Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Firmy deklarujące pomoc w odbudowie domu Nelli Sza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W razie gdyby zaszła potrzeba wybudowania budynku od podstaw to chętnie pomogę wyceną materiałów budowlanych. Jestem pracownikiem hurtowni z Tarnowa z oddziałami w Nowym Sączu, Mielcu, Dębicy i Skawinie. Teoretycznie sięgam nawet logistycznie ale przede wszystkim chcę pomóc wycenami które pomogą Wam tanio kupić materiały. W razie potrzeby proszę pisać na pw.

Sam osobiście byłem dotknięty kilka lat temu podobną tragedią, spalił się częściowo mój dom rodzinny. Jest odbudowany ale pozostał zapach spalenizny który już chyba na zawsze pozostanie.

Powodzenia Nelli, ważne że wszyscy cali.

Ew. poddasze do 100m^. Wykonam prace montażowe - ocieplenie z badaniem termowizyjnym i sucha zabudowa. Pomogę w doborze systemu.

Za sprawa, że pochodzę z zachodniopomorskiego muszę znać termin możliwego rozpoczęcia prac z min. 30 dniowym wyprzedzeniem.

Ekwiwalent to koszt dojazdu (paliwo), zapewnienie noclegu, wiktu i pomocnika :-).

Edytowane przez FlashBack

Ze swojej strony deklaruję przekazanie 50% wartości ze sprzedaży wystawionych na allegro grzejników naszej produkcji, lub w przypadku checi zakupu grzejników naszej produkcji bezpośrednio u mnie obniżkę 50%.

Odnosnie Allegro to nie wiem jak długo to potrwa ale myślę, że do konca roku na pewno. Ponieważ jednak grzejniki są transportowane z zagranicy proponuje podział kosztów transportu również 50/50.

Link do sklepu http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=10534028

Nasza strona http://www.laurens.pl

Proszę o kontakt bezpośrednio ze mną z pominięciem firm nas reprezentujących, bo mnie utłuką za takie coś.

Tel. 604521677

Krzysztof Szelewa

dość proste to

Załóżmy -Krzysiek sprzedaje na allegro 5 grzejników po 5 stów -połowę czyli 1250 zł przekazuje Nelkom.

Jeśli natomiast Nelki chciałyby kupić u niego grzejniki to dostaną 50% rabatu ,a koszty ściagniecia ich do kraju pokryją na spółę z Krzyśkiem.

tak własnie jak napisalem. macie wgląd w mój sklep na allegro więc jestescie na bieżąco. Za chwile dopiszę do wystawionych grzejników odpowiednia notke co mam nadzieje bedzie w pewnym sensie gwarancja dla niedowiarków. Rzecz jasna kwota zostanie pomniejszona o wartośc podatku VAT (niestety nasze państwo nie jest szczodrobliwe);-/

Swoją drogą mam piec kaflowy do rozbiórki w domu u siebie i chetnie go oddam w dobre ręce. Piec jest przerobiony na grzałki elektryczne łącznej mocy ok 3kW. Żadna rewelacja jeżeli chodzi o wyglad bo kafle ani ładne ani powabne.

Wracając do grzejników Laurens obecnie po zainstalowaniu u siebie CO wrzuciłem na scianę grzejniki Quadrix w poziomie i przy oknie 160 cm szerokości zdaja egzamin rewelacyjnie.

Edytowane przez gr***zek

Los płata figle

Zupełnie inaczej patrzyłem na świat jeszcze wiosną - teraz... szkoda gadać ale nie o tym chciałem bo to nie ten temat

Ze swej strony jestem wyposażyć dom Nelli w okna - niestety, nie jest to towar tani a u mnie jeszcze choroba i kłopoty ale mogę zadeklarować sprzedaż na poziomie marży -15%

realnie bez zysku co mogę udokumentować Nelli jeśli propozycja przypadnie jej do gustu

Witam

mam propozycję od naszej firmy, cały zysk ze sprzedaży okien dachowych w naszym sklepie przeznaczymy na okna dachowe dla Nelli

wszystko udokumentujemy, proszę więc zainteresowanych zakupem w uwagach wpisywać "ZBIERAMY DLA NELLI",

z drugiej strony proszę o info jakie okna i ile potrzeba.

pozdrawiam

DEKODACH24.PL

Witam

mam propozycję od naszej firmy, cały zysk ze sprzedaży okien dachowych w naszym sklepie przeznaczymy na okna dachowe dla Nelli

wszystko udokumentujemy, proszę więc zainteresowanych zakupem w uwagach wpisywać "ZBIERAMY DLA NELLI",

z drugiej strony proszę o info jakie okna i ile potrzeba.

pozdrawiam

DEKODACH24.PL

z całym szacunkiem ale to jest bardzo enigmatyczna pomoc, prosze o uściślenie.

z całym szacunkiem ale to jest bardzo enigmatyczna pomoc, prosze o uściślenie.

OK

kupujesz okien dachowych za 7000 zł , dla przykładu mamy marżę na tej transakcji 10% czyli 700 zł przeznaczamy na okna dla NELLI, która dla przykładu potrzebuje jedno okno, które kosztuje 700 zł w naszym sklepie czyli ma okno dzięki Twojemu zakupowi.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam wszystkich

Jeśli to się przyda to mogę pomóc w wykonaniu projektu konstrukcji nowego domu lub adaptacji konstrukcji projektu typowego.

Jestem konstruktorem z Wrocławia i z racji odległości w grę wchodzi współpraca zdalna, ale to akurat najmniejszy problem.

Jeśli będzie potrzebny projekt konstrukcji domu jestem do dyspozycji ( z małym zastrzeżeniem -nie robię konstrukcji szkieletowych)

Mogę też zadeklarować, że każdy kto zgłosi się z adaptacją lub projektem do zrobienia z FM dostanie 50% rabatu-warunek te 50% wpłaca na konto pomocy Nelli Sza

Pozdrawiam

M.Sobiecki

MS Projekt

tel. 608 713 819

Edytowane przez SKUT13