Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

To było: LISTA DARÓW / LISTA POTRZEB - dom Nelli Sza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 383
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

moje zdanie jest takie, ze ciuchow to maja w tej chwili az nadto, pamietajcie ze nie tylko ludki muratorowe wysylaly. uwazam ze z ciuchami na razie dosc lub trzeba to ewentualnie rozlozyc w czasie zeby ich nie przygniatac. a kiedy Nell ma to wszystko rozpakowac, przeciez tez pracuje? zarzucanie jej paczkami nie moze byc forma terapii (ja osobiscie bym chyba zwariowala i paczki nawet nierozpakowane oddawala dalej)

spojrzcie ile tu jest na liscie, do tego Nefer busa z rzeczami zawiozla plus wszystkie inne akcje pomocowe. ja wiem ze macie dobre serducha, pomoc owszem ale robmy to z rozsadkiem i glowa.

no to teraz mi sie dostanie ;)

Tarcia nic Ci się nie dostanie, masz absolutna rację :)

Dziewczyny Wy musicie tez wiedzieć, ze duzo łatwiej dawać niz brac, postawcie sie na miejscu Nelki :)

Paczka ode mnie dziś poszła: m.in. 2 małe ikeowe dywaniki dla dzieci, lampka nocna, obrus, plecak, ładna nowa piżama dla Nelci - sama bym ją chciała, ale na mnie za duża. Jest też coś dla dzieciaków- lalka dla Julci i torba-worek dla Mikołaja i parę innych drobiazgów. Mam nadzieję, ze takie rzeczy przydadzą się teraz bardziej niż ubrania, bo ciuchów mają już chyba sporo.

Jak mnie pamięć nie myli.. a może już.. to Agawi miała segregatory wysłać...

Aga jak co to popraw...

Tak Wiolu,

pudło segregatorów zostało dzisiaj rano wysłane, także jutro powinny być już u Nelci.:yes:

Będę też szykować jakieś pudło ciuszków, ale na razie niech Nelli zorientuje się po tych pierwszych przesyłkach czego jej jeszcze brakuje;)

nie jestem w stanie powiedzieć co dziś spakowałyśmy z Kruelcią w 10 kartonów. Jutro lecą do Nelli.

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/602327_4572548199017_1808769380_n.jpg

Mamy :

bluzeczki

t-shirty

spodnie

spodenki

swetry

zimowe kurtki dziewczynskie

zajebisty płaszcz dla Nellci (z Solara - bajka)

kurtki zimowe dla Nelci, bluzki, spódnice

milion różowych rzeczy, z cekinami, nitami, kryształkami, tiulami (dobrze,że Kruelcia mi tłumaczyła co jest co)

plecaczki,

kosmetyczki,

torebeczki,

paski,

rękawiczki,

okularki do pływania,

kostium kąpielowy,

nauszniki,

czapki,

nowiutkie zapakowane rajstopy,

buty zimowe,

buty wyjściowe ,

leginsy sylwestrowe,

wyjściowe bluzeczki,

nordyckie sweterki,

dresy,

bluzy z kapturem typu "joł"

puzzle

gry planszowe

lalki

kucyka Pony (sporego :))

książeczki (w tym o księżniczkach)

i

słonia

Na pewno o czymś zapomniałam :)

Powiem tak - wszystkie ubrania są wysokiej jakości - dla dzieci znajdziemy : CoolClub, 5-10-15, Came-coś tam francuskie co nie potrafię wymówić, H&M, Solar, i wiele wiele innych. Wyprane, pachnące. Jest w czym wybierać. A nawet jakby co - palenie w piecu będzie markowe :):):)

Edytowane przez Nefer