Maciejka_1976 08.11.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 To kto jest drugą dobrą osóbką? Super Dzięki Maciejka malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dla Mikołaja (synka) bluza z kapturem - Karolina i Artur 2x Kurtka zimowa dla małego ( stan bdb, i dobry) Diabel200 Piżamka nowaDiabel200 podkoszulki nowe i używane stan bdb.Diabel200 Czapki 2 szt, używane stan bdbDiabel200 zabawki rożne dla chłopca.Diabel200 lego samochod - karetkę, nową i zestaw 4 ksiązeczek - wiersze brzechwy - AnetaS bluza – szocik bluza - Markoto Dzięki Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.11.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Kochani (teraz piszę ja -Nelka, bo wcześniej na organizacji pomocy pisał mój Paweł ) Naprawdę nie wiem, jak Wam dziekować! Przyszło już do nas około 20 paczek!!!!!! Wczoraj byli u nas znajomi i cały wieczór składaliśmy szafy od Omnibusa. Dzisiaj jeszcze kończyliśmy i jutro zacznę układać rzeczy od was. Dziękuję! Ubranek jest już bardzo dużo, zabawek również. Przepraszam, że nie dziekuję osobiście konkretnym osobom, ale nie byłam w stanie tego ogarnąć. Wszystko co wysyłacie, dochodzi, bo kiedy przed chwilką czytałam powyżej to wszystko się zgadza. Matko, jak ja się wam odwdzięczę??? Uciekam. Do usłyszenia/zobaczenia. Dziekuęe kochanym moderatorkom za taki ogrom pracy! :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nelciątko, super że się odezwałaś. Przytulamy mocno:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.11.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Melduję, ze wczoraj wyszła paczka : 2 mamuty+ 5 segregatorów Uściski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Nelli - Ty nie potrzebujesz się nikomu odwdzięczać. To po prostu do Ciebie wraca to, co do tej pory zrobiłaś i ile razy pomagałaś na forum i poza nim. Tak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 09.11.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Nelli - Ty nie potrzebujesz się nikomu odwdzięczać. To po prostu do Ciebie wraca to, co do tej pory zrobiłaś i ile razy pomagałaś na forum i poza nim. Tak to działa. Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.11.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Nelcia, nie masz za co dziękować. Ty tyle razy dawałaś pomoc innym potrzebującym więc teraz nie dziw się,że ludzie chcą odwdzięczyć się Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 09.11.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Hej! Zaznaczcie na liście darów, że mammuty już w drodze. Niestety, nie dałam rady wcześniej wysłać, ale w poniedziałek powinny już dotrzeć. Moje dzieciaki przy tym cudownie się zachowały. Opowiedziałam im o ludziach, którym spłonął dom, o dzieciach, którym się spaliły wszystkie rzeczy i zabawki, i spytałam czy chcą pomóc, czy oddadzą swój stolik i krzesełka, z których i tak mało korzystają. Odkrzyknęli, że tak i przekrzykiwali się co jeszcze oddadzą, jakie zabawki. Z Zabawek nie mieli tak naprawdę co dać, bo są młodsi niż dzieci Neli. Ale cieszyli się tak, jakbym spytała czy chcą iść do ZOO..... Bardzo się wzruszyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 09.11.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Margoth adres masz? Arnika, nie mam, poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.11.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) marta&robert juz na fioletowo jest odznaczone - co ozn, ze traktujemy jako wyslane Margoth - wyslalam ci adres Edytowane 9 Listopada 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Nelus super, ze wszystko dociera Odzywaj się często Marta&Robert masz cudne dzieciaki A ja znikam do łóżka.. Zajrzę za jakiś czas posłać adresy jak będzie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 09.11.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 TAR, dzięki za adres. Nazbieram więcej rzeczy i wyślę w późniejszym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Hej! Odkrzyknęli, że tak i przekrzykiwali się co jeszcze oddadzą, jakie zabawki. Z Zabawek nie mieli tak naprawdę co dać, bo są młodsi niż dzieci Neli. Ale cieszyli się tak, jakbym spytała czy chcą iść do ZOO..... Bardzo się wzruszyłam. Marta ukochaj mocno dzieciaki są cudowne. To dla nich -wirtualny niestety http://w-spodnicy.ofeminin.pl/g/Kobieta.obiekt3.aspx/0/260/Kobieta/3f233879-19a4-44bd-83a0-cb9aa6753d95_20091125043215_Mis.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 09.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Malka, dzięki! Jutro im pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Na zdrowie Nelcia Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 10.11.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Witam, ja również pragnę dołączyć się do tej wspaniałej akcji. Oczywiście wpłacę pieniążki na konto, ale mam do was pytanie czy można przesłać karton z żywnością (makaron) czy zbieracie tylko rzeczy materialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Wiesz.. nie mieliśmy do tej pory takiej propozycji, ale myślę, że można... O ile to będzie nie na już do zjedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.11.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Kochani! Piszę ze swojego komputera. Udało się odzyskać wszystkie dane! No i zdjęcia!!!! Płaczę, kiedy to piszę, bo czekałam jak na szpilkach, co będzie z tymi zdjęciami.....Pan od naprawy podarował nam klawiaturę zastępczą i w ogóle wszystko zrobił gratis.....Bardzo dziękuję firmie UniKomp w Pszczynie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts