Nelli Sza 13.12.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Kochani chciałam serdecznie podziękować za wszystkie paczki, jakie dotarły do nas jeszcze w ostatnich dniach. Były to ubrania, ksiażki dla dzieci. Bardzo dziękuję!!! Franzelot, wszystkie bieżące potrzeby mamy już zapewnione. Nie mniej jednak chętnie przyjmiemy oferowane rzeczy, gdyż jeżeli my z nich nie skorzystamy to przekażemy je dalej. Do tej pory przekazałam sporo ubrań dwóm dziewczynkom oraz dwóm chłopczykom z bardzo ubogich rodzin. Są Wam za to przeogromnie wdzięczni!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Franzelot juz masz odpowiedz Nelka dzieki za odzew:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 13.12.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Nelli - przede wszystkim współczuję i szybkiego "znormalnienia" życzymy. Nie wiem, w jakim wieku macie dzieci - potrzebny jest Wam wózek spacerowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Kasia dla obecnych dzieci już nie.. ale może kiedyś.. w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts