Arnika 05.11.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Klubowa Kawiarnia... Jamles, Tola i Ewa zwykle na posterunku kawy dają, piwo wypiją wódką poczęstują... Tam możemy pitu pitu.. albo na naszych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 05.11.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Czy jest jeszcze potrzebna może kurtka zimowa dla Neli? mam taką sportowa dłuższą, akurat 36. Mam też kilka sztuk nowych jeansów, biustonosze, ale bym musiała znać dokładne wymiary, chociaż szerokość w pasie, no i wiadomo rozmiar stanika na priw poproszę, jeśli aktualne. A maskotki? przydadzą się? bo też mam. Mam też kosz na pranie wiklinowy, ale on jest duży i nie jestem w stanie wysłać, bo kiepsko chwilowo z finansami, ale może ktoś jedzie z darami z Zielonej Góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.11.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dziewczyny czy kosze na pranie są jeszcze aktualne - będę jutro w Ikei i mogę kupić...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.11.2012 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) OK.! podaje liste rzeczy ktore wysylam dla Nelci 1. Koszule meskie XL ( nowe z metkami ) - szt. 2 2. Podkoszulki meskie XL ( nowe ) - szt. 2 3. Bluza dresowa meska XL ( nowa ) - szt. 1 4. Bluza dresowa meska XL. ( dobry stan ) - szt. 1 5. Kurtka p-ciw deszczowa meska ( bardzo dobry stan ) - szt. 1 6. Kurtka meska ocieplana XL ( nowa ) - szt. 1 7. Reczniki duze frotte ( nowe ) - szt. 3 8. Szaliki damskie ( stan dobry ) - szt. 4 9. Czapka zimowa damska ( nowa ) - szt. 1 10. Sweter damski ( dobry stan ) - szt. 1 11. Kamizelki - bezrekawniki ( stan dobry ) - szt 2 12. Bluzy dresowe damskie ( stan dobry ) - szt. 2 13 . Kurtka - jeans damska ( stan dobry ) - szt. 1 14 . Pluszaki - szt. 4 15 . Skarpety damskie - stopki ( nowe ) - par 3 16. Buty damskie ( kozaczki krotkie - stan bardzo dobry ) - par 1 17. Buty damskie letnie ( stan dobry ) - par 3 18. Torebka nowa - szt. 1 19. Wieszaki na ubrania dla dzieci ( nowe ) - 30 szt. 20. Wieszaki na ubrania dla doroslych ( nowe ) 30 szt. Nelcia nie okreslila ile wieszakow potrzebuje wiec kupilam 60 szt. po 15 na osobe .... Arnika dzieki za adres do wysylki paczki moja Mama zapakuje wszystko i mysle , ze najpozniej w sroda - czwartek wysle do Ciebie Buziaki dla wszystkich jestescie wspaniali Edytowane 6 Listopada 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.11.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 A to tylko jeden z wielu transportów :) http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/c67.0.403.403/p403x403/404683_4565768429527_203764832_n.jpg Coś mi się wydaje, ze to maskotka naszej akcji :) Buzia mi się śmieje na ten widok:yes::DNefer ale mi humor z rana poprawiłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Maryś nikt się nie odhaczył z koszem, wiec aktualny chyba... Edyta wielkie dzięki Mycha nie słyszałam o transporcie z ZG , TARcia ma namiar na tanią wysyłkę coś chyba za 20 zł do 30kg.. wiec naprawdę tanio i ja się zdziwiłam. Jeśli to są nowe rzeczy to poślij. Nell ma rozmiar 36/38 pomyśl... Nell jest na zdjęciu z miską Wysłać też możesz niekoniecznie w tym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 takie cos zglosila mi na privie Alija: kurteczka-pilotka skorzana. H&Mkoszula z dl. rekawem. H&Mkoszula z dl. rekawem delikatny sztruks2 koszule z kr. rekawem. H&Mpapcie Elefant recznik nowy Cars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2012 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 kochani poniewaz w mojej pracy mam dzis urwanie glowy, liste uzupelnie w trakcie lunchu lub po poludniu w domu. ewentualnie jakby byla Edzia to poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 TARcia a może już nie uzupełniajmy listy tylko tu niech dziewczyny zgłaszają to dostaną adres od razu....Jak myślisz...Bo to naprawdę jest sporo roboty, a Ty pracujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 dobra Wiola to wyslij adresy a ja dla porzadku wieczorem uupelnie kto i co - bedzie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.11.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dziewczyny proszę napiszcie czy potrzeba coś jeszcze dla synka ?? Bo rozmiarówką ubrań i z zabawkami na pewno coś będę miała, a nie daję rady przekopać się przez wątki z moją trzymiesięczną marudą , a lista dla synka jest sporo krótsza od tej dla córeczki więc może coś jeszcze potrzeba ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Spójrz na pierwszy wpis. Tam jest spis.To fakt.. Julcia ma więcej na liście niż Mikołaj. Z zabawkami może bym poczekała ciut.. może do grudnia.. bo największa fala spłynie teraz, teraz będą miały co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.11.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Spójrz na pierwszy wpis. Tam jest spis. To fakt.. Julcia ma więcej na liście niż Mikołaj. Z zabawkami może bym poczekała ciut.. może do grudnia.. bo największa fala spłynie teraz, teraz będą miały co robić... Właśnie listę mam na bieżąco i dla Mikołaja jest malutko dlatego pytam. Bo Julka wyposażona jest w ładny zestaw. Chyba że Mikołaja ubranka ocalały... jakbyście miały informacje dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.11.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 raczej nic nie ocalalo, zapchu spalenizny nie da sie wyprac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Też uważam , że nic nie ocalało... A jak coś było, to tak śmierdzi, i jest okopcone, że szkoda prać.. właściwie się nie da doprać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.11.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Maryś nikt się nie odhaczył z koszem, wiec aktualny chyba..... W takim razie ja dzisiaj kupuję -) Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 OKi Kosz na bielizną Maroi31 (ma adres) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.11.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 raczej nic nie ocalalo, zapchu spalenizny nie da sie wyprac ok. To będę śledzić co jeszcze potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 lista na pierwzej stronie uzupelniona.Prosba do Alija aby uscilic, ktore rzeczy meskie/damskie/dzieciece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 06.11.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Witam, jeżeli potrzebne są jeszcze jakieś ubrania dla Mikołaja też chętnie podzielę się ubrankami synka, teraz albo w drugim rzucie (wiosennymi ciuszkami). I proszę o numer konta do wpłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts