TAR 03.11.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) UAKTUALNIONA LISTA - jesli cos przeoczylam to prosze dopisac 10 kartonow roznosci (ciuchy, buty, reczniki, zabawki i kto wie co jeszcze - Nefer i przyjaciele kosz na pranie - mario31 wieszaki na ubrania dla dzieci ( nowe ) - 30 szt. - EdytaM wieszaki na ubrania dla doroslych ( nowe ) 30 szt- EdytaM drukarka HP LaserJet 4000 cz-b - Zochna deska do prasowania - m-333 czajnik bezprzewodowy- Alunek art. pismiennicze, papier ksero, koszulki na dokumenty - Alunek suszarka - Nefer żelazko - Nefer koszulki do segregatorów A4 – Nefer wieszaki dla dzieci i dorosłych - Edyta M segregatory (ile????) - MusiSieUdac ??? + 12 szt. Agawi naprawa komputera - jest lokalny Szkolne / zabawki Pluszaki - szt. 4- EdytaM zeszyty, flamastry, inne- malkul książki, zabawki, gry dla dzieci - ngel krzeselka i stolik dla dzieci mammut ikea - marta&robert, MusiSieUdać nowa lalka Barbie - Asizo Damskie: Skarpety damskie - stopki ( nowe ) - par 3- EdytaM Buty damskie ( kozaczki krotkie - stan bardzo dobry ) - par 1- EdytaM Buty damskie letnie ( stan dobry ) - par 3- EdytaM Torebka nowa - szt. 1 - EdytaM Szaliki damskie ( stan dobry ) - szt. 4- EdytaM Czapka zimowa damska ( nowa ) - szt. 1 - EdytaM Sweter damski ( dobry stan ) - szt. 1 - EdytaM Kamizelki - bezrekawniki ( stan dobry ) - szt 2- EdytaM Bluzy dresowe damskie ( stan dobry ) - szt. 2- EdytaM Kurtka - jeans damska ( stan dobry ) - szt. 1- EdytaM 2 bluzki koszulowe białe - nowe - Azusa marynarka- Azusa spódnica wyjściowa – Azusa nowa piżama Triumph długi rękaw i długie spodnie r.36 - Asizo 2 bluzki krótki rękaw - fiolet i czarna - Asizo nowa torebka na ramię - taka prosta, workowa, szary melanż - Asizo czapka uszatka czarna dla Nelci lub córci - Asizo nowy niewielki plecak czarny - Asizo spodnie damskie materiałowe rozm. 36 sztuk dwie –amglad1 sweter - 4 szt. TAR bluza polar - 1 szt. TAR bluzy sportowe cieple - 2 szt. TAR spodnie dresowe - 1 szt. TAR spodnica wyjsciowa czarna- 1 TAR sukienka typu szmizjerka szara - 1 TAR skarpety nowe - 4 pary TAR koszulki i bluzki bawelniane - kilkaTAR rekawiczki skorzane nowe - 1 TAR spodnie dlugie wyjsciowe - 3 szt.TAR bluzki wyjsciowe 3 szt.TAR marynarka sportowa - 1TAR (niektore z rozm to M/38 - odpowiadajaca S /36 zalezy od marki), czesc rzeczy jest nowa bluza polarowa Lidszu buty damskie, jesienno-wiosenne (typu czółenka, na obcasie, eleganckie). Sharlotkaspodnie sportowe - AnetaS spodnie struksowe -AnetaSkilka bluzek - 4 szt - AnetaS dziergana apaszka - AnetaS torebki 2 szt. - AnetaS sukienka - AnetaS tunika czarna - AnetaS wszystko nowe i w rozmiarze 36. płaszcz wiosenno - jesienny prawie nowy - AnetaS marynarka zamszowa - nowa - AnetaS jeansy uzywane ale stan bdb - AnetaS golfy wełniane - 2 szt stan bdb - AnetaS rekawiczki skórzane damskie - 2 szt - 1976pinacolada szal damski (ciepły na zimę) - 1 szt - 1976pinacolada sweter rozpinany czarny - szocik 2 pary jeansow -Markoto bluza -Markoto kurtka krotka zimowa, -Markoto zel pod prysznic -Markoto Męskie Koszule meskie XL ( nowe z metkami ) - szt. 2- EdytaM Podkoszulki meskie XL ( nowe ) - szt. 2- EdytaM Bluza dresowa meska XL ( nowa ) - szt. 1- EdytaM Bluza dresowa meska XL. ( dobry stan ) - szt. 1 - EdytaM Kurtka p-ciw deszczowa meska ( bardzo dobry stan ) - szt. 1- EdytaM Kurtka meska ocieplana XL ( nowa ) - szt. 1– EdytaM koszula wyjsciowa rozm. 42-43 nowa - 2 szt. jedna z dlugim jedna z krotkim rekawemTAR skarpety nowe zapakowane rozm. 42-44 - 4 paryTAR bokserki nowe zapakowane roz. xl - 1 paraTAR koszulka meska - 1 TAR koszula męska,krótki rękaw-Basia1112 Buty dla męża nel rozmiar 43, nowe.diabel200 kurtkę ciepłą jesienną Lidszu kurtka męska zimowa Basia1112 bezrękawnik puchowyLidszu spodnie sztuk 2Lidszu bluzę dresowąLidszu koszula z krótkim i długim rękawemLidszu spodnie dresoweLidszu t-szirty szt 2Lidszu bluzy z polaru 2Lidszu wełniane rękawiczkiLidszu marynarka sztruksowaLidszu zel pod prysznic -Markoto Dla Julki (córeczka): kurtka zimowa, koc, zabawki - malgos2 granatowe śniegowce rozm. 33- gopax - beda spieniezone a kaska przelana na konto jeansy - 2 szt. – dorkaS na wzrost 140: skórzana wiosenno-jesienna kurteczka pilotówka h&m - vesila spodnie dzinsowe ocieplane polarem vesila strój kąpielowy jednocześciowy - prawie nowy vesila strój galowy do szkoły- biała koszula długi rekaw i czarna mini spódniczka 5.10.15 vesila spodnie letnie białe z nogawkami do podwinięcia h&m vesila kozaczki zimowe, skórzane, roz 34 vesila śniegowce ecco rozmiar 34 – amglad1 kurtka puchowa rozmiar jakieś 140– amglad1 tshirty rozm 140– amglad1 2 nowe zestawy szydełkowe, jesienno-zimowe (czapka + golfik, beret + szalik).Sharlotka plaszcz puchowy na zime - Gumisiowa tunika - Gumisiowa polgolfik i bluzeczka - Gumisiowa polarowy komplet-bluza i spodniczka - Gumisiowa balerinki - Gumisiowa bluzka z długim rekawkiem - 2szt - 1976pinacolada podkoszulek krótki rękaw - 1szt- 1976pinacolada golf - 1 szt- 1976pinacolada tunika długi rekaw - 1 szt- 1976pinacolada spódnica polarowa - 1 szt- 1976pinacolada spódnica sztruksowa - 1 szt- 1976pinacolada spodnie ala bojówki - 1 szt- 1976pinacolada spodnie jeansowe - 1 szt- 1976pinacolada bluza polarowa rozpinana - 1 szt- 1976pinacolada rękawiczki (nowe) - 1 szt- 1976pinacolada rajstopy - 2 szt- 1976pinacolada piżama frotowa - 1 szt- 1976pinacolada komplet czapka + rekawiczki - 1 szt- 1976pinacolada 2 bluzki -Markoto jeansy-leginsy-Markoto Dla Mikołaja (synka) bluza z kapturem - Karolina i Artur 2x Kurtka zimowa dla małego ( stan bdb, i dobry) Diabel200 Piżamka nowaDiabel200 podkoszulki nowe i używane stan bdb.Diabel200 Czapki 2 szt, używane stan bdbDiabel200 zabawki rożne dla chłopca.Diabel200 lego samochod - karetkę, nową i zestaw 4 ksiązeczek - wiersze brzechwy - AnetaS bluza – szocik bluza - Markoto Inne: Reczniki duze frotte ( nowe ) - szt. 3- EdytaM nowe prześcieradło z gumką Ikea 90x200- Asizo nowy obrus 220x160- Asizo 2 nowe jaśki w poszewkach - Asizo 2 dywaniki Ikea małe,kwadratowe- Asizo lampka nocna- Asizo 2 prześcieradła frotte z gumką 150(160) x200 - Azusa telewizor 21'' - Wiolaszka meble Ikea leksvig (bufet +polka)- mirela99 sprzatanie i inne prace – DPS wanna Ravak nowa - JadziaMM kino domowe z glosnikami - TAR ręczniki kapielowe duze - 3 szt.TAR + 2 szt. - Basia1112 + 3 szt.recznik kapielowy AnetaS reczniki średnie - 2 szt.TAR reczniki male do twarzy - 4 szt.TAR Łóżka Dyrekcja szkoły koldry, poduszki - emiranda poduszki termoelastyczne 35x50 - 2 szt. - Agawi74 posciel w koniki pony - mirela99 Poduszka Basia1112 2 komplety poscieli nowej 140x200cm- jedna rózowa dla dziewczynki, druga czerwono - biała uniwersalna - AnetaS nowa pościel w rozmiarze 200x220, w komplecie 2 poszewki - AnetaS komplet pościeli frotowej - 1 szt - 1976pinacolada komplet poscieli korowej - 1szt - 1976pinacolada 2 poduszki rozmiar ikea, -Markoto 2 koldry 150x200, -Markoto 2 komplety poscieli, -Markoto 2 przescieradla z gumka, -Markoto 2 zestawy kredek i mazakow, 2 kleje, -Markoto 2 poduchy przytulanki w domu zwane kielbasami -Markoto Prosba - mozecie pisac w formie listy, bedzie latwiej wklejac do zestawienia uwaga: na czarno sa nowe zgloszenia na fioletowo - odhaczone a osoby poinformowane Edytowane 8 Listopada 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.11.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Zakładam odrębny temat tylko na potrzeby zgłaszania rzeczy które możemy przekazać Nelli.I prośba, żeby było to w formie listy.Jak w licytacji, wiodącym postem będzie post TAR, który Ona i moderatorzy mogą edytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.11.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dziewczyny nie obraźcie się, ale tytuł tego wewontka wprowadza w błąd. Sugeruje, że jest lista potrzeb, a tymczasem, to jest lista „darów”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) zmienione, dzieki. Edytowane 3 Listopada 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.11.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Ja mogę sfinansować te kołdry i poduszki jak Lidszu i rasia tam będą to moze kupią a ja oddam pieniądze Ja niestety nie mam kompa że soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Do połowy marca jesteśmy z Mężem do dyspozycji w kwestii sprzątania bądź jakichkolwiek innych prac, jeśli tylko będzie taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.11.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Ja mam nowiutką bluzę z kapturem dla synka Nelci. Pytanie kiedy i gdzie wysyłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.11.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Dziewczynka - 134cm bluzka z długim rekawkiem - 2sztpodkoszulek krótki rękaw -= 1sztgolf - 1 szttunika długi rekaw - 1 sztspódnica polarowa - 1 sztspódnica sztruksowa - 1 sztspodnie ala bojówki - 1 sztspodnie jeansowe - 1 sztbluza polarowa rozpinana - 1 sztrękawiczki (nowe) - 1 sztrajstopy - 2 sztpiżama frotowa - 1 sztkomplet czapka + rekawiczki - 1 szt Uzywane po 1 dziecku. Ponadtokomplet pościeli frotowej - 1 sztkomplet poscieli korowej - 1sztrekawiczki skórzane damskie - 2 sztszal damski (ciepły na zimę) - 1 szt Uzywane stan bdb Na razie tyle. Reszta ewentualnie w poniedziałek EDITKaszkiet dziewczęcy ocieplany polarkiem - 1 szt Edytowane 3 Listopada 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 03.11.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Kochani, a jakie rozmiary dla dzieci są potrzebne? Jest mi tak smutno z tego powodu, że nie mam siły wczytywać się we wszystkie wątki (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Beatko tutaj z FB przenoszę: Potrzebne są: Odzież męska XL (185 cm) damska 36 (164 cm) dziewczęca 134 chłopięca 116 Buty: 30 - chłopiec 33 - dziewczynka 39/40 Ola (mama) 43 - Paweł (tata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.11.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Mam nowa bluzę (z metką) dla chłopca i czarny, rozpinany sweterek również z metką - dla Nelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.11.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Tarcia to Dopisz jeszcze proszęrecznik kapielowy 1szt nowydla Nelipłaszcz wiosenno - jesienny prawie nowyMarynarka zamszowa - nowajeansy uzywane ale stan bdbgolfy wełniane - 2 szt stan bdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Anetka dopisane, recznik dodalam w pozycji recznikowej jako trzecia szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Kolder i poduszek nie trzeba juz bo kupione, posciele 1 zmiana x2 wiec 2 sie przyda na wielkosc 150x200, poduszka, rozmiar ikea sa tez kupione po 2x1 przescieradla , dla dzieci ponoc posciele i poduszki i kolderki majaJa podrzucilam kurtke dla Nelki i 2 pary jeansow , bluze dla synka,jakies bluzki i spodnie dla cory, kredki, mazaki, poduchy przytulanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Marta a mozecie przejrzec te liste i napisac co i kto ma z niej wyslac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 TArciu ale ja nie wiem co dotarlo do Nelki wiem co ja dowiozlam , za duzo tego nie bylo,dlatego tak jak pisalam jesli ktos ma zbedne rzeczy tzn bez koniecznosci kupowania to mozna slac, jesli bedzie nawet za duzo dla nich na pewno nie wyrzuca, tylko przekaza innym potrzebujacym, jesli ma ktos kupowac zeby wyslac to lepiej wyslac pieniazki. Nelka musi przegladnac co ma i zweryfikowac co im potrzebne, ale kurcze, ona jak zwykle jest tak speszona pomoca, ktora dostaje, ze nie probuje o nic prosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 to poprosze o adres gdzie wysylac te rzeczy zebrane na liscie. dam znac wszystkim oferujacym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.11.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Marta czyli co, nie wysyłać pościeli? ja mam 140x200 , nie wiem czy bedzie pasowala na rozmiar tej z Ikea. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 ta ikea jest 150x200 wiec troche mala i teraz nie wiem Tarciu juz wysylam adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 z tego co pisala Arni wysylamy tylko ubrania plus posciel 150x200 ? a reczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts