markoto 22.11.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Efi ciagle mozna pomagac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pwe1719510381 22.11.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Nie wiem, czy takie rzeczy są potrzebne, ale mam do oddania dwa takie krzesła:https://dl.dropbox.com/u/20866453/P1100122.JPGI biurko z Ikei (chyba) - https://dl.dropbox.com/u/20866453/biurko.jpgKrzesła mają kilka plam od farby - do usunięcia i trochę rdzy od tyłu. Biurko w stanie bardzo dobrym, jedyne ślady użytkowania to rysy na blacie. A użytkowane było przez 15 lat! Także mebel porządny. Konstrukcja stalowa, blaty - płyta meblowa twarda.(i ciężka, czyli solidna). Kontener pojemny - nieco inny niż na obrazku - dolna szuflada wysoka, dwie górne płytkie. Uchwyty czerwone. Równie solidny jak biurko. Planowałem te mebelki sprzedać, ale jeśli przydałyby się tutaj - chętnie oddam. Można prosić o jakąś informację zwrotną, czy jest zainteresowanie? Pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 tu musi sie wypowiedziec Nelli lub Rasia, ktora zna potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 tu musi sie wypowiedziec Nelli lub Rasia, ktora zna potrzeby Dokładnie ... Musi się wypowiedzieć Nell... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.11.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 PB! Bardzo dziękuję za oferowane rzeczy. Niestety zupełnie nie mamy na nie obecnie miejsca. Nasze dwa maleńkie pokoiki zapełniły się już po brzegi. Bardzo dziekuję, że o nas pomyślałaś i przepraszam, że obecnie nie mogę tego przyjąć. Nie pogniewasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 I ja napiszę, bo Neluśka się krepuję, a nie ma czego, bo korzystając z dobroci i uprzejmości tego wspaniałego Forum po prostu zamieszczam ogłoszenie: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE... POSZUKUJEMY STAREGO ALE DZIAŁAJĄCEGO PIANINA - DO ODKUPIENIA, NAJLEPIEJ DO ŚWIĄT Bo stare, na którym Nelciowa Córcia codziennie ćwiczyła, zostało co prawda wyniesione z pożaru, ale stało zbyt blisko ognia i środek ucierpiał tak okrutnie, że mimo wielu prób nie udało się go przywrócić do życia:(. Popytajcie znajomych i znajomych znajomych:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.11.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Pożyczam od malki To dla WAS! http://c.wrzuta.pl/wi4292/2b58782e001ed2a24b6a05df/buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2012 02:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Rasia, wrzuc na fejsa apel o to pianino do wydarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.11.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) LIST OD WARTY Edytowane 27 Listopada 2012 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 28.11.2012 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Nelli, czy potrzebujesz jeszcze coś z asortymentu kołdry , poduszki, pościele, ręczniki (małe i duże) ? likwiduję sklep i zostało mi jeszcze troszkę takiego towaru, proszę o info, pozdrawiam i ściskam serdecznie, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Nelli - przyszedł list od warty? Bo w linku go nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Nelli - przyszedł list od warty? Bo w linku go nie ma... a tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A dziękować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.11.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Nelli - przyszedł list od warty? Bo w linku go nie ma... Jest, jest, tylko trzeba troszkę zjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.11.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Ale widzę, że jamles ci pomógł, choć jak klikam na jego link to mi sie pokazuje to samo, co na moim Eee tam:) Edytowane 28 Listopada 2012 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.11.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Nelli bardzo mocno trzymamy kciuki. Mam nadzieję, że sprawa z wartą zakończy się dla was pomyślnie. Jeśli tak się nie stanie to ja ze swojej strony mogę zrobić pikietę pod ich siedzibą. Wezmę namiot i się ofalguję. To nic, że zima, rozpale ognisko w koszu na śmieci i będę tak długo siedział aż zmienią decyzję. Tylko czasem będziesz musiala mi Pawla podrzucić z łopatą. Bo jak mróz chwyci, to ktos będzie musiał moje plecy od chodnika oderwać. Pozdrawiamy cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 o ja widzę,że Mirasowi to dziś humorek dopisuje ale jakby co to też mam namiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.11.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Tak zrobimy wielkie pole namiotowe, o jest myśl. Ja na wczasach nie byłem więc pisze się pierwszy przy miejscu obok toj toja lub wysokiego żywoplotu. A tak nawiasem mówiąc to jak inaczej mam im pomóc jak tylko dobrym humorem. No a u nas dzieiaj wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franzelot 10.12.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) PAWEŁKoszula flanelowa 2 szt (nowe)t-shirt (nowy)koszulka polo (nowa)OLABluzka długi rękaw 5 szt DZIECIDIEWCZYNKAButy adidas i baletki2 czapki zimowe i kpl czapka/rękawiczki Kurtka wiosnaBluza dres - 2szt.Sweterek - 2szt.Bluzka długi rękaw - 4szt.t-shirt - 3szt.Podkoszulki - 6szt.Sukienka (lato)Rybaczki - 2 paryKrótkie spodenki - 3szt.Spódniczka krótkaBolerko długi rękawLakryCHŁOPIECKurtka zimowaKurtka wiosna/jesieńSpodnie - 3parySweterek - 2 szt. Na sygnał od TAR paczka narazie wstrzymana ze względu na brak miejsca do składowania tego wszystkiego przez Nelli. Czekam na dalsze informacje co do realnych potrzeb w formie darów od osób prowadzących sprawę. Wszystkie rzeczy w stanie dobrym lub bardzo dobrym. Czekam na adres do wysyłki.Pozdrawiam i też mamy nadzieję, że z Wartą wyjdzie po Waszej myśli, a ognisko to ewentualnie z ich siedziby będzie można zrobić, żeby się ogrzać. Edytowane 12 Grudnia 2012 przez Franzelot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.12.2012 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Franzelot poszlo na priv. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts