rasia 07.11.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam, Mam firmę budowlaną pod Warszawą. Budujemy domy szkieletowe. Nie wiem, gdzie Nelli Sza ma dom, ale jeśli w miarę blisko to z chęcią w czymś pomożemy. Zarówno od strony porady technicznej, czy prawnej (ubezpieczyciel), jak i w ewentualnej odbudowie może coś by się udało... Nie znalazłam nigdzie zdjęć z pożaru. Jeśli są gdzieś umieszczone to będę wdzięczna za podanie linku. Nelli Sza z rodziną - trzymamy kciuki! Każda pomoc, podpowiedź, wskazówka, wsparcie jest na wagę złota! Jesteście wspaniali!!! Zdjęcia z akcji gaszenia możesz zobaczyć tu: http://www.osp-piasek.net/aktualnosci/31-10-2012-po-ar-domu-w-radostowicach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InezDomyKanadyjskie 07.11.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jeśli będą potrzebowali czegoś to proszę o kontakt na numer 505 113 331. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 07.11.2012 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Przepraszam nie było mnie, ale uzupełniłem dane... logistycznie widzę to tak....http://www.kominki-batura.pl- wkład na aukcję ok 3tys??,http://www.alfea.co http://www.rekuperatory.co- dwa wentylatory zbiorcze do wentylacji mechanicznej marki BROOKVENT model airstream 1.1 EC na aukcję,http://www.regulus.com.pl -grzejniki ,ew zawory - do domu, grzejniki skleja firma NETHORSE Stojka Przemysław, nie wiem co z ofertą z domków szkieletowych??? może zagospadarowałaby materiał po domie Neli i odkupiła?? Bo jak wiemy Chyba Nell jednak będzie stawiać dom murowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 07.11.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ja zrobię obliczenia ozc, charakterystykę energetyczną do PNB oraz świadectwo energetyczne po zakonczeniu budowy/odbudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 asolt - cudownie Serdecznie dziękuję w imieniu własnym i Nelków.. i chyba mogę powiedzieć -wszystkich forumowiczów zaangażowanych w akcję http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/Milosne/calus3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 08.11.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 A czy aukcja = wynikajaca z niej kasa jest aktualna? To ja może powiem jak to wygląda formalnie w moim przypadku. Aby były pieniądze z licytacji ktoś musi się zdecydować na wkład, zaproponować minimum 1500 zł. To gdyby nie było więcej chętnych. Ja muszę wkład sprzedać (wystawiając fakturę). 1500 zł to najniższa kwota za jaką mogę wkład sprzedać, gdyby nie doszło do licytacji. Jeśli będzie więcej chętnych (bo 1500 to jednak atrakcyjna cena za ten produkt), wystawię fakturę na wylicytowaną kwotę. Muszę jeszcze dopytać w US, czy te pieniądze nie muszą czasem przejść przez moje konto, ale to już nie wielki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 08.11.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Kominki Piotr Batura a jakby tak wkład na alegro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 08.11.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Muszę jeszcze dopytać w US, czy te pieniądze nie muszą czasem przejść przez moje konto, ale to już nie wielki problem. na 100% nie muszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka18 09.11.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Witam jeżeli będą potrzebowali usług stolarza (drzwi, schody) to proszę o kontakt 602222524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Dzięki Lenka Piotrze , wstrzymaj się z allegro, wiecie...opłaty, prowizje,podatki... A nóż ruszy aukcja forumowa i znajdzie się nabywca z FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 09.11.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Witam ponownie.Jak pewnie większość wie jestem dystrybutorem kilku firm produkujących kotły CO.Zostałem upoważniony przez szefa firmy INSTALCO pana Daniela Bałkę producenta nowoczesnych kotłów ekologicznych do zadeklarowania pomocy naszej koleżance z forum po tragedii jaka ją spotkała w wyniku pożaru.Jeśli podczas pożaru został uszkodzony kocioł CO to otrzyma w ramach pomocy nowy kocioł.Proponujemy nowy kocioł RBR-Ekouniwersal z żeliwnym palnikiem II-ej generacji i z pełni automatycznym sterownikiem internetowym eCoal.W razie czego proszę o podanie informacji jaka jest powierzchnia do ogrzania co umożliwi nam dobór optymalnej mocy kotła i z której strony ma być zasobnik na węgiel.Jeśli Nelli potrzebuje takiej pomocy to proszę o informację na priva lub telefon: 509 802 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Jażeszniepierdzielę:jawdrop: Wiesiu -uściskaj od nas pana Daniela.....no może jednak nie -po prostu bardzo mu podziękuj. To bardzo duża pomoc. Serdecznie Ci dziękuję,że znalazłeś czas (bo serca Ci nie brak) by zająć się sprawą Nelków. Panie Danielu, Karoka http://files.myopera.com/irek18g/albums/7881812/heart-6.gif_thumb.jpg%20buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 09.11.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 hmm to kogo mam wystawić jako darczyńce?? Karoka 65 czy firmę Instalko?? aaaa wystawię obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Bardzo dobra decyzja Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 09.11.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Coś pięknego.... mamy Kocioł, mamy grzejniki, mamy wykonawcę. brakuje jeszcze rur i instalacja co + cwu juz jest wykonana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 09.11.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 hmm to kogo mam wystawić jako darczyńce?? Karoka 65 czy firmę Instalko?? aaaa wystawię obu Wpisz obu. Ale przede wszystkim wpisz kocioł obok mojego wkładu. Nie będzie potrzebny, sprzedamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 09.11.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Kominki Piotr Batura nie wiem czy tak mogę?? TY, zaooferwałeś sie że albo, kominek albo- aukcja ,a tutaj chyba wymiana w przypadku uszkodzonego kotła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 09.11.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Witam ponownie. Jak pewnie większość wie jestem dystrybutorem kilku firm produkujących kotły CO. Zostałem upoważniony przez szefa firmy INSTALCO pana Daniela Bałkę producenta nowoczesnych kotłów ekologicznych do zadeklarowania pomocy naszej koleżance z forum po tragedii jaka ją spotkała w wyniku pożaru. Jeśli podczas pożaru został uszkodzony kocioł CO to otrzyma w ramach pomocy nowy kocioł. Proponujemy nowy kocioł RBR-Ekouniwersal z żeliwnym palnikiem II-ej generacji i z pełni automatycznym sterownikiem internetowym eCoal. W razie czego proszę o podanie informacji jaka jest powierzchnia do ogrzania co umożliwi nam dobór optymalnej mocy kotła i z której strony ma być zasobnik na węgiel. Jeśli Nelli potrzebuje takiej pomocy to proszę o informację na priva lub telefon: 509 802 200. Jak wykonam obliczenia ozc to podam jaka moc jest konieczna, ale raczej bedzie to najmniejszy model jaki jest produkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A jak mają gaz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.11.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Nie maja, pytałem się -ogrzewali dom kotłem na ekogroszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts