Nelli Sza 11.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Hej! Zaznaczcie na liście darów, że mammuty już w drodze. Niestety, nie dałam rady wcześniej wysłać, ale w poniedziałek powinny już dotrzeć. Moje dzieciaki przy tym cudownie się zachowały. Opowiedziałam im o ludziach, którym spłonął dom, o dzieciach, którym się spaliły wszystkie rzeczy i zabawki, i spytałam czy chcą pomóc, czy oddadzą swój stolik i krzesełka, z których i tak mało korzystają. Odkrzyknęli, że tak i przekrzykiwali się co jeszcze oddadzą, jakie zabawki. Z Zabawek nie mieli tak naprawdę co dać, bo są młodsi niż dzieci Neli. Ale cieszyli się tak, jakbym spytała czy chcą iść do ZOO..... Bardzo się wzruszyłam. Moje dzieciaczki bardzo dziękują wspaniałym małym aniołkom http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Nelli - największa radość, to widzieć, że nie daliście się złamać, że potraficie się wciąż uśmiechnąć, że nie dopadła Was czarna rozpacz i niemoc. Będzie dobrze jeszcze, pewnie całkiem niedługo będzie bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolo63 11.11.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Dokonam przeglądu na budowie zostało mi sporo hydrauliki . Na pewno się coś Nelli Sza przyda. PS, Zobaczcie co piszę w dziale ,, Aktualności z ostatniej chwili" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.11.2012 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Kochani! Piszę ze swojego komputera. Udało się odzyskać wszystkie dane! No i zdjęcia!!!! Płaczę, kiedy to piszę, bo czekałam jak na szpilkach, co będzie z tymi zdjęciami..... Pan od naprawy podarował nam klawiaturę zastępczą i w ogóle wszystko zrobił gratis..... Bardzo dziękuję firmie UniKomp w Pszczynie! To była wiadomość dnia!!! Wczoraj;) Dziś poprosimy o nowe cudowne nowinki:wiggle:. Nelciu:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 12.11.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Wszystko się poukłada, wszystko będzie dobrze! Chociaż się nie znamy, trzymam ogromnie kciuki za Was i życzę wszystkiego najlepszego - bo musi Was spotkać to co najlepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Czy TV 21 cali ale niestety kineskop się przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.11.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nelciu ciesze się razem z Wami że odzyskałaś zdjęcia i dane. Ukłony dla UNIKOMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Czy TV 21 cali ale niestety kineskop się przyda? Pomysł wydaje się być dość ryzykowny, wziąwszy pod uwagę, że najprawdopodobniej własnie taki kineskopowy tv spowodował pożar. Chyba jednak nowszy model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.11.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Kochani! Dziś złożyłam dzieciaczkom Wasze Mamuty Bardzo się cieszą. Mają już całkiem przytulny pokoik. Stoją łóżka, regał na zabawki i moje dokumenty (przyszły segregatory w przepięknych kolorach od agawi i MSU; dziękuję!). Jest zielony dywanik i wspomniane Mamuty Jutro postaram się napisać więcej. Teraz uciekam do łózka. Dziś w szkole jeden uczeń powiedział do mnie: -"Czy nie wybiera się pani czasem do kosmetyczki? Ja-wielkie oczy. - Ależ się pani postarzała przez te ostatnie dni.. Hmmm, myślę jednak, że maseczka z koziego mleka powinna załatwić sprawę (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.11.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 MoniczkoC bardzo dziękuję, ale na razie telewizor nie jest nam potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.11.