Piotrek42 10.11.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ok otrzymałem na priw informacje że w miare potrzeb, oferta może być rozbudowana o ekogroszek na sezon lub dodatkową instalacje do kotła na ekogroszek i uzupełniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Super Piotrek, ze trzymasz reke na pulsie. Ja tu normalnie wymiekam od nadmiaru informacji technicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaWoS 10.11.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 W razie gdyby zaszła potrzeba wybudowania budynku od podstaw to chętnie pomogę wyceną materiałów budowlanych. Jestem pracownikiem hurtowni z Tarnowa z oddziałami w Nowym Sączu, Mielcu, Dębicy i Skawinie. Teoretycznie sięgam nawet logistycznie ale przede wszystkim chcę pomóc wycenami które pomogą Wam tanio kupić materiały. W razie potrzeby proszę pisać na pw. Sam osobiście byłem dotknięty kilka lat temu podobną tragedią, spalił się częściowo mój dom rodzinny. Jest odbudowany ale pozostał zapach spalenizny który już chyba na zawsze pozostanie. Powodzenia Nelli, ważne że wszyscy cali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.11.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Mają możliwość podciągnięcia gazu. Przypuszczam, że nowy dom będzie ogrzewany gazem:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 11.11.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ok otrzymałem na priw informacje że w miare potrzeb, oferta może być rozbudowana o ekogroszek na sezon lub dodatkową instalacje do kotła na ekogroszek i uzupełniłem.Dzięki Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 11.11.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 (edytowane) Ew. poddasze do 100m^. Wykonam prace montażowe - ocieplenie z badaniem termowizyjnym i sucha zabudowa. Pomogę w doborze systemu. Za sprawa, że pochodzę z zachodniopomorskiego muszę znać termin możliwego rozpoczęcia prac z min. 30 dniowym wyprzedzeniem. Ekwiwalent to koszt dojazdu (paliwo), zapewnienie noclegu, wiktu i pomocnika . Edytowane 23 Listopada 2012 przez FlashBack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 11.11.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 (edytowane) FlashBack a nie obiesz Neli przypadkiem.... bo wiesz- na Śląsku dobrze kamią, golonka.. takie fajne podpieczone ziemniaczki w talarkach..kluchy śląskie...a u was co??? ..... ryby i ryby :D Edytowane 11 Listopada 2012 przez Piotrek42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.11.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Flash , to ja Ci osobiście te kluski ukulam, a jak lubisz to i modro kapusta zrobię Dzięki Ci wielkie za chęć pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzek 16.11.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ze swojej strony deklaruję przekazanie 50% wartości ze sprzedaży wystawionych na allegro grzejników naszej produkcji, lub w przypadku checi zakupu grzejników naszej produkcji bezpośrednio u mnie obniżkę 50%.Odnosnie Allegro to nie wiem jak długo to potrwa ale myślę, że do konca roku na pewno. Ponieważ jednak grzejniki są transportowane z zagranicy proponuje podział kosztów transportu również 50/50. Link do sklepu http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=10534028Nasza strona http://www.laurens.plProszę o kontakt bezpośrednio ze mną z pominięciem firm nas reprezentujących, bo mnie utłuką za takie coś.Tel. 604521677Krzysztof Szelewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 16.11.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 hmmm to taka oferta w ciemno.. już lepiej wystawić kilka sztuk na aukcje która bedzie organizowana ... no nie wiem.. może ktos się jeszcze wypowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.11.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 No tez tak jakos nie bardzo sobie wyobrazam, jak to mialoby wygladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 dość proste to Załóżmy -Krzysiek sprzedaje na allegro 5 grzejników po 5 stów -połowę czyli 1250 zł przekazuje Nelkom.Jeśli natomiast Nelki chciałyby kupić u niego grzejniki to dostaną 50% rabatu ,a koszty ściagniecia ich do kraju pokryją na spółę z Krzyśkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzek 16.11.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) tak własnie jak napisalem. macie wgląd w mój sklep na allegro więc jestescie na bieżąco. Za chwile dopiszę do wystawionych grzejników odpowiednia notke co mam nadzieje bedzie w pewnym sensie gwarancja dla niedowiarków. Rzecz jasna kwota zostanie pomniejszona o wartośc podatku VAT (niestety nasze państwo nie jest szczodrobliwe);-/Swoją drogą mam piec kaflowy do rozbiórki w domu u siebie i chetnie go oddam w dobre ręce. Piec jest przerobiony na grzałki elektryczne łącznej mocy ok 3kW. Żadna rewelacja jeżeli chodzi o wyglad bo kafle ani ładne ani powabne.Wracając do grzejników Laurens obecnie po zainstalowaniu u siebie CO wrzuciłem na scianę grzejniki Quadrix w poziomie i przy oknie 160 cm szerokości zdaja egzamin rewelacyjnie. Edytowane 16 Listopada 2012 przez gr***zek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.11.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Los płata figleZupełnie inaczej patrzyłem na świat jeszcze wiosną - teraz... szkoda gadać ale nie o tym chciałem bo to nie ten tematZe swej strony jestem wyposażyć dom Nelli w okna - niestety, nie jest to towar tani a u mnie jeszcze choroba i kłopoty ale mogę zadeklarować sprzedaż na poziomie marży -15%realnie bez zysku co mogę udokumentować Nelli jeśli propozycja przypadnie jej do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.11.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Podziękowania także od Redakcji. Niezawodny Jareko, wracaj do zdrowia. Całe forum, Twoje forum trzyma kciuki za szybkie wyleczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEKODACH24.PL 22.11.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witammam propozycję od naszej firmy, cały zysk ze sprzedaży okien dachowych w naszym sklepie przeznaczymy na okna dachowe dla Nelliwszystko udokumentujemy, proszę więc zainteresowanych zakupem w uwagach wpisywać "ZBIERAMY DLA NELLI", z drugiej strony proszę o info jakie okna i ile potrzeba. pozdrawiam DEKODACH24.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 22.11.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witam mam propozycję od naszej firmy, cały zysk ze sprzedaży okien dachowych w naszym sklepie przeznaczymy na okna dachowe dla Nelli wszystko udokumentujemy, proszę więc zainteresowanych zakupem w uwagach wpisywać "ZBIERAMY DLA NELLI", z drugiej strony proszę o info jakie okna i ile potrzeba. pozdrawiam DEKODACH24.PL z całym szacunkiem ale to jest bardzo enigmatyczna pomoc, prosze o uściślenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEKODACH24.PL 23.11.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 z całym szacunkiem ale to jest bardzo enigmatyczna pomoc, prosze o uściślenie. OK kupujesz okien dachowych za 7000 zł , dla przykładu mamy marżę na tej transakcji 10% czyli 700 zł przeznaczamy na okna dla NELLI, która dla przykładu potrzebuje jedno okno, które kosztuje 700 zł w naszym sklepie czyli ma okno dzięki Twojemu zakupowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.12.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Dziękuję wszystkim. FlashBack damy znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKUT13 15.12.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Witam wszystkichJeśli to się przyda to mogę pomóc w wykonaniu projektu konstrukcji nowego domu lub adaptacji konstrukcji projektu typowego.Jestem konstruktorem z Wrocławia i z racji odległości w grę wchodzi współpraca zdalna, ale to akurat najmniejszy problem.Jeśli będzie potrzebny projekt konstrukcji domu jestem do dyspozycji ( z małym zastrzeżeniem -nie robię konstrukcji szkieletowych)Mogę też zadeklarować, że każdy kto zgłosi się z adaptacją lub projektem do zrobienia z FM dostanie 50% rabatu-warunek te 50% wpłaca na konto pomocy Nelli SzaPozdrawiamM.SobieckiMS Projekttel. 608 713 819 Edytowane 15 Grudnia 2012 przez SKUT13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts