Arnika 03.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Jeszcze chciałybyśmy przekazać wielkie podziękowania dla wszystkich forumowiczów za troskę i odzew od Nelci i jej męża. Przesyłają wam moc buziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Jeszcze chciałybyśmy przekazać wielkie podziękowania dla wszystkich forumowiczów za troskę i odzew od Nelci i jej męża. Przesyłają wam moc buziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.11.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Arnika, dzięki za przekazane wiadomości, mam nadzieję, że Nelli choć trochę lżej w tym nieszczęściu wiedząc, że nie są sami. Dziewczyny, jesteście wielkie, że pojechałyście i tam jesteście. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 03.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Maciejka,Vadiol wysłałam na wszelki wypadek,jakbyście jeszcze nie miały. Reszta dziewczyn-macie chyba zapchane skrzynki. dzięki, pieniądze przelane trzymam kciuki, żeby wszystko udało się jakoś poskładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.11.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 OK, ale jak lepiej - czy przesyłać do Małgoś (nie mam numeru) czy na to stowarzyszenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Do Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.11.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Wrzucam kilka zdjęć korzystając z gościnności Arniki: W tle to co zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2012 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Rasiu - dziękuję. Wygląda to smutnie. Dziewczyny szacun i wielkie dzięki kawał dobrej roboty zrobiłyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Jesteśmy nadal na posterunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2012 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Jesteśmy nadal na posterunku... To tym większy szacun i większe dzięki. Czy jutro ( a właściwie już dziś) dalej czyscice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Edziu... wszystko co miało być umyte, jest umyte.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2012 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 No to super. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.11.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Boże dziewczyny popłakałam sie przy tych zdjęciach Ale widziałam też uśmiech na twarzyczce Nelci, dobrze, że tam moglyście pojechać, pomóc, zasiać w Niej ziarenko nadzieji !!! Dzięki dziewczyny, jesteście kochane !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Najpierw byli bardzo smutni, później biegali z miejsca na miejsce zdenerwowani, oszołomieni, potem dostali zadanie przynoszenia wody gorącej, po dwóch godzinach pojawił się uśmiech u nich na twarzy... , tak jakby wielka troska spadła... W tym momencie Oni byli już nasi Mają nadzieję, nie są sami i to poczuli. Martwią się, to normalne, ale wiedzą, że nie są sami... Dziękuję Wam Wszystkim Wyściskaliśmy Ich ogromnie. Nelcia z Pawciem baaaardzo bardzo dziękują Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziękujemy i my bardzo, że niejako w naszym imieniu i za nas pojechaliście i pomogliście w pierwszej chwili. Arni - czy pościel jest jeszcze potrzebna? Jutro będę w ikei, mogłabym nabyć drogą kupna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.11.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 OGROMNY SZACUN DZIEWCZYNY Wasza postawa przywraca wiarę w ludzi. Dziękuję za tych co nie mogli być ciałem z Wami na miejscu... No i najważniejsze że Nellcia z mężem nie byli sami. Oglądając zdjęcia popłakałam się a co dopiero Oni... Ale nic to rzeczy materialne można odzyskać, wszystko inne jest bezcenne:) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ja mysle ze sie nie obejdzie bez wizyty Nelki na forum i napisaniu listy najwazniejszych potrzeb , jest taka chec pomocy , ze ja juz sie zgubilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.11.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) Dziewczyny i chlopaki, jestescie wielcy!!!. Niesamowite serca są na tym forum, az gardlo sciska Edytowane 4 Listopada 2012 przez MusiSieUdac i chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Rozmawiałam z NElcią. Wspominała mi, zewsząd płynie do niej pomoc. Jest tym zaskoczona i musi nauczyć się ją odbierać (powiedziała, że ciężko jej to przychodzi). Na razie co się dało to zostało poczyszczone, teraz czekają na ubezpieczyciela. We wtorek mam do niej dzwonić i będzie można wtedy ruszyć z pomocą. Mam nadzieję, ze uda mi się wygospodarować trochę czasu i pojadę do niej w tym tygodniu. Tymczasem mam przygotowane torby z pościelą, moimi ciuchami i zabawkami dla dzieciaków (podobno mała uwielbia pet-shopy). Zawiozę to dzisiaj i czekam do wtorku co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 04.11.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Myślę, że teraz czas na drugi etap planowania pomocy.Przed nimi niezła jazda z papierkologią – bo tak czy siak będzie wymagane pozwolenie na budowę.Bez względu na zakres prac, potrzeba kierownika budowy i projektanta.Dobrze by było, aby ktoś objął obowiązki nadzoru inwestycyjnego, bo sami nie dadzą rady, a czas nie jest ich sprzymierzeńcem – wszak zima za pasem.Wiem, że na FM jest sporo osób z wymaganymi kwalifikacjami w tym zakresie. Być może są z tamtego terenu ? Bo na odległość to nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts