Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 383
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

WITAM,

Jeśli mogę w czymś pomóc to może mogę wybudować Neli kominek (Bezpieczny! i ciepły). Pokryję koszty takie jak: ( rury,kolana,kratki, obudowa ceramiczna, kleje ,tynki izolacje i wszystko z tym związane( zakup,transport, montaż )oprócz wkładu ( mam nadzieję ,że jakaś firma "wkładowa" -pomoże również ).

mam po synku buty na zimę primigi rozm. 35 stan bdb-

pewnie za duże będą, ale mogę zrobić fotkę i przesłać na priv

czy takie się przydadzą ??

na lato tez jakieś ubranka chłopięce bym znalazła, ale z tym poczekać prawda ??

Nie znalazłam wśród oferowanych rzeczy kremów, a ponieważ ostatnio kupiłam sobie na zapas, to chętnie się podzielę (Genics z Avonu).

Jeśli uznacie, że może być, to poproszę o adres do wysyłki :bye:

dziewczyny ja dopiero dzisiaj się dowiedziałam. gdzie mogę zobaczyć w czym da się pomóc? bo postów jest tyle że nie umiem przez wszystkie wątki przebrnąć

Efi.. Fajnie, że jesteś.... :)

Nie wiem w czym chciałabyś pomóc.... Tu jest wątek listy potrzeb...

Myślę, że ubraniowo są zabezpieczeni.. Jest też watek o konto...

Jak coś to znasz mój nr tel (ja Twój zgubiłam) albo do Marty... zadzwoń...

A jak masz tel do Nelci to do niej kliknij...

Efi w pierwszym poscie jest lista co poszlo i kto sie a na co zadeklarowal, na razie nie mamy jakichs nowych zgloszen potrzeb. ale jesli cos posiadasz to wpisuj a ja na liscie dopisze :)