Sharlotka 07.11.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nefer,no jesteście niesamowite baby!!!!!Moja paczuszka - o wiele mniejsza - dziś powinna być u Nelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.11.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Brawo dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nefer, no jesteście niesamowite baby!!!!! Moja paczuszka - o wiele mniejsza - dziś powinna być u Nelki. Mała czy duża - nie ma znaczenia :) Od serca nasze już wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 07.11.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) Bardzo proszę o adres, gdy wyślę paczkę, podam co tam wsadziłam. Wysyłać będę po niedzieli. Widziałam wcześniejsze listy, też jestem za trym aby rzeczy wysyłać tylko nowe lub w stanie bdb. edit: bardzo proszę też o podanie jaką Neli ma długość wkładki, mam kozaki na płaskim ale wkładka tak 24-24,5. Edytowane 7 Listopada 2012 przez mycha.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 edit: bardzo proszę też o podanie jaką Neli ma długość wkładki, mam kozaki na płaskim ale wkładka tak 24-24,5. To na pewno będą za małe, bo Nelcia pisała, ze nosi rozmiar 39, więc wkładka min 25 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Powiedz tylko kiedy :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Mycha poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 07.11.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 To na pewno będą za małe, bo Nelcia pisała, ze nosi rozmiar 39, więc wkładka min 25 cm:) ja noszę 39, 24,5 wkładka, ale te kozaki takie bardziej 24,2 są. Arnika, dzięki za adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 07.11.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 to ja kupię kozaki , tylko proszę o dokładny rozmiar, przepraszam nie przeczytam wszystkich postów teraz (bliźniaki rozwalą zaraz kompa;) myślę, że się przydadzą, nawet jak tam wcześniej ktoś już wysłał? czy może inne buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Justynka.. nie znamy wymiaru w cm.. to by dał nam dokładny obraz i rozmiar. Może wstrzymaj się jak spłyną paczki i wówczas będziemy wiedzieć czy i co jeszcze będzie potrzebne ...OKi...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaTina 07.11.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 dobrze, to czekam, przeczytałam teraz wyżej, że 39 rozmiar to będę czytać co tam doszło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 07.11.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ode mnie na razie tyle: nowa, cieniutka bluzka z krótkim rękawem, rozpinana, damska, rozmiar 36/38, kolor ecru. Dodaję różową błyszczącą dzianinową bluzeczkę w szpic bez rękawów (nienoszona, przymierzona raz - nietrafiony zakup na Allegro), bez metki, rozmiar ok. 36. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Margoth adres masz? TARcia uzupełnij proszę ... Agawi segregatory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2012 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Melduje , ze dzisiaj ( sroda 7.11 ) moje paczuszki polecialy do Nellci ( moja Kochana Mamusia i Braciak zaniesli je na poczte ) do paczuszek dorzucilam jeszcze slodycze dla dzieciakow i flamastry ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 08.11.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) jeśli jeszcze Nelka ma jak odbierać paczki to mam dla Mikołaja kilka rzeczy: kurtka, spodnie, czapka i szalik - zimowe kurtka jesienno-wiosenna spodnie dresowe 2 bluzeczki z długim rękawem jakieś koszulki nowy ręcznik kapielowy cars 2 bluzy z kapturem do tego jeszcze jakieś samochodziki moje dziecko z własnej woli oddało dla Mikołajka i jeszcze jakieś artykuły papiernicze typu zeszyty w linię, kratkę, wycinanki, nożyczki, temperówka, ołówki - wszystko oczywiście nowe jeśli to się nada to proszę o adres Magda Edytowane 8 Listopada 2012 przez Maciejka_1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Magda ...Jeśli możesz zerknąć na listę darów (pierwszy wpis) to proszę.. Nie bardzo wiem co jeszcze z rzeczy będzie potrzebne. Pewnie są już zaopatrzeni w ubrania... ale nic się nie zmarnuje, bo gdy będzie coś za małe albo duże czy za krótkie oddadzą innym. Z drugiej strony spływają już paczki do nich... Może poczekajmy chwilkę.. zobaczymy co jeszcze jest potrzebne. Taką paczkę z zabawkami ( wielkie dzięki dla syna ) można wysłać już w grudniu po tym nawale paczek, które teraz będą schodzić do nich, albo wczesną wiosną z kolekcjami wiosenno/letnimi... Jeżeli przeznaczyłaś jakieś rzeczy np zimowe to może wystaw na allegro i uzyskane środki przekaż na konto. Pieniążki będą bardzo potrzebne.... Każda nawet najmniejsza kwota jest wielka Za dobre serce i dary dla Nell i Jej Rodzinki serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Arni, poślij Maciejce adres, dla Mikołajka wszystko się przyda, wiesz jak to jest w tym wieku z chłopcami, a dla Niego na razie najmniej było rzeczy zebranych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Już posłałam... Maciejka sama ma zdecydować co włoży i kiedy do paczki:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 08.11.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 no właśnie po przejrzeniu listy stwierdziłam,że dla Mikołajka jest najmniej rzeczy... wyślę to co mam (zdroworozsądkowo), jak Nelce się nie przyda to odda dalej, pewnie się nie zmarnuje adres juz dostałam, nawet z 2 źródeł (ten sam ) dzięki pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 To kto jest drugą dobrą osóbką? Super Dzięki Maciejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts