Alija 06.11.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 lista na pierwzej stronie uzupelniona. Prosba do Alija aby uscilic, ktore rzeczy meskie/damskie/dzieciece Tar wszystkie rzeczy sa dla MIkolajka. Ta lista byla juz wpisana kilka stron wczesniej. Paczka juz dzis zostala wyslana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Pasiulka sprzedasz, uzyskasz pieniążki to poślesz. To jest bardzo dobry pomysł... TARcia... Ty znasz też moje zdanie, ale tu też są inne i też musimy znaleźć kompromis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Alija sor,y za duzo pitupitu nie wyluskalam ale przypominajcie jakby co. Pasiulka super to jest bardzo dobry pomysl:yes: Nadulka dobra wracam do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.11.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Tarcia, czy do twojej paczki zmieszczą się rzeczy ode mnie? Jak duży masz karton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.11.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 moje zdanie jest takie, ze ciuchow to maja w tej chwili az nadto, pamietajcie ze nie tylko ludki muratorowe wysylaly. uwazam ze z ciuchami na razie dosc lub trzeba to ewentualnie rozlozyc w czasie zeby ich nie przygniatac. a kiedy Nell ma to wszystko rozpakowac, przeciez tez pracuje? zarzucanie jej paczkami nie moze byc forma terapii (ja osobiscie bym chyba zwariowala i paczki nawet nierozpakowane oddawala dalej) spojrzcie ile tu jest na liscie, do tego Nefer busa z rzeczami zawiozla plus wszystkie inne akcje pomocowe. ja wiem ze macie dobre serducha, pomoc owszem ale robmy to z rozsadkiem i glowa. no to teraz mi sie dostanie Tarcia nic Ci się nie dostanie, masz absolutna rację Dziewczyny Wy musicie tez wiedzieć, ze duzo łatwiej dawać niz brac, postawcie sie na miejscu Nelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Jak mnie pamięć nie myli.. a może już.. to Agawi miała segregatory wysłać... Aga jak co to popraw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.11.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Paczka ode mnie dziś poszła: m.in. 2 małe ikeowe dywaniki dla dzieci, lampka nocna, obrus, plecak, ładna nowa piżama dla Nelci - sama bym ją chciała, ale na mnie za duża. Jest też coś dla dzieciaków- lalka dla Julci i torba-worek dla Mikołaja i parę innych drobiazgów. Mam nadzieję, ze takie rzeczy przydadzą się teraz bardziej niż ubrania, bo ciuchów mają już chyba sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Asizo wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Jak mnie pamięć nie myli.. a może już.. to Agawi miała segregatory wysłać... Aga jak co to popraw... Tak Wiolu, pudło segregatorów zostało dzisiaj rano wysłane, także jutro powinny być już u Nelci. Będę też szykować jakieś pudło ciuszków, ale na razie niech Nelli zorientuje się po tych pierwszych przesyłkach czego jej jeszcze brakuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 06.11.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) śniegowce wystawione na aukcję:http://img09.allegroimg.pl/photos/64x48/27/70/15/88/2770158825 http://allegro.pl/rewelacyjne-i-nieprzemakalne-sniegowce-30-19cm-i2770158825.html Edytowane 9 Listopada 2012 przez gopax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) nie jestem w stanie powiedzieć co dziś spakowałyśmy z Kruelcią w 10 kartonów. Jutro lecą do Nelli. http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/602327_4572548199017_1808769380_n.jpg Mamy : bluzeczki t-shirty spodnie spodenki swetry zimowe kurtki dziewczynskie zajebisty płaszcz dla Nellci (z Solara - bajka) kurtki zimowe dla Nelci, bluzki, spódnice milion różowych rzeczy, z cekinami, nitami, kryształkami, tiulami (dobrze,że Kruelcia mi tłumaczyła co jest co) plecaczki, kosmetyczki, torebeczki, paski, rękawiczki, okularki do pływania, kostium kąpielowy, nauszniki, czapki, nowiutkie zapakowane rajstopy, buty zimowe, buty wyjściowe , leginsy sylwestrowe, wyjściowe bluzeczki, nordyckie sweterki, dresy, bluzy z kapturem typu "joł" puzzle gry planszowe lalki kucyka Pony (sporego ) książeczki (w tym o księżniczkach) i słonia Na pewno o czymś zapomniałam Powiem tak - wszystkie ubrania są wysokiej jakości - dla dzieci znajdziemy : CoolClub, 5-10-15, Came-coś tam francuskie co nie potrafię wymówić, H&M, Solar, i wiele wiele innych. Wyprane, pachnące. Jest w czym wybierać. A nawet jakby co - palenie w piecu będzie markowe :) Edytowane 7 Listopada 2012 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dziewczyny - REWELACJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2012 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Joł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.11.2012 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nefer fullllllllll wypas .......... wow http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dziewczyny jesteście WIELKIE!!! http://www.sherv.net/cm/emo/christmas/santa-hat-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2012 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 To nie my To Darczyńcy A Kruelci wypłaciłam w formie miski leczo :) Smakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wiadomo, że Darczyńcy, ale Wy to pięknie posegregowałyście i spakowałyście przeca A leczo mniam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 nie jestem w stanie powiedzieć co dziś spakowałyśmy z Kruelcią w 10 kartonów. Jutro lecą do Nelli. http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/602327_4572548199017_1808769380_n.jpg SUPER !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Super Nefercia To niech leci... Jejjj jak się cieszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wiadomo, że Darczyńcy, ale Wy to pięknie posegregowałyście i spakowałyście przeca A leczo mniam:D Powiedz tylko kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts