Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Organizacja pomocy dla Nelli - wątek zbiorczy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 878
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kołdry i poduszki są potrzebne na już..

Dopiero się dowiedziałam i próbuje to ogarnąć...:confused:

Arniko, ja dysponuję dwiema NOWYMI poduszkami, ale termoelastycznymi (profilowane) w wymiarze 35x50cm. Jeżeli takie się nadadzą, to bardzo chętnie je ofiaruję- tylko, że wysyłkę mogę zrobić dopiero w poniedziałek... Daj mi znać, jak się dowiesz, dzięki:)

Pasiulka.. wstrzymaj się..

Zobaczymy na wizji jutro..

Jak będzie coś potrzebne na już to kupimy na miejscu..

Lidzi nie podasz... bo Ikea dopiero się otworzy, a ona już będzie u mnie..

A jak kupisz i wyślesz.. to przesyłka dotrze we wtorek/środę ...

jak coś potrzebne na cito.... to za późno będzie...

Agawi.. poczekaj do jutra...

czyli na chwilę obecną najlepiej zrobić tak: kto może i chce niech przeleje pieniądze bo wtedy dziewczyny będą mogły kupić to co jest potrzebne na już. Z pomocą rzeczową się chwilę wstrzymujemy aż będzie znany dokładny obraz potrzeb- dobrze gadam?

Dziewczyny uściskajcie mocno Nelkę- powiedzcie Jej, że nie zostaną z tym sami! Całe FM jest z nimi i jak tylko się da to pomożemy!! :-)

czyli na chwilę obecną najlepiej zrobić tak: kto może i chce niech przeleje pieniądze bo wtedy dziewczyny będą mogły kupić to co jest potrzebne na już. Z pomocą rzeczową się chwilę wstrzymujemy aż będzie znany dokładny obraz potrzeb- dobrze gadam?

Dziewczyny uściskajcie mocno Nelkę- powiedzcie Jej, że nie zostaną z tym sami! Całe FM jest z nimi i jak tylko się da to pomożemy!! :-)

Właśnie chciałem to powiedzieć....niech ludziska, którzy są blisko działają w formie rzeczowej, a my z daleka niech przeleją co nie co....dzięki za numer konta....

Wiecie jak to czytam to chyba nie jest tak źle z nami jako narodem....nie ma tu Smoleńska, kryzysu, PKB nam nie spada...i jak to czytam to prawie ryczę na klawiaturę.....pozdrów Malka Nelkę....

Mam pościel w bardzo dobrym stanie ale w koniki pony (córka Nelci chyba starsza) - może być ?

I numer konta poproszę - po dziesiątym na pewno coś prześlę.

I tak jak pisałam - miejscem na składowanie rzeczy także dysponuję. Mam do Neli niedaleko więc na bieżąco mogę dowozić.a

Edytowane przez mirela99

Dziewczyny zaraz wyjeżdżamy...

Ucałujemy i uściskamy Ich serdecznie od wszystkich.. oby tylko oddech złapali.

Po oglądnięciu i przepytaniu , podjedziemy do sklepów i zakupimy to co potrzeba na JUŻ.

Rzeczywiście szkoda czasu no i też kasy na przesyłki...

Z pomocy rzeczowej.. - to mam prośbę.. wklejajcie i uzupełnijcie listę pod naszą nieobecność...

Edzia ogarnij, DPSia albo inna laska co będzie pod kompem... OK??????