Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Organizacja pomocy dla Nelli - wątek zbiorczy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 878
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, jestem w kontakcie z forumową panią prawnik. Wspaniała osoba, która wypowie się na temat, kiedy tylko dojdą do niej wszystkie nasze dokumenty. Ale obawiam się, że będę również musiała skorzystać z porady kogos tu na miejscu, bo ja jestem matoł totalny w tych sprawach i do mnie trzeba tak ze sto razy w kółko. Chyba, że Paweł jakims cudem przyjedzie i weźmie to wszystko na swoje bary (O jak bym chciała :bash:).

Nie panikuj! :)

Nelciu.Znam bardzo dobrego prawnika od ubezpieczeń-Katowice.

Jeżeli żaden adwokat forumowy nie poradzi za darmochę ,to wtedy mozna uderzyć do tego "mojego".

Myslę, że to dobry pomysł. Katowice są blisko. Ale ja nie chcę za darmo. Bez przesady. A forumowa pani prawnik radzi nam z dobrego serca :) Nie za pieniądze.

NO własnie.. a bank właściwie się coś odzywał w tej sprawie???

Bank się nie odzywał. Tylko czy to my nie powinnismy sie teraz tam udać na jakieś rozeznanie :confused::confused::confused:

Słuchajcie, dodam tylko w ramach jasności sprawy, że decyzja o sumie odszkodowania przyszła na razie MAILEM. A termin ewentualnego odwołania liczyc się będzie od przyjścia pisma, prawda? Czy nie?

No chyba od odebrania z poczty, przeciez mail zawsze mogl do spamu wpasc. ;)

Bank się nie odzywał. Tylko czy to my nie powinnismy sie teraz tam udać na jakieś rozeznanie :confused::confused::confused:

Jak spłacasz raty i bank ma aktualną polisę to narazie nie będzie się czepiał,,trzeba zerknąć w umowę z bankiem czy nie masz gdzies zaznaczonej jakiejś opcji że o zniszczeniu domu nie powinnaś,zawiadomić banku-w sumie moze i dobra opcja bo w niektórych bankach można zawiesić raty....