Basia1112 02.11.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) Ja mam prawie nową kurtkę zimową i jedną poduszkę-też prawie nówka.Jutro zabiorę. Kurtka męska. Edytowane 2 Listopada 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Wiemy,że dzieciaki nie mają łóżek - jedną sztukę biorę na siebie. Nie wiemy co z pościelą w sensie kołdry poduszki, może rano przed wyjazdem do Nelków zahaczymy o ikeę. Nefcia pisała, że chyba ma 2 łóżka dla dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 co do łóżka to mogę zaoferować takie wraz z materacem 90x200 cm:http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/minnen-rama-ozka-reg-dug-podstszczeb__0110173_PE260250_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.11.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Malka, Nefer chyba już załatwiła 2 łóżka dla dzieci - sprawdź w drugim wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dajcie znać co z tymi łóżkami od Nefci bo nie wiem czy dostarczyć swoje ? żeby się nie okazało że łóżek będzie kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Malka która chyba bliżej mieszka tez mówi ze ma jedno łóżko. To miło, że jest takie pospolite ruszenie, ale nie wysyłajmy na hurrrrrra, myslę, że na poczatek warto wysłać rzeczy dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 02.11.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Paczka przygotowana: 2x Kurtka zimowa dla małego ( stan bdb, i dobry)Piżamka nowapodkoszulki nowe i używane stan bdb.Czapki 2 szt, używane stan bdbzabawki rózne dla chłopca.Buty dla męża nel rozmiar 43, nowe. W poniedziałek wyślemy priorytetem. Co jest potrzebne z chemi do sprzątania? to wrzucimy jeszcze do paczki jeśłi jest potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Zuza, jutro jedzie łóżko sosnowe. Drugie łóżko, od Dorci, to tapczan. Nelcia nie mogła się zdecydować na już. A i Dorci nie chcę fatygować (ma termin porodu na za chwilę ) . Twoje jest piękne i myślę,że dla córeczki Nelci byłoby super. Czy poradzisz sobie z tym sama czy mam podjechać ? Jutro śmigam popołudniu do Grójca , ale potem jestem free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nef -jakie masz łóżko ?Wiesz, chodzi o to,że chłopiec ma lat 5 i nie jest potrzebne pełnowymiarowe - a i chyba z miejscem na takie może być krucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Zuza, jutro jedzie łóżko sosnowe. Drugie łóżko, od Dorci, to tapczan. Nelcia nie mogła się zdecydować na już. A i Dorci nie chcę fatygować (ma termin porodu na za chwilę ) . Twoje jest piękne i myślę,że dla córeczki Nelci byłoby super. Czy poradzisz sobie z tym sama czy mam podjechać ? Jutro śmigam popołudniu do Grójca , ale potem jestem free. Nefciu - jak możesz to podjedź w wolnej chwili tylko daj mi znać odrobinę wcześniej i prześlij mi numer tel bo Julek utopił mi fona i mam brak kontaktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 A więc właśnie Nelli napisała, że akcja łóżka odwołana. Pani Dyrektor jej szkoły zaproponowała, że sfinansuje zakup i jutro już będą. Czyli już załatwione Dzięki Zuzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.11.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Kochani są tutaj ludziska i jak nie wierzyć w ludzi? Ta akcja dowodzi, jak bardzo mozna liczyc na forumowiczow. Tak sie tu goraco zrobilo, dziewczyny jutro bedziecie na miejscu - moze wtedy okreslicie, porozmawiacie z Nelą, co jest potrzebne dokladnie i jak to zalatwic. Czekam na wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 A więc właśnie Nelli napisała, że akcja łóżka odwołana. Pani Dyrektor jej szkoły zaproponowała, że sfinansuje zakup i jutro już będą. Czyli już załatwione Dzięki Zuzek to super że tak sprawnie i szybko poszło z tymi łóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.11.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 ja mam liste, w poniedzialek moge wyslac paczke:damskie:sweter - 4 szt.bluza polar - 1 szt.bluzy sportowe cieple - 2 szt.spodnie dresowe - 1 szt.spodnica wyjsciowa czarna- 1sukienka typu szmizjerka szara - 1skarpety nowe - 4 parykoszulki i bluzki bawelniane - kilkarekawiczki skorzane nowe - 1 spodnie dlugie wyjsciowe - 3 szt.bluzki wyjsciowe 3 szt.marynarka sportowa - 1(niektore z rozm to M/38 - odpowiadajaca S /36 zalezy od marki), czesc rzeczy jest nowa meskiekoszula wyjsciowa rozm. 42-43 nowa - 2 szt. jedna z dlugim jedna z krotkim rekawemskarpety nowe zapakowane rozm. 42-44 - 4 parybokserki nowe zapakowane roz. xl - 1 parakoszulka meska - 1 ponadto:reczniki kapielowe duze - 3 szt.reczniki srednie - 2 szt.reczniki male do twarzy - 4 szt. wysylac????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.11.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Słuchajcie, za sprawą wielu osób chętnych do pomocy (dzięki!!!!!) zaczyna się robić chaos Może nie od rzeczy byłoby zrobić pełną listę rzeczy potrzebnych Nellciom - a darczyńcy odhaczaliby kolejne punkty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.11.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dobry pomysł - trzeba to jakoś ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.11.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Pomoc materialna - odzież, obuwie - jest dla nich pewnie najpilniejsza i najważniejsza w tej chwili. Bardzo proszę więc, by Główne Koordynatorki - MALKA, NEFER, MAŁGOŚ - ustaliły z Nelli, czy akceptuje podawane tutaj propozycje, czy możemy wysyłać, na jaki adres.Część z nas mogłaby pewnie jutro nadać przesyłki, tak, by w poniedziałek czy wtorek były na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Poczekajcie dziewczyny...Zaraz będzie u mnie Malka... Podzwonimy.... Damy znać... TARcia a te rzeczy są dobre na Ciebie czy małe.. bo Nelcia to prawie połowę Ciebie.. o ile się nie mylę... małe 38... Ale nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.11.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Wiola, to sa rzeczy male, nie dla mnie. roz. s, 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) Nie wiem, czy juz wiecie czy nie, ale lozka kupuje dyrekcja szkoly, w ktorej pracuje Nelli. Takie mam info. Jesli komus blizej do Krakowa - moze zrzucac u mnie, aczkolwiek ja tego nie mam czym zawiezc, moge np. hurtem wyslac. To, co jest potrzebne od Nelki trzeba wyciagac, ona sama nie wie jeszcze co sie da uratowac a co nie. Moim zdaniem pewnie niewiele, ale moge sie mylic. Jutro rasia bedzie na miejscu i wszystko nam powie. Rasia podkreslala w rozmowie, ze rzeczy, szczegolnie buty wysylamy nowe. Wiem, ze czesto mamy takie, ktore sa jak nowe, wiec napisze to samo co na FB - wysylamy rzeczy w takim stanie, w jakim chcielibysmy sami dostac. Edytowane 2 Listopada 2012 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts