diabel200 11.11.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Jak tak patrzę na Stacha, to aż mu zazdroczę że wy wszystkie tak chcecie go miętlolić. A tak na poważnie jak Was czytam to się śmieję do monitora:):):). Nelcia mamy nadzieję że nasza paczuszka dojechała. Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.11.2012 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Jak tak patrzę na Stacha, to aż mu zazdroczę że wy wszystkie tak chcecie go miętlolić. A tak na poważnie jak Was czytam to się śmieję do monitora:):):). Nelcia mamy nadzieję że nasza paczuszka dojechała. Trzymajcie się i o to chodzi, o to chodzi Stanisław radośnie by zamruczał na te słowa:) gdyby tylko dostał trochę prądu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nelli, jak piszą dziewczyny - teraz będzie już tylko lepiej! Ty pomyśl tylko, kochana, jakie fajne rzeczy będziesz mogła zrobić, których do tej pory nie zrobiłaś w domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.11.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Nelka teraz do przodu. Będzie dobrze,bo jak inaczej? Tak jak pisza dziewczyny teraz nie będziesz juz mogła przestawiać ścian Buziaczki trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.11.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 diabełku paczka dotarła :hug:Dziękujemy!!!! Aleś mnie rozśmieszył tym " miętloleniem" Dziewczyny, dzięki za słowa otuchy. Arniczko, powiem ci szczerze, że nie wiem, bo niczego jeszcze nie widziałam. W sobotę byłam w pracy bo odrabialiśmy 2 listopada. Przyjechałam tam jak już wszystko było wyniesione i wywiezione do teściów (tam, gdzie byliście). małgoś o przestawianiu ścian ani myślę Czasami jak zdarza mi się uchwycić jakąś myśl o domku to widzę tylko jedno........ sufity daleeeeeeeeko w górze, tak jak u ciebie..... Melduję, że paczki przychodzą. Wczoraj otwarłam pudełko z kosmetykami(istna rozpusta, dziękuję! i ubrankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 sufity daleko w górze mają wady i zalety Neluś wiesz o tym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.11.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Chciałam też tutaj powiedzieć (odpowiadając jednocześnie na pytanie z wątku o darach), że mamy już wszystko, czego najbardziej potrzebowaliśmy. Ogromnie dziękujemy. Nie mam pojęcia, kiedy możemy spodziewać się decyzji o rozbiórce. Jak tylko się pojawi dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 sufity daleko w górze mają wady i zalety Neluś wiesz o tym;) O wadach nic mi nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mnie tez nie. Kochana, ja mam dla Ciebie jeszcze troche rzeczy (ale troche), moze na razie to przetrzymam u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 no jak to jakie gimnastyka przy malowaniu, długie kable u lamp i ciepełko siedzące wysoko pod sufitem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.11.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 o przestawianiu ścian ani myślę na razie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.11.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 na razie....... To Ty lepiej Nelcia dobrze pomyśl gdzie ma być jakie okno, ściana, łazienka, ganek, czy kuchnia... bo później nie będzie to tamto.. co najwyżej Malka ze Stachem;) Nelcia a co słychać u Was??????? Paczki dochodzą? Mało/dużo/ładne/dobre/małe/duże??? Co z papierologią, z oględzinami, jakie decyzje....?????????? I najważniejsze.. jak dzieci i Wy... Zdrowi jesteście??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.11.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 no jak to jakie gimnastyka przy malowaniu, długie kable u lamp i ciepełko siedzące wysoko pod sufitem:lol: Eeeeeeee tam Mnie tez nie. Kochana, ja mam dla Ciebie jeszcze troche rzeczy (ale troche), moze na razie to przetrzymam u siebie? Napiszę priva na razie....... Słowo harcerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 no co no co:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.11.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Słowo harcerza ale jakby co,tooooo wieszzz Sufity wysoko sa fajne bardzo fajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.11.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 potwierdzam, baaardzo fajne (w salonie mam 6,4m). Jest czym oddychać Nell, wspaniale czytać, że jest u Was coraz lepiej. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nelcia buziaki, po wpisach widac, ze jest lepiej a bedzie jeszcze lepiejlepiejlepiej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.11.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Nelcia, jak również przyłączam się do pozdrowień dla Ciebie, Pawła i dzieciaczków :hug:Trzymajcie się kochani!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaCz 15.11.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 moze opóxniona jestem ale czy pomoc dla NEli jeszcze jest potrzebna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.11.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 moze opóxniona jestem ale czy pomoc dla NEli jeszcze jest potrzebna ? AgaCz oczywiscie , ze potrzebna .......... zagladnij tutaj ..... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-spÅ‚onÄ…Å‚-dom-(-TU-PYTAMY-O-NR-KONTA&p=5629314#post5629314 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209010-LISTA-DARÓW-LISTA-POTRZEB-tu-zgÅ‚aszamy&p=5629026#post5629026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts