hazeleyes1982 03.11.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 skrzynka wyczyszczona:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.11.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 skrzynka wyczyszczona:rolleyes: poszło ed Mirelko-do Ciebie też się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.11.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Z pomocy rzeczowej.. - to mam prośbę.. wklejajcie i uzupełnijcie listę pod naszą nieobecność... Edzia ogarnij, DPSia albo inna laska co będzie pod kompem... OK?????? Dziewczyny, szczęśliwie wracajcie z informacjami co dalej, w jaki sposób możemy jeszcze Nelci pomóc. Postaramy się Was tu godnie zastąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 UAKTUALNIONA LISTA - jesli cos przeoczylam to prosze dopisacDamskie:sweter - 4 szt. TARbluza polar - 1 szt. TARbluzy sportowe cieple - 2 szt. TARspodnie dresowe - 1 szt. TARspodnica wyjsciowa czarna- 1 TARsukienka typu szmizjerka szara - 1 TARskarpety nowe - 4 pary TARkoszulki i bluzki bawelniane - kilkaTARrekawiczki skorzane nowe - 1 TARspodnie dlugie wyjsciowe - 3 szt.TARbluzki wyjsciowe 3 szt.TARmarynarka sportowa - 1TAR(niektore z rozm to M/38 - odpowiadajaca S /36 zalezy od marki), czesc rzeczy jest nowabluza polarowa Lidszubuty damskie, jesienno-wiosenne (typu czółenka, na obcasie, eleganckie). Sharlotka Męskiekoszula wyjsciowa rozm. 42-43 nowa - 2 szt. jedna z dlugim jedna z krotkim rekawemTARskarpety nowe zapakowane rozm. 42-44 - 4 paryTARbokserki nowe zapakowane roz. xl - 1 paraTARkoszulka meska - 1 TARkoszula męska,krótki rękaw-Basia1112Buty dla męża nel rozmiar 43, nowe.diabel200kurtkę ciepłą jesienną Lidszukurtka męska zimowa Basia1112bezrękawnik puchowyLidszuspodnie sztuk 2Lidszubluzę dresowąLidszukoszula z krótkim i długim rękawemLidszuspodnie dresoweLidszut-szirty szt 2Lidszubluzy z polaru 2Lidszuwełniane rękawiczkiLidszumarynarka sztruksowaLidszu Córeczka: 2 nowe zestawy szydełkowe, jesienno-zimowe (czapka + golfik, beret + szalik).Sharlotkaplaszcz puchowy na zime - Gumisiowatunika - Gumisiowapolgolfik i bluzeczka - Gumisiowapolarowy komplet-bluza i spodniczka - Gumisiowabalerinki - Gumisiowa Dla Mikołaja (synka) 2x Kurtka zimowa dla małego ( stan bdb, i dobry) Diabel200Piżamka nowaDiabel200podkoszulki nowe i używane stan bdb.Diabel200Czapki 2 szt, używane stan bdbDiabel200zabawki rożne dla chłopca.Diabel200 ponadto:ręcznikikapielowe duze - 3 szt.TAR +2 Basia1112reczniki średnie - 2 szt.TARreczniki male do twarzy - 4 szt.TARŁóżka Dyrekcja szkoły poduszki termoelastyczne 35x50 - 2 szt. - Agawi74posciel w koniki pony - mirela99Poduszka Basia1112 Potrzebne :Kołdry 4Poduszki 4Poszwy i poszewki+ prześcieradło 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.11.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Ja podobnie jak większość uważam, że póki co wysyłajmy pieniądze. Pomoc rzeczowa tak ale jak dla mnie kupowanie i wysyłanie mija się z celem bo lepiej jak Nelcia dostanie pieniadze i kupi według gustu jej rodziny. Ja proponowałabym wysyłać rzeczy, nowe bądz w bardzo dobrym stanie, te które mamy a nie używamy. to mój punkt widzenia. Ja bede mieć ciuchy dla Nelci spodnie sportowe, spodnie struksowe, kilka bluzek - 4 szt, dzierganą apaszkę, 2 torebki, sukienkę - tunikę czarną wszystko nowe i w rozmiarze 36. znajde jeszcze cos . a i na pewno 2 komplety poscieli nowej 140x200cm- jedna rózowa dla dziewczynki, dluga czerwono - biała uniwersalna. 2 nowe kapielowe ręczniki. Mam też zupełnie nową pościel, którą mogę wysłać w rozmiarze 200x220, w komplecie 2 poszewki na poduszki tylko zaczekam na info czy Nelcia używa takiej dużej poscieli. Dla Mikołajka mam lego samochod - karetkę, nową i zestaw 4 ksiązeczek - wiersze brzechwy, tez nowe. To na razie tyle. WSZYSCY JESTESCIE KOCHANI :hug:DZIEKI WAM WSZYSTKIM POWRACA MI WIARA W LUDZKĄ DOBROĆ:hug::hug:DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Anetka zaraz dopisze do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.11.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dzięki TAR - może te potrzebne na chwilę obecną pościele dziewczyny dziś kupią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dzięki TAR - może te potrzebne na chwilę obecną pościele dziewczyny dziś kupią. spoko, na liste dopisuje wszystko, dziewczyny po powrocie okresla kto i co wysyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 W linku o pożarze pojawił się namiar na fundację zbierającą pieniądze :http://www.wiadomosci.pless.pl/27758...-radostowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) UWAGA Edzia zalozyla watek gdzie tylko zglaszamy liste oferowanych rzeczy. ja z adminkami na biezaco w miare wolnego czasu postaram sie ja uaktualniac. dziekuje tu link: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209010-LISTA-POTRZEBNYCH-RZECZY-tu-zgłaszamy&p=5607535#post5607535 jesli mozecie umieśćcie go w swoich sygnaturach. Edytowane 3 Listopada 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Blagam, w tym watku nie pytamy o numer konta, bo nie jestem zaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Mam tez prosbe do EDZI - czy mozna zmienic tytul tego watku na "Organizacja pomocy Nelli na miejscu"? Bo w sumie skoro mamy osobny watek na dary rzeczowe to tutaj dyskusje kraza glownie wokol tego, kiedy kto przyjezdza do Nelki. Nie chce malce tu mieszac, ale chyba tak bedzie rozsadnie... Poza tym to nie tyle pomoc materialna co rzeczowa miala byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.11.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Karolina.. kupisz bluzę i za przesyłkę musisz zapłacić.. może lepiej jak masz ochotę prześlij pieniądze, a wówczas brakujące rzeczy dokupią sobie sami i to na rozmiar i odpowiedni i styl/fason/kolor... ???? nie wiem.. może się mylę... Może i racja Ale dopiero terazprzeczytałam a bluza już kupiona Przelew dla Nelci wczoraj tez poszedł Bluze skor juz jest też wyślę Tylko będę potrzebowała adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Może i racja Ale dopiero terazprzeczytałam a bluza już kupiona Przelew dla Nelci wczoraj tez poszedł Bluze skor juz jest też wyślę Tylko będę potrzebowała adresu. bluza dopisana na liste, dzewczyny ktore sa na miejscu prosily o cierpliwosc, po powrocie dadza znac co, gdzie i komu wysylac. nie chcemy sytuacji zeby zarzucic Nelciowa rodzine rzeczami. na razie w watku ktory mam w stopce tworze liste oferowanych rzeczy a z tej dziewczyny juz wybiora co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 jeszcze raz: UWAGA Edzia zalozyla watek gdzie tylko zglaszamy liste oferowanych rzeczy. ja z adminkami na biezaco w miare wolnego czasu postaram sie ja uaktualniac. dziekuje tu link: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209010-LISTA-POTRZEBNYCH-RZECZY-tu-zgłaszamy&p=5607535#post5607535 dziewczyny po powrocie od Nelli okresla czy, co, kto i gdzie wysylac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.11.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 jeszcze raz: UWAGA Edzia zalozyla watek gdzie tylko zglaszamy liste oferowanych rzeczy. ja z adminkami na biezaco w miare wolnego czasu postaram sie ja uaktualniac. dziekuje tu link: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209010-LISTA-POTRZEBNYCH-RZECZY-tu-zgłaszamy&p=5607535#post5607535 dziewczyny po powrocie od Nelli okresla czy, co, kto i gdzie wysylac W związku z tym i sugestią malgos2 zmieniłam nazwę tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Melduje sie i ja. Jestem gotowa do pomocy. czekam na powrót dziewczyn od Neli i na ich relację co jest najbardziej potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Mysle , ze Nellka musi przegladnac to co dotarlo do tej pory i napisac co im trzeba wiec jak macie jakies ubrania na zbyciu tzn bez potrzeby kupowania to mozna slac. Na razie wstrzymac sie z kupowaniem, az bedze wiadomo co im potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Nie jestem/jesteśmy w stanie przejrzeć wszystkich postów ... Byłyśmy dzisiaj w domu teściów Nelci, dokąd zostały przewiezione uratowane z domu meble. Wyczyściliśmy wszystko co się dało uratować. Stolarz do renowacji drewnianych mebli załatwiony i będzie sukcesywnie zabierał meble do siebie .Za stolarza będziemy płacić sukcesywnie z uzbieranych na forum pieniędzy. Nie zostało tego wiele i niektóre meble niestety nie nadają się do użytku. W poniedziałek, bądź wtorek będzie rzeczoznawca, który powie co dalej będzie z ich domem i czekamy na to co powie. Kołdry ,poduszki i pościel już są. Potrzebne rzeczy, które zbieracie (np. ubrania) prosimy przesyłać bezpośrednio do Nelci. Potrzebne są szafy ubraniowe szt. 2, jeśli ktoś miałby jakąś to będziemy wdzięczne za kontakt i przesłanie jej do Nelci. Adres będzie podawany sukcesywnie na PW przez: Arnikę, lidszu, rasię, TAR, małgos2, malkę, Nefer i Aneta_s Bardzo prosimy o weryfikację konta na które wpłacaliście pieniądze. Konto do małgos2 zaczyna się na 88 ... 9195 Jeśli ktoś będzie chciał wpłacić pieniądze na stowarzyszenie Omnibus, to niech koniecznie w tytule przelewu wpisze " pomoc dla Nelli". Zdjęcia z akcji ratowania mebli będą jutro lidszu, rasia, malka i Arnika Edytowane 4 Listopada 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 no nareszcie jakies wiesci z placu boju, ja trwalam na posterunku przy kompie i moderowalam cala liste ofert w nowym watku (na czerwono w stopce) dzielne dziewczyny i chlopaki jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts