Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 383
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem, czy takie rzeczy są potrzebne, ale mam do oddania dwa takie krzesła:

https://dl.dropbox.com/u/20866453/P1100122.JPG

I biurko z Ikei (chyba) - https://dl.dropbox.com/u/20866453/biurko.jpg

Krzesła mają kilka plam od farby - do usunięcia i trochę rdzy od tyłu. Biurko w stanie bardzo dobrym, jedyne ślady użytkowania to rysy na blacie. A użytkowane było przez 15 lat! Także mebel porządny. Konstrukcja stalowa, blaty - płyta meblowa twarda.(i ciężka, czyli solidna). Kontener pojemny - nieco inny niż na obrazku - dolna szuflada wysoka, dwie górne płytkie. Uchwyty czerwone. Równie solidny jak biurko. Planowałem te mebelki sprzedać, ale jeśli przydałyby się tutaj - chętnie oddam. Można prosić o jakąś informację zwrotną, czy jest zainteresowanie? Pozdrawiam i powodzenia!

PB! Bardzo dziękuję za oferowane rzeczy. Niestety zupełnie nie mamy na nie obecnie miejsca. Nasze dwa maleńkie pokoiki zapełniły się już po brzegi. Bardzo dziekuję, że o nas pomyślałaś i przepraszam, że obecnie nie mogę tego przyjąć. Nie pogniewasz się?

I ja napiszę, bo Neluśka się krepuję, a nie ma czego, bo korzystając z dobroci i uprzejmości tego wspaniałego Forum po prostu zamieszczam ogłoszenie:

KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE...

POSZUKUJEMY STAREGO ALE DZIAŁAJĄCEGO PIANINA - DO ODKUPIENIA,

NAJLEPIEJ DO ŚWIĄT

Bo stare, na którym Nelciowa Córcia codziennie ćwiczyła, zostało co prawda wyniesione z pożaru, ale stało zbyt blisko ognia i środek ucierpiał tak okrutnie, że mimo wielu prób nie udało się go przywrócić do życia:(.

Popytajcie znajomych i znajomych znajomych:yes:.

Nelli, czy potrzebujesz jeszcze coś z asortymentu kołdry , poduszki, pościele, ręczniki (małe i duże) ? likwiduję sklep i zostało mi jeszcze troszkę takiego towaru, proszę o info, pozdrawiam i ściskam serdecznie, powodzenia!
Ale widzę, że jamles ci pomógł, choć jak klikam na jego link to mi sie pokazuje to samo, co na moim :cool: Eee tam:) Edytowane przez Nelli Sza
Nelli bardzo mocno trzymamy kciuki. Mam nadzieję, że sprawa z wartą zakończy się dla was pomyślnie. Jeśli tak się nie stanie to ja ze swojej strony mogę zrobić pikietę pod ich siedzibą. Wezmę namiot i się ofalguję. To nic, że zima, rozpale ognisko w koszu na śmieci i będę tak długo siedział aż zmienią decyzję. Tylko czasem będziesz musiala mi Pawla podrzucić z łopatą. Bo jak mróz chwyci, to ktos będzie musiał moje plecy od chodnika oderwać. Pozdrawiamy cieplutko.

o ja widzę,że Mirasowi to dziś humorek dopisuje :)

ale jakby co to też mam namiot :)

Tak zrobimy wielkie pole namiotowe, o jest myśl. Ja na wczasach nie byłem więc pisze się pierwszy przy miejscu obok toj toja lub wysokiego żywoplotu. A tak nawiasem mówiąc to jak inaczej mam im pomóc jak tylko dobrym humorem. No a u nas dzieiaj wesoło.
  • 2 weeks później...

PAWEŁ

Koszula flanelowa 2 szt (nowe)

t-shirt (nowy)

koszulka polo (nowa)

OLA

Bluzka długi rękaw 5 szt

DZIECI

DIEWCZYNKA

Buty adidas i baletki

2 czapki zimowe i kpl czapka/rękawiczki

Kurtka wiosna

Bluza dres - 2szt.

Sweterek - 2szt.

Bluzka długi rękaw - 4szt.

t-shirt - 3szt.

Podkoszulki - 6szt.

Sukienka (lato)

Rybaczki - 2 pary

Krótkie spodenki - 3szt.

Spódniczka krótka

Bolerko długi rękaw

Lakry

CHŁOPIEC

Kurtka zimowa

Kurtka wiosna/jesień

Spodnie - 3pary

Sweterek - 2 szt.

Na sygnał od TAR paczka narazie wstrzymana ze względu na brak miejsca do składowania tego wszystkiego przez Nelli. Czekam na dalsze informacje co do realnych potrzeb w formie darów od osób prowadzących sprawę.

Wszystkie rzeczy w stanie dobrym lub bardzo dobrym. Czekam na adres do wysyłki.

Pozdrawiam i też mamy nadzieję, że z Wartą wyjdzie po Waszej myśli, a ognisko to ewentualnie z ich siedziby będzie można zrobić, żeby się ogrzać.

Edytowane przez Franzelot