Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

To było: LISTA DARÓW / LISTA POTRZEB - dom Nelli Sza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 383
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo proszę o adres, gdy wyślę paczkę, podam co tam wsadziłam. Wysyłać będę po niedzieli.

Widziałam wcześniejsze listy, też jestem za trym aby rzeczy wysyłać tylko nowe lub w stanie bdb.

edit: bardzo proszę też o podanie jaką Neli ma długość wkładki, mam kozaki na płaskim ale wkładka tak 24-24,5.

Edytowane przez mycha.:)

Ode mnie na razie tyle:

nowa, cieniutka bluzka z krótkim rękawem, rozpinana, damska, rozmiar 36/38, kolor ecru.

Dodaję różową błyszczącą dzianinową bluzeczkę w szpic bez rękawów (nienoszona, przymierzona raz - nietrafiony zakup na Allegro), bez metki, rozmiar ok. 36.

Melduje , ze dzisiaj ( sroda 7.11 ) moje paczuszki polecialy do Nellci :hug: ( moja Kochana Mamusia i Braciak zaniesli je na poczte :yes: ) do paczuszek dorzucilam jeszcze slodycze dla dzieciakow i flamastry .....

jeśli jeszcze Nelka ma jak odbierać paczki to mam dla Mikołaja kilka rzeczy:

kurtka, spodnie, czapka i szalik - zimowe

kurtka jesienno-wiosenna

spodnie dresowe

2 bluzeczki z długim rękawem

jakieś koszulki

nowy ręcznik kapielowy cars

2 bluzy z kapturem

do tego jeszcze jakieś samochodziki moje dziecko z własnej woli oddało dla Mikołajka :)

i jeszcze jakieś artykuły papiernicze typu zeszyty w linię, kratkę, wycinanki, nożyczki, temperówka, ołówki - wszystko oczywiście nowe

jeśli to się nada to proszę o adres

Magda

Edytowane przez Maciejka_1976

Magda ...Jeśli możesz zerknąć na listę darów (pierwszy wpis) to proszę..

Nie bardzo wiem co jeszcze z rzeczy będzie potrzebne.

Pewnie są już zaopatrzeni w ubrania... ale nic się nie zmarnuje, bo gdy będzie coś za małe albo duże czy za krótkie oddadzą innym.

Z drugiej strony spływają już paczki do nich...

Może poczekajmy chwilkę.. zobaczymy co jeszcze jest potrzebne.

Taką paczkę z zabawkami ( wielkie dzięki dla syna :)) można wysłać już w grudniu po tym nawale paczek, które teraz będą schodzić do nich, albo wczesną wiosną z kolekcjami wiosenno/letnimi... Jeżeli przeznaczyłaś jakieś rzeczy np zimowe to może wystaw na allegro i uzyskane środki przekaż na konto. Pieniążki będą bardzo potrzebne.... Każda nawet najmniejsza kwota jest wielka :)

Za dobre serce i dary dla Nell i Jej Rodzinki serdecznie dziękuję :):hug: