malka 16.12.2012 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ale fajna propozycja Dziękujemy http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_duze/milosne/milosc29_(www.e-gify.pl).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 16.12.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Nie było mnie, ale już uzupełniam.propozycja jak najbardziej potrzebna, bo bedzię potrzebny nowy projekt lub dostosowanie aktualnego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKUT13 17.12.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Nie było mnie, ale już uzupełniam.propozycja jak najbardziej potrzebna, bo bedzię potrzebny nowy projekt lub dostosowanie aktualnego projektu. Jeśli moja pomoc się przyda , to bardzo się cieszę. Tylko małe uściślenie moja propozycja odnośnie projektów i adaptacji z rabatem dotyczy konstrukcji obiektów, jeśli czyta ktoś z pozostałych projektantów branżowych(architekt, instalatorzy), to proponuję się przyłączyć do akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bossisko 21.12.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Jeśli moja pomoc się przyda , to bardzo się cieszę. Tylko małe uściślenie moja propozycja odnośnie projektów i adaptacji z rabatem dotyczy konstrukcji obiektów, jeśli czyta ktoś z pozostałych projektantów branżowych(architekt, instalatorzy), to proponuję się przyłączyć do akcji Zrobię projekt instalacji elektrycznej nowego budynku lub adaptację projektu typowego dla Nellków (za free oczywiście). Jestem z pomorza zachodniego, więc jak u Skut'a wykonanie projektu na odległość, ale to nie problem. Mam jedno zastrzeżenie - nie projektuję "budynków inteligentnych", bo w moich stronach to ciągle egzotyka a nie chcę na Nellkach trenować. Niestety nie mogę dołączyć do Skut'a z akcją zniżki 50% dla forumowiczów, bo nie pracuję jak na razie na własny rachunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.01.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Serdecznie dziękujemy za wszystkie propozycje pomocy przy powstawaniu nowego domku. Odezwiemy się jak tylko będziemy wiedzieć coś więcej, co dalej. O wszystkim co się dzieje staram sie na bieżaco informować w wątku Organizacja pomocy. SKUT jutro zadzwonię w sprawie konstrukcji. Nasza kierowniczka też przelicza, ale co dwie głowy to nie jedna Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKUT13 08.01.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Serdecznie dziękujemy za wszystkie propozycje pomocy przy powstawaniu nowego domku. Odezwiemy się jak tylko będziemy wiedzieć coś więcej, co dalej. O wszystkim co się dzieje staram sie na bieżaco informować w wątku Organizacja pomocy. SKUT jutro zadzwonię w sprawie konstrukcji. Nasza kierowniczka też przelicza, ale co dwie głowy to nie jedna Pozdrawiam! W takim razie czekam na telefon Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts