Basia1112 02.11.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dziewczyny,musze się już wyautować z forum .Czekam rano na telefon o której sie spotykamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 02.11.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Czyli mam to ująć... Już dodaję... Tak proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 02.11.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Arnika dopisz :kurtka męska zimowa-stan bdb2 ręczniki kąpilelowe-stan dbkoszula męska,krótki rękaw-stan bdbpoduszka -stan bdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dziewczyny,musze się już wyautować z forum .Czekam rano na telefon o której sie spotykamy. Basia 6-8 osób od nas jedzie... Nie wiem dokładnie ile.. czy więcej czy mniej... Malka odezwie się jutro rano, albo Ty dzwoń... Chyba będziemy tam około 10.00 Nie wiem dokładnie.. Czekamy u nie na Rasie teraz , umówimy się dokładnie co i jak.. Lidszu jedzie z Warszawy jutro z rańca wyjeżdża.. zajedzie do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.11.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dziewczyny a co z tymi 4 kołdrami? było na FB i nie wiem na czym stanęło... ja też uważam, że zamiast kupować nowe ubrania szczególnie dla dzieciaków i płacić za przesyłkę lepiej kasę na konto - z rozmiarami jest tak różnie, że ciężko trafić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.11.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Mam taka mala dygresje, moze jednak warto byloby sie postarac o publiczne konto. Zeby przez przypadek nie zaszkodzic Neli. Nie tak dawno bylo dosc glosno o sprawie pani Klemczak, dzielnej Babci autystycznego chlopca (wiecej mozna znalezc na blogu p.Klemczak). Tu krotka wzmianka o niej: http://twojeporady.onet.pl/artykuly/zobacz/608/uwazaj-to-moze-byc-zbiorka-publiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 jesli chodzi o ubrania dla dzieci to akurat to sa lekkie rzeczy a ubranka sa niestety drogie wiec wydaje mi sie ze jesli ktos ma na zbyciu ciuszki ktore sa potrzebne to lepiej wyslac zwlaszcza jesli nie ma sie nadmiaru pieniedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Portal nie zgodził się z tym zarzutem i skierował sprawę do sądu uznając, że obrót bezgotówkowy (przelewy elektroniczne, system PayPal) nie odpowiada definicji zbiórki publicznej wynikającej z ustawy o zbiórkach publicznych, ponieważ nie jest to zbieranie datków "w gotówce lub w naturze".W lutym 2012 r. Sąd Rejonowy dla Krakowa-Podgórza orzekł, że wydawca nie prowadził zbiórki publicznej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Damskie:sweter - 4 szt. TARbluza polar - 1 szt. TARbluzy sportowe cieple - 2 szt. TARspodnie dresowe - 1 szt. TARspodnica wyjsciowa czarna- 1 TARsukienka typu szmizjerka szara - 1 TARskarpety nowe - 4 pary TARkoszulki i bluzki bawelniane - kilkaTARrekawiczki skorzane nowe - 1 TARspodnie dlugie wyjsciowe - 3 szt.TARbluzki wyjsciowe 3 szt.TARmarynarka sportowa - 1TAR(niektore z rozm to M/38 - odpowiadajaca S /36 zalezy od marki), czesc rzeczy jest nowabluza polarowa Lidszubuty damskie, jesienno-wiosenne (typu czółenka, na obcasie, eleganckie). Sharlotka Męskiekoszula wyjsciowa rozm. 42-43 nowa - 2 szt. jedna z dlugim jedna z krotkim rekawemTARskarpety nowe zapakowane rozm. 42-44 - 4 paryTARbokserki nowe zapakowane roz. xl - 1 paraTARkoszulka meska - 1 TARkoszula męska,krótki rękaw-Basia1112Buty dla męża nel rozmiar 43, nowe.diabel200kurtkę ciepłą jesienną Lidszukurtka męska zimowa Basia1112bezrękawnik puchowyLidszuspodnie sztuk 2Lidszubluzę dresowąLidszukoszula z krótkim i długim rękawemLidszuspodnie dresoweLidszut-szirty szt 2Lidszubluzy z polaru 2Lidszuwełniane rękawiczkiLidszumarynarka sztruksowaLidszu Córeczki: 2 nowe zestawy szydełkowe, jesienno-zimowe (czapka + golfik, beret + szalik).Sharlotka Dla Mikołaja (synka) 2x Kurtka zimowa dla małego ( stan bdb, i dobry) Diabel200Piżamka nowaDiabel200podkoszulki nowe i używane stan bdb.Diabel200Czapki 2 szt, używane stan bdbDiabel200zabawki rożne dla chłopca.Diabel200 ponadto: ręcznikikapielowe duze - 3 szt.TAR +2 Basia1112reczniki średnie - 2 szt.TARreczniki male do twarzy - 4 szt.TARŁóżka Dyrekcja szkoły Potrzebne :Kołdry 4Poduszki 4Poszwy i poszewki+ prześcieradło 4 Poduszka Basia1112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.11.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 mam jechać po te kołdry? tylko IKEA od 10tej a Lidzia pewnie wyruszy wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 02.11.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 jesli chodzi o ubrania dla dzieci to akurat to sa lekkie rzeczy a ubranka sa niestety drogie wiec wydaje mi sie ze jesli ktos ma na zbyciu ciuszki ktore sa potrzebne to lepiej wyslac zwlaszcza jesli nie ma sie nadmiaru pieniedzy no oczywiście że tak mówimy o sytuacji w której forumowicze chcą sami robić zakupy i wysyłać je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.11.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Portal nie zgodził się z tym zarzutem i skierował sprawę do sądu uznając, że obrót bezgotówkowy (przelewy elektroniczne, system PayPal) nie odpowiada definicji zbiórki publicznej wynikającej z ustawy o zbiórkach publicznych, ponieważ nie jest to zbieranie datków "w gotówce lub w naturze".W lutym 2012 r. Sąd Rejonowy dla Krakowa-Podgórza orzekł, że wydawca nie prowadził zbiórki publicznej, Histmag mial latwiej, a tamta rodzina dostala okropnie po nosie, wiele ludzi wlasnie wyslalo w najlepszej wierze drobne przedmioty, a oni za to byli ciagani po sadach. Warto doczytac ten artykul do konca. Prosze nie odbierac mojego postu jako chec zniweczenia dzialan w dobrym imieniu, jest tu duzo madrych ludzi i wiedza jak takie rzeczy przeprowadzic tak, by szanowny US nie mial potem idiotycznych ciagat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 02.11.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nelli przykro mi bardzo! Mam nadzieję, że będę mogła choć troszkę pomóc. Też poproszę o nr konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Paśku.. poczekaj aż Rasia dojedzie do mnie... jedzie... Uzgodnimy co i jak... kołdry i poduszki są potrzebne na już.. a paczka by dotarła najwcześniej we wtorek... Może któraś z dziewczyn kupi w katowickiej Ikei... Masz do mnie te.. jak co to dzwoń... Lidzia ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 W każdej chwili możemy dostać konto z fundacji. Dajcie tylko znać, ze chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dorka, ale my naprawde nie robimy tego po raz pierwszy. Jak bedziecie tak ciagle o tej babci to jeszcze wykraczecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Małgoś... A Ty wiesz coś o czymś?????????Dorcia.. a Ty coś wiesz????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.11.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dorka, ale my naprawde nie robimy tego po raz pierwszy. Jak bedziecie tak ciagle o tej babci to jeszcze wykraczecie. Wiem, tylko sie martwilam. Ale juz przestaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.11.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 poza tym badzmy merytoryczni to watek kto i co chce przekazac, pomoc, nie zasmiecajmy go "gdybaniami", mysle ze to utrudnia prace koordynatorkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jak tam chceta, ja tylko wiem, ze w kazdej instytucji jest masa papieru, ksiegowosci itd. i zanim to sie wszystko ogarnie to mija czas i to tez kosztuje. Ale jesli sie okaze, ze zaczniecie wysylac po milionie, to faktycznie, moze byc problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts