pasie 02.11.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 to czekam.... jakby co dajcie znać Arni mam tel i Twój i Lidzi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 OKi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 kołdry i poduszki są potrzebne na już.. Dopiero się dowiedziałam i próbuje to ogarnąć... Arniko, ja dysponuję dwiema NOWYMI poduszkami, ale termoelastycznymi (profilowane) w wymiarze 35x50cm. Jeżeli takie się nadadzą, to bardzo chętnie je ofiaruję- tylko, że wysyłkę mogę zrobić dopiero w poniedziałek... Daj mi znać, jak się dowiesz, dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2012 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Pasiulka.. wstrzymaj się..Zobaczymy na wizji jutro.. Jak będzie coś potrzebne na już to kupimy na miejscu..Lidzi nie podasz... bo Ikea dopiero się otworzy, a ona już będzie u mnie..A jak kupisz i wyślesz.. to przesyłka dotrze we wtorek/środę ... jak coś potrzebne na cito.... to za późno będzie... Agawi.. poczekaj do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2012 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Agawi.. poczekaj do jutra... Nie ma sprawy, poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2012 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Poczekajcie cierpliwie..Jak co to jutro na fonie możemy być... Jak któraś nie zna.. to jak coś ważne i będzie chciała to się dowie o nr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2012 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Mój nr jest ogólnie dostępny - dziś się nawet nieco przeraziłam jak bardzo więc w razie potrzeby -śmiało dzwońcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 03.11.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 czyli na chwilę obecną najlepiej zrobić tak: kto może i chce niech przeleje pieniądze bo wtedy dziewczyny będą mogły kupić to co jest potrzebne na już. Z pomocą rzeczową się chwilę wstrzymujemy aż będzie znany dokładny obraz potrzeb- dobrze gadam? Dziewczyny uściskajcie mocno Nelkę- powiedzcie Jej, że nie zostaną z tym sami! Całe FM jest z nimi i jak tylko się da to pomożemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelkokosz 03.11.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 czyli na chwilę obecną najlepiej zrobić tak: kto może i chce niech przeleje pieniądze bo wtedy dziewczyny będą mogły kupić to co jest potrzebne na już. Z pomocą rzeczową się chwilę wstrzymujemy aż będzie znany dokładny obraz potrzeb- dobrze gadam? Dziewczyny uściskajcie mocno Nelkę- powiedzcie Jej, że nie zostaną z tym sami! Całe FM jest z nimi i jak tylko się da to pomożemy!! Właśnie chciałem to powiedzieć....niech ludziska, którzy są blisko działają w formie rzeczowej, a my z daleka niech przeleją co nie co....dzięki za numer konta.... Wiecie jak to czytam to chyba nie jest tak źle z nami jako narodem....nie ma tu Smoleńska, kryzysu, PKB nam nie spada...i jak to czytam to prawie ryczę na klawiaturę.....pozdrów Malka Nelkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 03.11.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dokładnie tak jak napisał pawelkokosz!!!Podpisuję się pod tym całym sercem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 03.11.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Proszę o nr kontaNelcia, trzymajcie się!!!Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 03.11.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Proszę o numer konta . Myślę ze pieniądze najbardziej się jej przydadzą . Nelli - jakos musisz to przetrzymać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.11.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Mam pościel w bardzo dobrym stanie ale w koniki pony (córka Nelci chyba starsza) - może być ? I numer konta poproszę - po dziesiątym na pewno coś prześlę. I tak jak pisałam - miejscem na składowanie rzeczy także dysponuję. Mam do Neli niedaleko więc na bieżąco mogę dowozić.a Edytowane 3 Listopada 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.11.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Pojechałyście już dziewczynki?Wyściskajcie od nas Nelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.11.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dziewczyny kochane-paczka gotowa: udalo mi sie zorganizowac dla corci Neli: plaszcz puchowy na zimetunikapolgolfik i bluzeczka polarowy komplet-bluza i spodniczka balerinki TYLKO NIE WIEM GDZIE TO WYSLAC!!!!!Dajcie znac o jakims adresie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dziewczyny zaraz wyjeżdżamy...Ucałujemy i uściskamy Ich serdecznie od wszystkich.. oby tylko oddech złapali. Po oglądnięciu i przepytaniu , podjedziemy do sklepów i zakupimy to co potrzeba na JUŻ.Rzeczywiście szkoda czasu no i też kasy na przesyłki... Z pomocy rzeczowej.. - to mam prośbę.. wklejajcie i uzupełnijcie listę pod naszą nieobecność...Edzia ogarnij, DPSia albo inna laska co będzie pod kompem... OK?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.11.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Kochani, gdzie szukac nr-u konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.11.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 no dziewczyny co z tym adresem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.11.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Maciejka,Vadiol wysłałam na wszelki wypadek,jakbyście jeszcze nie miały.Reszta dziewczyn-macie chyba zapchane skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.11.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 no dziewczyny co z tym adresem!!!! Gumisiowa,koordynatorki już mówiły,na razie nic nie wysyłamy-one sprawdzą dokładnie co potrzeba żeby nie zalać ich nadmiarem rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts