markoto 04.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Arni troche bez sensu z tym allegro nie dosc ze kupa roboty to pewnie kwota uzyskana pokryje prowizje. Wiem, ze mieli oferowany wykafelkowany garaz tam spokojnie mozna zwozic rzecz i je segregowac, wybierac co im pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Mam tez sukienke komunjna ze wszystkimi pierdolkami (obiecuje trzymac we wlasnej szafie do maja). hahaha Dooobre - trzymaj - ja mam w workach jakąś suknię balową dla córeczki Nelci Podobno Stuknę fotkę jak się dobiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Arni troche bez sensu z tym allegro nie dosc ze kupa roboty to pewnie kwota uzyskana pokryje prowizje. Wiem, ze mieli oferowany wykafelkowany garaz tam spokojnie mozna zwozic rzecz i je segregowac, wybierac co im pasuje Może to i lepiej - będą mieli co robić do wiosny :) Przepraszam, nie chcę zabijać ducha w narodzie, ale musimy zachować zdrowy rozsądek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 hahaha Dooobre - trzymaj - ja mam w workach jakąś suknię balową dla córeczki Nelci Podobno Stuknę fotkę jak się dobiorę Dobreee, byle nie na studniowke, bo bedziesz musiala jeszcze troche potrzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Mam tez sukienke komunjna ze wszystkimi pierdolkami (obiecuje trzymac we wlasnej szafie do maja). Super malgos. Jakby Ci się udało jeszcze te zabawki o których wspominałaś upchnąć do szafy .... na święta byłoby jak znalazł. A póki co pozwólmy Nell powoli ogarnąć to wszystko zwłaszcza, że jeszcze szafy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 04.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 no i Poczta Polska zarobi,czyli przy okazji ratujemy gospodarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Edzia co myślisz na temat umiaru i rozsądku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Super malgos. Jakby Ci się udało jeszcze te zabawki o których wspominałaś upchnąć do szafy .... na święta byłoby jak znalazł. A póki co pozwólmy Nell powoli ogarnąć to wszystko zwłaszcza, że jeszcze szafy nie ma. Jesli chodzi o to, zeby sie wstrzymac, to ja moge to trzymac u siebie poki co, nie ma sprawy, ale tez nie mam tego (na razie) az tak duzo, wiec spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Edzia co myślisz na temat umiaru i rozsądku???? Arnika, juz nie walkuj tego tematu, wszyscy sie zgadzaja co do zasady, ale tez nie mozna ludziom powiedziec zeby niczego nie dawali, skoro prosilismy o to, zeby dawali. Mozna natomiast trzymac to w punktach zbornych - jak masz u siebie miejsce to sie zadklaruj, ze bedziesz trzymala, zwlaszcza ze masz blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 04.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Słuchajcie.Wiem ,że w tamtej miejscowości i okolicach jest też wiele ludzi potrzebujących.Jeżeli ludzie chcą dawać to trzeba brać.Nelcia pracuje w szkole,gdzie na pewno znajdą sie potrzebujące dzieci i nic sie nie zmarnuje.Każdą chęc pomocy trzeba docenic,bo jeżeli odmówimy przyjmowania to nastepnym razem(oby go nie było) będziemy się prosić.NA PEWNO NIC SIĘ NIE ZMARNUJE-tak też wczoraj mówiła Nelka,gdy o tym rozmawiałyśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Edzia co myślisz na temat umiaru i rozsądku???? Arni, pisałyśmy w piątek, więc znasz moje stanowisko:) Jeżeli można ktos dysponuje miejscem u siebie i może przetrzymać to super. Malgos jakby co mam jeden pokój coś mogę w nim upchąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 OK to przyjmujmy wszystko. To fakt nic się nie zmarnuje.., zostanie przekazane dalej jak będzie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Arni, pisałyśmy w piątek, więc znasz moje stanowisko:) Jeżeli można ktos dysponuje miejscem u siebie i może przetrzymać to super. Malgos jakby co mam jeden pokój coś mogę w nim upchąć Spoko, u mnie w pakamerze jest miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 OK to przyjmujmy wszystko. To fakt nic się nie zmarnuje.., zostanie przekazane dalej jak będzie za dużo. Ok. tylko dajmy dawkujmy to rozsądnie tej biednej Nell, żeby to wszystko ogarnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 OK to przyjmujmy wszystko. To fakt nic się nie zmarnuje.., zostanie przekazane dalej jak będzie za dużo. ewentualnie można tej fundacji przekazać, pewnie mają potrzebujących pod opieką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.11.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kochani, czytam i czytam i nie wiem, co powiedzieć Mój tata żartuje, że od poniedziałku nie rusza się z domu, bo będzie odbierał paczki On chce w ten sposób mnie rozweselić i odciągnąć od MYŚLI Może pójdę na wątek o pomocy, bo zostałam przymuszona do napisania o kilku rzeczach, które są potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Bardzo dobrze, jesli nie chcesz tych 15 tosterow. I mozesz tez tu napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 04.11.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nelka,gdzie jesteś? Ty możesz pisać gdzie chcesz.Czekamy na te potrzebne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 04.11.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Bardzo dobrze, jesli nie chcesz tych 15 tosterow. chociaż akurat tostery to się zdecydowanie lepiej wyrzuca jak czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Proszę pisz i mów, bo nie wiadomo co jeszcze potrzebne... No i duuuży garaż przygotuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts