kamilla_1980 16.11.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nelciu ja mam niebieską szafę Mamuta stoi teraz nieużywana, gdyby się przydała daj znać. Tylko nie wiem jak z transportem, może ktoś będzie przejeżdżał koło mnie i by zabrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Dziewczyny, możecie podać lokalizację (moze byc na pw), wiecie -by nie okazało się,że transport bedzie droższy niz zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 16.11.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Między Nowym Targiem a Szczawnicą. ja zapłacę za transport. Pieniądze na transport będą do odebrania w domu u rodziny 2 minuty od budowy. Tylko chętny z samochoden tak żeby się paleta pustaków wentylacyjnych zmieściła. To pustaki systemowe bardzo dobrej jakości/ polecone przez Foresta/ Piszcie jak by co na priwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ziuta.. jeśli się nie mylę, to Paweł ma transita.. jakby miał czas to może sam by się wybrał po te pustaki wentylacyjne... ew nadać na transport na palecie.. Firmy kurierskie świadczą też takie usługi. mnie połowę domu transportem ściągane z netu przywieźli... i czasami kurier kosztuje mniej nawet palety niż pojechać samemu samochodem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 16.11.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ok. W miarę wolnego czasu podaj namiar na jakiegoś kuriera , ja nigdy nie korzystałam to i znależć mi będzie trudniej.kogoś polecanego Ja jestem w UK. Ale tam rodzinka wszystko załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ziuta... ja nie znam namiary na kuriera, ale jak coś to może dziewczyny coś podeślą. I teraz to ja jeszcze ze dwa tyg wstrzymałabym się z wysyłaniem, bo nie wiadomo co i kalie będą potrzebne. Dziękuję za oferowana pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 16.11.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nie ma za co dziękować. Macie to wszystko opanowane więc wpiszcie na listę i jakby co dajcie znać i coś się zorganizuje. Pozdrawiam i trzymam kciuki za nową budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 16.11.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 dziewczynki, jeśli chodzi o kuriera do palet, to ja polecam dachsera, korzystam z nich w firmie, są solidni i niedrodzy. Zawsze można zrobić wycenę, nawet przez telefon, trwa to 3 min (potrzebne kody pocztowe, wymiary i waga przesyłki). To tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 16.11.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 a te kozaki na zimę aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.11.2012 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 JustynaTina ..... ja wyslalam kozaczki dla Nell , ale nie wiem czy dobre sa ...... wiesz kolejna para nie zaszkodzi .... przydadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 17.11.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 ok, 39 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 ... chyba tak.. ale 39 i 39 są nierówne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.11.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 melduję,że dzisiaj wysłałam paczkę, trochę ubranek, trochę zabawek dla Mikołaja i jeszcze siostrzenica dołożyła jakieś pudełko dla pet-czegoś tam (co Julcia lubi) +jakieś zwierzątka(też te pet ) Paczka dziś dotarła. Baaardz o dziękujemy. Julka bawiła się cały wieczór Pet... a Miki rodzinką Peppa Kochani nie wiem, gdzie napisać o wizycie Pana Redaktora. Może na Organizacji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 17.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 no i co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.11.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Justynko, bardzo Ci dziękuję. Ja mam już obuwie na zimę. Może znasz kogoś komu przydadzą się bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.11.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ale jak nikt nie przyjdzie ci do głowy, to ja je przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Nelka, mialas mi napisac priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 18.11.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 ja pojadę i kupię nowe także możesz sobie wybrać i chyba podasz rozmiar w cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 18.11.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 a może jakieś czadowe kalosze;) pora nie ta, ale zawsze się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.11.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 a może jakieś czadowe kalosze;) pora nie ta, ale zawsze się przydadzą To akurat zawsze:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts