Arnika 05.11.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Emi dzięki Już marta&robert ma posłany adres, możesz TARcia zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 to maja wyslany podwojnie pisalas do jadzi o wannie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.11.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 sprawdziłam drukarkę : HP LaserJet 4000 - specyfikacja poniżej : http://www.shoppydoo.pl/cena-drukarka-hewlett_packard_hp_laserjet_4000.html ma kartę sieciową, bardzo tania w eksploatacji jest , działa ewentualnie na zamiennikach gabaryty ma trochę duże : lxwxh 39x34.3x49.3 cm / waga 18 kg ps. czarno-biała ! proszę o info czy może być Kochani, w sprawie drukarki chciałam przeprosić. Pomyslalam o niej bo to narzędzie mojej pracy zawodowej i kiedy dziś wyrzucaliśmy naszą, odważyłam się napisać. Ale nie powinnam bo drukarka nie jest przedmiotem najpilniejszym i za to przepraszam. Oczywiście Zosiu bardzo dziękuję że oferujesz swoja i chetnie ja przyjmę. Ale kochane ustalmy, że więcej nie dam się namówić na żadne listy, dobrze? To jest dla mnie przeokrutnie krępujące. Mam prośbę, aby wszelkie pytania kierować do naszych moderatorek wątku, a w szczególności do rasi, z którą mam stały kontakt telefoniczny. Rasia wie wszystko Rasia odpowie na wszystkie pytania Rasia wie, czego nam najbardziej potrzeba (choć wydaje mi się, że juz dzięki waszej pomocy mamy wszystko) Rasia przekaże wszelkie informacje dotyczące naszego domku Ja chwilowo nie bedę się logowała na forum, aby spędzić jak najwiecej czasu z dziećmi i mężem. Będę też zajęta waszymi darami, za które serdecznie dziekujemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.11.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 ponadto mam w parę ubranek po córce w rozm 140 skórzana wiosenno-jesienna kurteczka pilotówka h&m spodnie dzinsowe ocieplane polarem strój kąpielowy jednocześciowy - prawie nowy strój galowy do szkoły- biała koszula długi rekaw i czarna mini spódniczka 5.10.15 spodnie letnie białe z nogawkami do podwinięcia h&m kozaczki zimowe, skórzane, roz 34 Dzięki , adres dostałam, czy to do Nelki? czy kogos kto przechowuje ubranka?, bo trochę inna miejscowość niż tu podajecie, z doskoku wpadam i nie ogarniam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelli Kochanie nie krepuj sie choc doskonale cie rozumiem, bede scigac Rasie jakby co Usciski dla calej rodzinki:hug: ale zajrzyj czasem prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.11.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dzięki przekochana TARCIU! Oczywiście, że będę zagladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.11.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dzięki , adres dostałam, czy to do Nelki? czy kogos kto przechowuje ubranka?, bo trochę inna miejscowość niż tu podajecie, z doskoku wpadam i nie ogarniam:rolleyes: Do teściów chyba bo tam teraz mieszkają , Ślij, moja dziś poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.11.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelli - cieszę się bardzo, że drukarka się przyda. Tym bardziej, że jest to narzędzie pracy - więc pilna potrzeba.Trzymajcie się ciepło i razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelcia trzymajcie się mocno. Jakbyście czegoś potrzebowali to pisz. Rąk do pracy .. pisz... Pomocy .. pisz... Przytulenia dzwoń/pisz... Będziemy... Drukarkę i komputer z danymi z pracy rozumiemy jak najbardziej, bo jak ma pracować i na czym, nauczyciel w domu. Będę też zajęta waszymi darami, za które serdecznie dziekujemy!!! Ojjj będziesz... mam nadzieję. Na razie ciut przystopowałyśmy dary.. ale to też dlatego, żebyście nie byli od razu tirem ciuchów zawaleni. Pewnie po niedzieli będą wysyłane następne... Valesia adres jest do Nell do jej rodziców gdzie teraz są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Czy na 1 stronie to jest aktualna lista? Bo jesli tak to juz dawno zglaszalam kurtke zimowa dla J., koc + zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 kurcze malgos a gdzie zglaszalas?, bo ja nie zauwazylam, sorki. zaraz dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Tam gdzie sukienke komunijna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 juz dopisalam, no widzisz za duzo pleplania :hug:juz nie pamietam gdzie bylo o sukience:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nie tu.Adres masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Sukienka jest typu alba i przetrzymam do maja, bo moze sie okazac w zlym rozmiarze. Ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 05.11.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ode mnie na razie tyle:nowa, cieniutka bluzka z krótkim rękawem, rozpinana, damska, rozmiar 36/38, kolor ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 sluchajcie musze juz zmykac, uzupelnie liste jutro. malgos, Nelli napisala ze sukienki beda wszyscy mieli u niej w parafii takie same wiec dziekuje. piotrek ecru to prawie kremowy dobranoc, do jutra:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dobrej nocki TARciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Piotr.. tu piszemy o darach.. Pitu pitu mamy w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) Piotr.. tu piszemy o darach.. Pitu pitu mamy w KK Gdzie ????? No niby nic odkrywczego, a jednak mnie przytkało Edytowane 5 Listopada 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts