DPS 04.11.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziewczyny - niezbędne jest zrobienie listy POTRZEB.nie ma co kopiować listy ofert pomocy, rzeczy zaoferowane można odhaczać i wywalac jako zapewnione.Ale nie widać czego jeszcze trzeba, nie mogę się zorientować czy mają tylko 2 komplety pościeli dorosłej, czy maja też na zmianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Jak trzeba ja mogę posiedzieć przy lapku, spróbować spisać co już mamy i od kogo, bo się troszkę bałagan zrobił, ale najważniejsze jest, co jeszcze trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.11.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Mam tel. do Nelci, dzisiaj po 10 zadzwonię do Niej. Przywiozę jej pościel (może dzisiaj ) i mam dla niej biurko/bufet narożny z leksvika (chyba taki jak spłoną, przynajmniej tak z tych zgliszczy udało mi się odszyfrować. http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/f/b/AAAAAkOEZVUAAAAAAA-8aw.jpg?v=1163298044000Nie wiem na kiedy będzie go chciała, w razie czego będzie stało u mnie, jak wyjaśni się sytuacja to zorganizuję jakieś transport. Mam też półkę z leksvika taką:http://images39.fotosik.pl/330/137553c85b659582.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 04.11.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Jestem tu nowa na forum, straszne jest to co czytam i współczuje-gdyby jakies rzeczy były potrzebne na pilne to prosze napisac -jestem z niedaleka a pomoc moge w soboty bo tak pracuje od rana do pozna. Sciskammocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziewczyny - niezbędne jest zrobienie listy POTRZEB. nie ma co kopiować listy ofert pomocy, rzeczy zaoferowane można odhaczać i wywalac jako zapewnione. Ale nie widać czego jeszcze trzeba, nie mogę się zorientować czy mają tylko 2 komplety pościeli dorosłej, czy maja też na zmianę... czesc Depsiu dopiero jestem, niestety dzis mam prace i wlaczam sie tylko na chwile co jakis czas. Sugerujesz zeby z tej listy usunac wczorajsze rzeczy osob ktore adresy podostawaly i dopisywac nowe? czy np na czerwono zaznaczyc co juz jest odhaczone? liste mam w wordzie wiec to bedzie moment zeby poprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 04.11.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Mogę przygotować troche materiałów typu zeszyty, flamastry i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) Mogę przygotować troche materiałów typu zeszyty, flamastry i inne. Malkul super, pasie pisała, że zeszyty, flamastry i klej jest potrzebny. TAR już dopisała Edytowane 4 Listopada 2012 przez EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Edzia juz dopisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Edzia juz dopisalam Aniu, edytowałam i zmieniłam, że Ty dopisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 jestem szybsza od wiatru :D:D a jak myslisz usuwac te fioletowe i zostawiac tylko dzisiejsze oferty. czy zostawic jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 jestem szybsza od wiatru :D:D a jak myslisz usuwac te fioletowe i zostawiac tylko dzisiejsze oferty. czy zostawic jak jest? Aniu może zostaw tak jak jest. Aktualizować będziemy od góry - najnowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Tarcia - mnie chodziło o to, że piszemy liste tego, czego jeszcze NIE zaoferowano i z tej listy ludzie biorą do realizacji kolejne pozycje, którym sa w stanie dac radę. Cos jak lista prezentów przed ślubem, żeby nie dostać 20 zegarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 wiem Depsiu ale takiej listy jeszcze nie ma i tak naprawde to nie wiemy co moga potrzebowac. na razie zbieramy tu liste darow jak bedzie czegos za duzo lub sie dublowalo to nie wszyscy wysla, staram sie to kontrolowac na biezaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.11.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Zawiozłam dwa żakiety, bluzkę rękaw 3/4 dla Nelci, pet shopy, domek, kilka gier, książka z bajkami brzechwy, lalkę barbie i jakieś zwierzaki-figurki. Poszukam jeszcze ciuchów dla dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 super mirelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 04.11.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Beatko tutaj z FB przenoszę: Potrzebne są: Odzież męska XL (185 cm) damska 36 (164 cm) dziewczęca 134 chłopięca 116 Buty: 30 - chłopiec 33 - dziewczynka 39/40 Ola (mama) 43 - Paweł (tata) Dziękuję Ci Skarbie, już wszystko przeczytałam. Oni mieszkają prawie tuż obok mojej Rodziny! Na pewno nie zostaną bez naszej pomocy. Najważniejsze są jednak pieniążki, nie chcę zasypywać ich rzeczami, które mogą okazać się nietrafione. Z przedmiotów, których nigdy dość, pilnie prześlę komplet nowych ręczników w kartonie i dwa najlepsze pióra dla dzieci Herlitza . Proszę o adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Halo, jest do zabrania kilka kołder i poduszek - ale czekają w Tychach - czy ktoś mógłby podjechać tam samochodem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nefcia ja nie wiem czy koldry i poduszki jeszcze sa potrzebne, to juz chyba maja, najbardziej zorientowani sa ci co byli na miejscu.moze zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Neferka, koldry i poduszki niepotrzebne, juz maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts