Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Organizacja pomocy dla Nelli - wątek zbiorczy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 878
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak tak patrzę na Stacha, to aż mu zazdroczę że wy wszystkie tak chcecie go miętlolić:). A tak na poważnie jak Was czytam to się śmieję do monitora:):):):):):).

Nelcia mamy nadzieję że nasza paczuszka dojechała.

Trzymajcie się:)

i o to chodzi, o to chodzi :)

Stanisław radośnie by zamruczał na te słowa:) gdyby tylko dostał trochę prądu ....

diabełku paczka dotarła :hug:Dziękujemy!!!! Aleś mnie rozśmieszył tym " miętloleniem" :)

Dziewczyny, dzięki za słowa otuchy.

Arniczko, powiem ci szczerze, że nie wiem, bo niczego jeszcze nie widziałam. W sobotę byłam w pracy bo odrabialiśmy 2 listopada. Przyjechałam tam jak już wszystko było wyniesione i wywiezione do teściów (tam, gdzie byliście).

małgoś o przestawianiu ścian ani myślę ;)

Czasami jak zdarza mi się uchwycić jakąś myśl o domku to widzę tylko jedno........ sufity daleeeeeeeeko w górze, tak jak u ciebie.....

Melduję, że paczki przychodzą. Wczoraj otwarłam pudełko z kosmetykami(istna rozpusta, dziękuję!:) i ubrankami :hug:

Chciałam też tutaj powiedzieć (odpowiadając jednocześnie na pytanie z wątku o darach), że mamy już wszystko, czego najbardziej potrzebowaliśmy. Ogromnie dziękujemy.

Nie mam pojęcia, kiedy możemy spodziewać się decyzji o rozbiórce. Jak tylko się pojawi dam znać :bye:

na razie.......;)

To Ty lepiej Nelcia dobrze pomyśl gdzie ma być jakie okno, ściana, łazienka, ganek, czy kuchnia... bo później nie będzie to tamto.. co najwyżej Malka ze Stachem;)

Nelcia a co słychać u Was??????? Paczki dochodzą? Mało/dużo/ładne/dobre/małe/duże???

Co z papierologią, z oględzinami, jakie decyzje....??????????

I najważniejsze.. jak dzieci i Wy...

Zdrowi jesteście???????

no jak to jakie gimnastyka przy malowaniu, długie kable u lamp i ciepełko siedzące wysoko pod sufitem:lol:

Eeeeeeee tam :rolleyes:

Mnie tez nie. :)

Kochana, ja mam dla Ciebie jeszcze troche rzeczy (ale troche), moze na razie to przetrzymam u siebie? :rolleyes:

Napiszę priva

na razie.......;)

Słowo harcerza :)

images?q=tbn:ANd9GcTA2XBubt_eAzHsZlBKUnCLsZ_NtTAWdd1N_JUq-KKYgaH3ZQnXkw