Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

To było: LISTA DARÓW / LISTA POTRZEB - dom Nelli Sza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 383
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Arni troche bez sensu z tym allegro nie dosc ze kupa roboty to pewnie kwota uzyskana pokryje prowizje.

Wiem, ze mieli oferowany wykafelkowany garaz tam spokojnie mozna zwozic rzecz i je segregowac, wybierac co im pasuje

Może to i lepiej - będą mieli co robić do wiosny :):)

Przepraszam, nie chcę zabijać ducha w narodzie, ale musimy zachować zdrowy rozsądek :)

Mam tez sukienke komunjna ze wszystkimi pierdolkami (obiecuje trzymac we wlasnej szafie do maja). :rotfl:

Super malgos.

Jakby Ci się udało jeszcze te zabawki o których wspominałaś upchnąć do szafy .... na święta byłoby jak znalazł.

A póki co pozwólmy Nell powoli ogarnąć to wszystko zwłaszcza, że jeszcze szafy nie ma.

Super malgos.

Jakby Ci się udało jeszcze te zabawki o których wspominałaś upchnąć do szafy .... na święta byłoby jak znalazł.

A póki co pozwólmy Nell powoli ogarnąć to wszystko zwłaszcza, że jeszcze szafy nie ma.

Jesli chodzi o to, zeby sie wstrzymac, to ja moge to trzymac u siebie poki co, nie ma sprawy, ale tez nie mam tego (na razie) az tak duzo, wiec spokojnie.

Edzia co myślisz na temat umiaru i rozsądku????

Arnika, juz nie walkuj tego tematu, wszyscy sie zgadzaja co do zasady, ale tez nie mozna ludziom powiedziec zeby niczego nie dawali, skoro prosilismy o to, zeby dawali. Mozna natomiast trzymac to w punktach zbornych - jak masz u siebie miejsce to sie zadklaruj, ze bedziesz trzymala, zwlaszcza ze masz blisko.

Słuchajcie.Wiem ,że w tamtej miejscowości i okolicach jest też wiele ludzi potrzebujących.Jeżeli ludzie chcą dawać to trzeba brać.

Nelcia pracuje w szkole,gdzie na pewno znajdą sie potrzebujące dzieci i nic sie nie zmarnuje.

Każdą chęc pomocy trzeba docenic,bo jeżeli odmówimy przyjmowania to nastepnym razem(oby go nie było) będziemy się prosić.

NA PEWNO NIC SIĘ NIE ZMARNUJE-tak też wczoraj mówiła Nelka,gdy o tym rozmawiałyśmy.

Edzia co myślisz na temat umiaru i rozsądku????

Arni, pisałyśmy w piątek, więc znasz moje stanowisko:)

Jeżeli można ktos dysponuje miejscem u siebie i może przetrzymać to super.

Malgos jakby co mam jeden pokój coś mogę w nim upchąć;)

OK to przyjmujmy wszystko.

To fakt nic się nie zmarnuje.., zostanie przekazane dalej jak będzie za dużo.

Ok. tylko dajmy dawkujmy to rozsądnie tej biednej Nell, żeby to wszystko ogarnęła

Kochani, czytam i czytam i nie wiem, co powiedzieć :confused:

Mój tata żartuje, że od poniedziałku nie rusza się z domu, bo będzie odbierał paczki ;)

On chce w ten sposób mnie rozweselić i odciągnąć od MYŚLI :(

Może pójdę na wątek o pomocy, bo zostałam przymuszona do napisania o kilku rzeczach, które są potrzebne.