Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

To było: LISTA DARÓW / LISTA POTRZEB - dom Nelli Sza

Recommended Posts

Hej!

Zaznaczcie na liście darów, że mammuty już w drodze. :)

Niestety, nie dałam rady wcześniej wysłać, ale w poniedziałek powinny już dotrzeć. Moje dzieciaki przy tym cudownie się zachowały. Opowiedziałam im o ludziach, którym spłonął dom, o dzieciach, którym się spaliły wszystkie rzeczy i zabawki, i spytałam czy chcą pomóc, czy oddadzą swój stolik i krzesełka, z których i tak mało korzystają. Odkrzyknęli, że tak i przekrzykiwali się co jeszcze oddadzą, jakie zabawki. Z Zabawek nie mieli tak naprawdę co dać, bo są młodsi niż dzieci Neli. Ale cieszyli się tak, jakbym spytała czy chcą iść do ZOO..... Bardzo się wzruszyłam. :)

Moje dzieciaczki bardzo dziękują wspaniałym małym aniołkom http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h055.gif

• Odpowiedzi 383
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nelli - największa radość, to widzieć, że nie daliście się złamać, że potraficie się wciąż uśmiechnąć, że nie dopadła Was czarna rozpacz i niemoc.

Będzie dobrze jeszcze, pewnie całkiem niedługo będzie bardzo dobrze! :D

Kochani!

Piszę ze swojego komputera. Udało się odzyskać wszystkie dane! No i zdjęcia!!!! Płaczę, kiedy to piszę, bo czekałam jak na szpilkach, co będzie z tymi zdjęciami.....

Pan od naprawy podarował nam klawiaturę zastępczą i w ogóle wszystko zrobił gratis.....

Bardzo dziękuję firmie UniKomp w Pszczynie!

To była wiadomość dnia!!!:lol2: Wczoraj;)

Dziś poprosimy o nowe cudowne nowinki:wiggle:.

Nelciu:hug:.

Czy TV 21 cali ale niestety kineskop się przyda?

Pomysł wydaje się być dość ryzykowny, wziąwszy pod uwagę, że najprawdopodobniej własnie taki kineskopowy tv spowodował pożar.

Chyba jednak nowszy model... ;)

Kochani!

Dziś złożyłam dzieciaczkom Wasze Mamuty :)

Bardzo się cieszą. Mają już całkiem przytulny pokoik. Stoją łóżka, regał na zabawki i moje dokumenty (przyszły segregatory w przepięknych kolorach od agawi i MSU; dziękuję!). Jest zielony dywanik i wspomniane Mamuty :hug:

Jutro postaram się napisać więcej. Teraz uciekam do łózka.

Dziś w szkole jeden uczeń powiedział do mnie: -"Czy nie wybiera się pani czasem do kosmetyczki? Ja-wielkie oczy. - Ależ się pani postarzała przez te ostatnie dni.. Hmmm, myślę jednak, że maseczka z koziego mleka powinna załatwić sprawę (...) ;)

Kochani!

Dziś złożyłam dzieciaczkom Wasze Mamuty :)

Bardzo się cieszą. Mają już całkiem przytulny pokoik. Stoją łóżka, regał na zabawki i moje dokumenty (przyszły segregatory w przepięknych kolorach od agawi i MSU; dziękuję!). Jest zielony dywanik i wspomniane Mamuty :hug:

Jutro postaram się napisać więcej. Teraz uciekam do łózka.

Dziś w szkole jeden uczeń powiedział do mnie: -"Czy nie wybiera się pani czasem do kosmetyczki? Ja-wielkie oczy. - Ależ się pani postarzała przez te ostatnie dni.. Hmmm, myślę jednak, że maseczka z koziego mleka powinna załatwić sprawę (...) ;)

Nooo... kolejna wiadomość dnia!:wiggle: Uściski dla Dzieciaczków:hug:. A Ty Nelciu czasem mogłabyś się ucznia posłuchać;):yes:.

przyszły segregatory w przepięknych kolorach od agawi i MSU; dziękuję!).

Super Nelciu, ze dotarły- pisz koniecznie czego jeszcze potrzebujesz na już:)

Przesyłam pozytywne fluidy i czuję, ze wszystko zmierza już w dobrym kierunku, choć droga jeszcze długa:hug:

Nelcia, bedzie dobrze :hug::hug::hug:

Zapytałam sie swojego Mlodego, czy odda mamuty ze swojego pokoju dzieciom, którym sie spalił pokoik. Ogromnie sie wzruszył i zaszklił oczy, nie wiedziałam, ze mam tak empatyczne dziecko, był przeszczesliwy, ze moze zrobic dobry uczynek i pomoc. Pomagał je rozkrecac,pakowac i wysyłac na poczcie. Ciesze sie, ze Twojemu synkowi sie przydały :) :hug:

A uczeń mądry, posłuchaj czasem poopiecznych ;)

Edytowane przez MusiSieUdac

Super Nelciu, ze dotarły- pisz koniecznie czego jeszcze potrzebujesz na już:)

Przesyłam pozytywne fluidy i czuję, ze wszystko zmierza już w dobrym kierunku, choć droga jeszcze długa:hug:

Nelcia- jesli moge rowniez dolaczyc- co nadal potrzebujecie? i jesli moge prosic o adres- usciski gorace i bedzie dobrze :)

Kochani, mu już naprawdę mamy wszystko :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:Dziękujemy!!!!!

Nelcia, bedzie dobrze :hug::hug::hug:

Zapytałam sie swojego Mlodego, czy odda mamuty ze swojego pokoju dzieciom, którym sie spalił pokoik. Ogromnie sie wzruszył i zaszklił oczy, nie wiedziałam, ze mam tak empatyczne dziecko, był przeszczesliwy, ze moze zrobic dobry uczynek i pomoc. Pomagał je rozkrecac,pakowac i wysyłac na poczcie. Ciesze sie, ze Twojemu synkowi sie przydały :) :hug:

A uczeń mądry, posłuchaj czasem poopiecznych ;)

Uściski dla syneczka od dzieci i bardzo wzruszonych rodziców:hug:

Witam! Na mojej budowie stoi zafoliowana, nienaruszona paleta kominów wentylacyjnych-podwójnych. Nie wiem ile tego jest, ale podwójną wentylację aż po dach z tego można zrobić. Mają 20cm szerokości. Jeśli będą potrzebne i znajdzie się dobra dusza do przewiezienia, to proszę o kontakt.

Pozdrawiam!