Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

To było: LISTA DARÓW / LISTA POTRZEB - dom Nelli Sza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 383
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla Mikołaja (synka)

bluza z kapturem - Karolina i Artur

2x Kurtka zimowa dla małego ( stan bdb, i dobry) Diabel200

Piżamka nowaDiabel200

podkoszulki nowe i używane stan bdb.Diabel200

Czapki 2 szt, używane stan bdbDiabel200

zabawki rożne dla chłopca.Diabel200

lego samochod - karetkę, nową i zestaw 4 ksiązeczek - wiersze brzechwy - AnetaS

bluza – szocik

bluza - Markoto

Dzięki Małgoś :)

Kochani (teraz piszę ja -Nelka, bo wcześniej na organizacji pomocy pisał mój Paweł :))

Naprawdę nie wiem, jak Wam dziekować! :hug:

Przyszło już do nas około 20 paczek!!!!!!

Wczoraj byli u nas znajomi i cały wieczór składaliśmy szafy od Omnibusa.

Dzisiaj jeszcze kończyliśmy i jutro zacznę układać rzeczy od was. Dziękuję!

Ubranek jest już bardzo dużo, zabawek również.

Przepraszam, że nie dziekuję osobiście konkretnym osobom, ale nie byłam w stanie tego ogarnąć.

Wszystko co wysyłacie, dochodzi, bo kiedy przed chwilką czytałam powyżej to wszystko się zgadza.

Matko, jak ja się wam odwdzięczę???

Uciekam. Do usłyszenia/zobaczenia.

Dziekuęe kochanym moderatorkom za taki ogrom pracy!

:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

Hej!

Zaznaczcie na liście darów, że mammuty już w drodze. :)

Niestety, nie dałam rady wcześniej wysłać, ale w poniedziałek powinny już dotrzeć. Moje dzieciaki przy tym cudownie się zachowały. Opowiedziałam im o ludziach, którym spłonął dom, o dzieciach, którym się spaliły wszystkie rzeczy i zabawki, i spytałam czy chcą pomóc, czy oddadzą swój stolik i krzesełka, z których i tak mało korzystają. Odkrzyknęli, że tak i przekrzykiwali się co jeszcze oddadzą, jakie zabawki. Z Zabawek nie mieli tak naprawdę co dać, bo są młodsi niż dzieci Neli. Ale cieszyli się tak, jakbym spytała czy chcą iść do ZOO..... Bardzo się wzruszyłam. :)

Hej!

Odkrzyknęli, że tak i przekrzykiwali się co jeszcze oddadzą, jakie zabawki. Z Zabawek nie mieli tak naprawdę co dać, bo są młodsi niż dzieci Neli. Ale cieszyli się tak, jakbym spytała czy chcą iść do ZOO..... Bardzo się wzruszyłam. :)

Marta ukochaj mocno dzieciaki :) są cudowne.

To dla nich -wirtualny niestety

http://w-spodnicy.ofeminin.pl/g/Kobieta.obiekt3.aspx/0/260/Kobieta/3f233879-19a4-44bd-83a0-cb9aa6753d95_20091125043215_Mis.jpg

Kochani!

Piszę ze swojego komputera. Udało się odzyskać wszystkie dane! No i zdjęcia!!!! Płaczę, kiedy to piszę, bo czekałam jak na szpilkach, co będzie z tymi zdjęciami.....

Pan od naprawy podarował nam klawiaturę zastępczą i w ogóle wszystko zrobił gratis.....

Bardzo dziękuję firmie UniKomp w Pszczynie!