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Kochani! Dziś złożyłam dzieciaczkom Wasze Mamuty Bardzo się cieszą. Mają już całkiem przytulny pokoik. Stoją łóżka, regał na zabawki i moje dokumenty (przyszły segregatory w przepięknych kolorach od agawi i MSU; dziękuję!). Jest zielony dywanik i wspomniane Mamuty Jutro postaram się napisać więcej. Teraz uciekam do łózka. Dziś w szkole jeden uczeń powiedział do mnie: -"Czy nie wybiera się pani czasem do kosmetyczki? Ja-wielkie oczy. - Ależ się pani postarzała przez te ostatnie dni.. Hmmm, myślę jednak, że maseczka z koziego mleka powinna załatwić sprawę (...) Nooo... kolejna wiadomość dnia! Uściski dla Dzieciaczków:hug:. A Ty Nelciu czasem mogłabyś się ucznia posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.11.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Buziaki kochana:hug::hug: Strasznie się cieszę ,że wpadłaś z tak fajnymi wiadomościami Specjalne pozdrowienia dla mądrego ucznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.11.2012 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 przyszły segregatory w przepięknych kolorach od agawi i MSU; dziękuję!). Super Nelciu, ze dotarły- pisz koniecznie czego jeszcze potrzebujesz na już Przesyłam pozytywne fluidy i czuję, ze wszystko zmierza już w dobrym kierunku, choć droga jeszcze długa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.11.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Nelcia, bedzie dobrze :hug: Zapytałam sie swojego Mlodego, czy odda mamuty ze swojego pokoju dzieciom, którym sie spalił pokoik. Ogromnie sie wzruszył i zaszklił oczy, nie wiedziałam, ze mam tak empatyczne dziecko, był przeszczesliwy, ze moze zrobic dobry uczynek i pomoc. Pomagał je rozkrecac,pakowac i wysyłac na poczcie. Ciesze sie, ze Twojemu synkowi sie przydały A uczeń mądry, posłuchaj czasem poopiecznych Edytowane 13 Listopada 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Men-andre 13.11.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Nelcia- jesli moge rowniez dolaczyc- co nadal potrzebujecie? i jesli moge prosic o adres- usciski gorace i bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.11.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Super Nelciu, ze dotarły- pisz koniecznie czego jeszcze potrzebujesz na już Przesyłam pozytywne fluidy i czuję, ze wszystko zmierza już w dobrym kierunku, choć droga jeszcze długa:hug: Nelcia- jesli moge rowniez dolaczyc- co nadal potrzebujecie? i jesli moge prosic o adres- usciski gorace i bedzie dobrze Kochani, mu już naprawdę mamy wszystko :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:Dziękujemy!!!!! Nelcia, bedzie dobrze :hug: Zapytałam sie swojego Mlodego, czy odda mamuty ze swojego pokoju dzieciom, którym sie spalił pokoik. Ogromnie sie wzruszył i zaszklił oczy, nie wiedziałam, ze mam tak empatyczne dziecko, był przeszczesliwy, ze moze zrobic dobry uczynek i pomoc. Pomagał je rozkrecac,pakowac i wysyłac na poczcie. Ciesze sie, ze Twojemu synkowi sie przydały A uczeń mądry, posłuchaj czasem poopiecznych Uściski dla syneczka od dzieci i bardzo wzruszonych rodziców:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 14.11.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jeśli jeszcze potrzebne są jakieś rzeczy lub będzie robiona aukcja na muratorze to dajcie znać, z gotówką u nas bardzo kiepsko ale jakieś fanty się zawsze znajdą do przekazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 14.11.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 melduję,że dzisiaj wysłałam paczkę, trochę ubranek, trochę zabawek dla Mikołaja i jeszcze siostrzenica dołożyła jakieś pudełko dla pet-czegoś tam (co Julcia lubi) +jakieś zwierzątka(też te pet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 15.11.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Witam! Na mojej budowie stoi zafoliowana, nienaruszona paleta kominów wentylacyjnych-podwójnych. Nie wiem ile tego jest, ale podwójną wentylację aż po dach z tego można zrobić. Mają 20cm szerokości. Jeśli będą potrzebne i znajdzie się dobra dusza do przewiezienia, to proszę o kontakt. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts