malgos2 02.11.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 I Nelka to raczej male 36, a P. to chyba tez nie znowu takie XL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jest propozycja od fundacji w razie gdybyśmy chcieli zrobić mocną zbiórkę publiczną. Udostępnią swoje konto do tego celu. Żeby było na legalu. Myślę, że możemy tego potrzebować jutro po oględzinach strat. I może Redakcja by pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 ja również będę jutro u Nelki, więc możecie się ze mną kontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja jutro dam znać bo musze sprawdzić na starym mieszkaniu ale na 99% będę miała kurtkę zimową dla dziewczynki, zimowy płaszcz dla nelli, skórzane zimowe rękawiczki i ciepłe szale/szaliki. Jutro napisze na 100%. Cały czas myslę co jeszcze ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 02.11.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jest propozycja od fundacji w razie gdybyśmy chcieli zrobić mocną zbiórkę publiczną. Udostępnią swoje konto do tego celu. Żeby było na legalu. Myślę, że możemy tego potrzebować jutro po oględzinach strat. I może Redakcja by pomogła i chyba tak bylo by najlepiej uwazajmy z przelewami na prywatne konto. moze to nieszczegolnie sie spodoba co napisze, ale niestety US nie spi, i moze sie okazac ze w ogolnym rozrachunku narobimy wiecej tylko klopotow Nelli Sza bo jakis bezduszny urzednik chwyci ja za gardlo... uporzadkujmy ten chaos, wtedy bedzie latwiej zaproponowac jakas pomoc ktora sie naprawde przyda. pomoc, jesli jest chaotyczna i nie trafiona tez moze przyspozyc problemow. jestem z daleka, ale zrobie co bede mogl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Zaraz ogarniemy i puścimy...O której będziesz Lidzia... Jak co to mnie masz po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 .... ale niestety US nie spi..... tam też robią ludzie z ....... sercem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Lidzia zadzwoń do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 tam też robią ludzie z ....... sercem I nie wierze, ze maja az tak malo roboty. Poza tym moge Nelce zawiezc gotowke. I prosze, zeby ten watek byl raczej poswiecony koordynacji darow rzeczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) Damskie:sweter - 4 szt. TARbluza polar - 1 szt. TARbluzy sportowe cieple - 2 szt. TARspodnie dresowe - 1 szt. TARspodnica wyjsciowa czarna- 1 TARsukienka typu szmizjerka szara - 1 TARskarpety nowe - 4 pary TARkoszulki i bluzki bawelniane - kilkaTARrekawiczki skorzane nowe - 1 TARspodnie dlugie wyjsciowe - 3 szt.TARbluzki wyjsciowe 3 szt.TARmarynarka sportowa - 1TAR(niektore z rozm to M/38 - odpowiadajaca S /36 zalezy od marki), czesc rzeczy jest nowabluza polarowa Lidszubuty damskie, jesienno-wiosenne (typu czółenka, na obcasie, eleganckie). Sharlotka Męskiekoszula wyjsciowa rozm. 42-43 nowa - 2 szt. jedna z dlugim jedna z krotkim rekawemTARskarpety nowe zapakowane rozm. 42-44 - 4 paryTARbokserki nowe zapakowane roz. xl - 1 paraTARkoszulka meska - 1 TARButy dla męża nel rozmiar 43, nowe.diabel200kurtkę ciepłą jesienną Lidszubezrękawnik puchowyLidszuspodnie sztuk 2Lidszubluzę dresowąLidszukoszula z krótkim i długim rękawemLidszuspodnie dresoweLidszut-szirty szt 2Lidszubluzy z polaru 2Lidszuwełniane rękawiczkiLidszumarynarka sztruksowaLidszu Córeczki: 2 nowe zestawy szydełkowe, jesienno-zimowe (czapka + golfik, beret + szalik).Sharlotka Dla Mikołaja (synka) 2x Kurtka zimowa dla małego ( stan bdb, i dobry) Diabel200Piżamka nowaDiabel200podkoszulki nowe i używane stan bdb.Diabel200Czapki 2 szt, używane stan bdbDiabel200zabawki rożne dla chłopca.Diabel200 ponadto: ręcznikikapielowe duze - 3 szt.TARreczniki średnie - 2 szt.TARreczniki male do twarzy - 4 szt.TARŁóżka Dyrekcja szkoły Potrzebne :Kołdry 4Poduszki 4Poszwy i poszewki+ prześcieradło 4 Ubranka dla dzieci: Dziewczynka ~8 lat 134cm:SpodnieSpódniczkiSweterkiBluzeczkiPodkoszulkiRajstopySkarpetkiMajtkibuty r. 33 Chłopiec 5 lat 116cm wzrostuSpodnieBluzy SwetryKurtka zimowaSkarpetyMajtkiKalesonyT-shirtButy rozm 30 Zabawki, książeczki, kolorowanki, kredki, flamastry... art papiernicze dla dzieci.Środki czystości. Edytowane 2 Listopada 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jutro zapadnie decyzja gdzie kierować przesyłki.Nie wiemy gdzie będzie mógł ktoś te przesyłki odbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.11.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Tutaj też wkleję bo to także wymaga koordynacji. Jak to dobrze że w Polsce zyją jeszcze tacy ludzie,którzy chcą bezinteresownie pomagać, Az miło takie posty się czyta,Nie znam Nell ale co moge to pomoge, Proszę zauważyć że Nell będą potrzebne również materiały, typu drewno,plandeki, pustaki, opal na zimę, moze jakies zródło ciepła? (zeby to do końca nie zniszczało) jakieś okna.cement, pewnie grzejniki i cała reszta i tu może prośba do osób które tak chętnie reklamują SWOJE towary i usługi na forum, Może również pomożecie?? nie potrzeba tylko pomocy ale także fachowych porad,wykonawstawa czy materialów budowlanych.Z tego co widziałem z pomocą zadeklarowała sie TYLKO firma Kominki Piotr Batura Chwała jej za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) ja wiozę jutro dla P: kurtkę ciepłą jesiennąkurtkę puchowąbezrękawnik puchowyspodnie sztuk 2bluzę dresowąkoszula z krótkim i długim rękawemspodnie dresowet-szirty szt 2bluzy z polaru 2wełniane rękawiczkimarynarka sztruksowa dla Nelci mam bluzę polarowąi bluzę z długim rękawem Edytowane 2 Listopada 2012 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Na razie w poniedziałek będzie rzeczoznawca. Wstrzymałabym się z materiałami budowlanymi, bo nie wiadomo czy dom będzie do odbudowy czy do rozbiórki i zaczęcia od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 02.11.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Paczka przygotowana: 2x Kurtka zimowa dla małego ( stan bdb, i dobry) Piżamka nowa podkoszulki nowe i używane stan bdb. Czapki 2 szt, używane stan bdb zabawki rózne dla chłopca. Buty dla męża nel rozmiar 43, nowe. W poniedziałek wyślemy priorytetem. Co jest potrzebne z chemi do sprzątania? to wrzucimy jeszcze do paczki jeśli jest potrzebna. To możemy my wysłać w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.11.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja jutro śmigam na zakupy, to kupię dla Synka Nelci : Bluzę i t-shirt + I jakieś środki czytości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.11.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nefer idzie zima, nie wiadomo ile beda trwały przepychanki z urzędami czy ubezpieczycielami,a dom zabezpieczyć trzeba... bo zniszczeje do reszty, a nawet jak bedzie odbudowany to materiały czy wykonawstwo i tak sie przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Piotr.. może poczekajmy do poniedziałku... Karolina.. kupisz bluzę i za przesyłkę musisz zapłacić.. może lepiej jak masz ochotę prześlij pieniądze, a wówczas brakujące rzeczy dokupią sobie sami i to na rozmiar i odpowiedni i styl/fason/kolor... ???? nie wiem.. może się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 To możemy my wysłać w poniedziałek. Czyli mam to ująć... Już dodaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 02.11.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Karolina.. kupisz bluzę i za przesyłkę musisz zapłacić.. może lepiej jak masz ochotę prześlij pieniądze, a wówczas brakujące rzeczy dokupią sobie sami i to na rozmiar i odpowiedni i styl/fason/kolor... ???? nie wiem.. może się mylę... Ja też tak myślę. Do tego koszt przesyłki nie pójdzie do poczty polskiej tylko do Nelki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts