dobrze. W końcu patrząc na resztki tego domu nie wyobrażam sobie, że ktoś wyda wyrok mieszkania w śmierdzących pożarem pozostałościach. Znam Wartę od wielu lat i mam same dobre doświadczenia - a nieraz również wsparcie ot, takie, zwykłe ludzkie (wiecie jaki człowiek jest racjonalny po wypadku drogowym :)) Mam nadzieję, że uda się postawić Nelli nowy dom, który nie spłonie w moment tak jak ten .Prawdziwy, murowany, bezpieczny.... Trzymam kciuki i mam nadzieję na mądrość likwidatorów z Warty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts