Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

To było: LISTA DARÓW / LISTA POTRZEB - dom Nelli Sza

Recommended Posts

Dziewczyny - niezbędne jest zrobienie listy POTRZEB.

nie ma co kopiować listy ofert pomocy, rzeczy zaoferowane można odhaczać i wywalac jako zapewnione.

Ale nie widać czego jeszcze trzeba, nie mogę się zorientować czy mają tylko 2 komplety pościeli dorosłej, czy maja też na zmianę...

• Odpowiedzi 383
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam tel. do Nelci, dzisiaj po 10 zadzwonię do Niej. Przywiozę jej pościel (może dzisiaj ) i mam dla niej biurko/bufet narożny z leksvika (chyba taki jak spłoną, przynajmniej tak z tych zgliszczy udało mi się odszyfrować.

http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/f/b/AAAAAkOEZVUAAAAAAA-8aw.jpg?v=1163298044000

Nie wiem na kiedy będzie go chciała, w razie czego będzie stało u mnie, jak wyjaśni się sytuacja to zorganizuję jakieś transport. Mam też półkę z leksvika taką:

http://images39.fotosik.pl/330/137553c85b659582.jpg

Dziewczyny - niezbędne jest zrobienie listy POTRZEB.

nie ma co kopiować listy ofert pomocy, rzeczy zaoferowane można odhaczać i wywalac jako zapewnione.

Ale nie widać czego jeszcze trzeba, nie mogę się zorientować czy mają tylko 2 komplety pościeli dorosłej, czy maja też na zmianę...

czesc Depsiu dopiero jestem, niestety dzis mam prace i wlaczam sie tylko na chwile co jakis czas. Sugerujesz zeby z tej listy usunac wczorajsze rzeczy osob ktore adresy podostawaly i dopisywac nowe? czy np na czerwono zaznaczyc co juz jest odhaczone? liste mam w wordzie wiec to bedzie moment zeby poprawic?

Mogę przygotować troche materiałów typu zeszyty, flamastry i inne.

Malkul super, pasie pisała, że zeszyty, flamastry i klej jest potrzebny. TAR już dopisała

Edytowane przez EDZIA

jestem szybsza od wiatru :D:D:D a jak myslisz usuwac te fioletowe i zostawiac tylko dzisiejsze oferty. czy zostawic jak jest?

Aniu może zostaw tak jak jest. Aktualizować będziemy od góry - najnowsze ;)

Tarcia - mnie chodziło o to, że piszemy liste tego, czego jeszcze NIE zaoferowano i z tej listy ludzie biorą do realizacji kolejne pozycje, którym sa w stanie dac radę.

Cos jak lista prezentów przed ślubem, żeby nie dostać 20 zegarów. ;)

Beatko tutaj z FB przenoszę:

Potrzebne są:

Odzież męska XL (185 cm)

damska 36 (164 cm)

dziewczęca 134

chłopięca 116

Buty:

30 - chłopiec

33 - dziewczynka

39/40 Ola (mama)

43 - Paweł (tata)

Dziękuję Ci Skarbie, już wszystko przeczytałam. Oni mieszkają prawie tuż obok mojej Rodziny! Na pewno nie zostaną bez naszej pomocy.

Najważniejsze są jednak pieniążki, nie chcę zasypywać ich rzeczami, które mogą okazać się nietrafione.

Z przedmiotów, których nigdy dość, pilnie prześlę komplet nowych ręczników w kartonie i dwa najlepsze pióra dla dzieci Herlitza . Proszę o adres.