Ksylomena 04.11.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witam!po kilku prawie miesiącach nieobecności "coś" mnie dziś przygnało na FM, bywam tu sporadycznie, ale od dość długiego czasu. w sumie miałam iść spać, I teraz wiem, że Bóg nad Wami czuwa i musiałam to wejść, aby móc dołożyć się do pomocy. Proszę o nr konta i dane na [email protected]. to niesamowite, po prostu zostałam "wezwana."brak mi słów na komentarze, pozostało mi tylko działać tak jak mogę. j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dostałam właśnie propozycję transportu dostawczakiem :) jest nieźle Od pewnego forumowicza Zobaczymy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 05.11.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 ja ze swojej strony mogę zaoferować trochę radości dla dzieciaków- gry, książeczki, zabawki- jeśli tylko są potrzebne to chętnie.Ponadto dysponuję miejscem (mieszkam koło Wieliczki) więc jak trzeba chętnie udostępnię. Rzeczy mogę podrzucić też do Małgos jeśli będzie jechać żeby nie płącić poczcie (wolę przelać na konto dla Nelki) Dajcie znać czy na chwilę obecną taka pomoc jest potrzebna. A może dzieciaki mają swoich ulubionych bohaterów? Swoje hobby? Wtedy poszukam coś specjalnie dla nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nell napisała : No to dobra. To co dziś przyszło mi do głowy, kiedy tak chwilkę poobserwowałam nasze pomieszkiwanie: żelazko deska do prasowania suszarka kosz na pranie segregatory A4 koszulki do segregatorów A4 - Nefer załatwione papier ksero suszarka do włosów - już jedzie To wszystko co przychodzi mi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 ja ze swojej strony mogę zaoferować trochę radości dla dzieciaków- gry, książeczki, zabawki- jeśli tylko są potrzebne to chętnie. Ponadto dysponuję miejscem (mieszkam koło Wieliczki) więc jak trzeba chętnie udostępnię. Rzeczy mogę podrzucić też do Małgos jeśli będzie jechać żeby nie płącić poczcie (wolę przelać na konto dla Nelki) Dajcie znać czy na chwilę obecną taka pomoc jest potrzebna. A może dzieciaki mają swoich ulubionych bohaterów? Swoje hobby? Wtedy poszukam coś specjalnie dla nich. Negel Wieliczka to ciut daleko... A Małgoś nie ma samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 05.11.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 to dajcie komu mogę rzeczy zawieźć- a jeśli nikt nie mieszka w okolicy to mogę i samej Nelci zawieźć bo Śląsk nie tak znów daleko ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 05.11.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 mogę też rzeczy składować u siebie i z większą pomocą ruszyć na Śląsk- dysponuję co prawda tylko kombiakiem ale trochę rzeczy tam w razie czego upchniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Kochani nie chce byc wredna ale prosze zglaszajcie tu tylko i wylacznie dary/oferty i potrzeby. Prosze nie robmy z tego watku kolejnego dyskusyjnego, zaczynam sie przez to gubic kto i co oferuje a takze jakie sa potrzeby. Prosze, bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 05.11.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 w takim razie żeby była jasność- oferuję: książki, zabawki, gry dla dzieci przechowanie rzeczy w okolicach Wieliczki (jeśli ktoś z Krakowa i okolic chce się dołączyć) transport rzeczy kombiakiem na Śląsk (lub gdzie trzeba będzie) tak dla jasności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 ngel dopisalam. Dla jasnosci lista moderowana jest na pierwszej stronie w pierwszym poscie (jakby ktos szukal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 dopisz tez te moje zeby nie bylo pytan o posciele itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.11.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 No to dobra. To co dziś przyszło mi do głowy, kiedy tak chwilkę poobserwowałam nasze pomieszkiwanie: żelazko deska do prasowania suszarka kosz na pranie segregatory A4 koszulki do segregatorów A4 - Nefer załatwione papier ksero suszarka do włosów - już jedzie To wszystko co przychodzi mi do głowy Moge wyslac troche segregatorów i koszulek. Gdzies Nelcia napisała o krzeselkach i stoliku dla malucha, mam dwa mamuty ( jeden zielony i jeden niebieski), jesli jej odpowiadają tez moge poslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 juz widzialam, ze ktos oferowal te stoliki, kurka sa 3 watki o darach i ciezko sie juz polapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.11.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 juz widzialam, ze ktos oferowal te stoliki, kurka sa 3 watki o darach i ciezko sie juz polapac Wlasnie ja kompletnie nie ogarniam watkow, dlatego chcialabym jeszcze pomoc, a nie wiem co i jak. Pieniazki juz poszly, a jakby bylo trzeba slac to co powyzej napisalam, to dajcie adres i albo cokolwiek znac, bo ja sie pogubilam kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Marta dopisalam, lista jest jedna i z tamtych dwoch watkow wyluskuje co sie da. Dlatego tu tylko zglaszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 tu oferta z watku Lesny domek Nela, możemy Wam podarować stolik i krzesełka dla dzieci - mammut z ikea. Daj znać czy jeszcze potrzebne. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 wpisane, uff wzglednie ogarniete teraz sie wyautowuje, musze pozarabiac na zycie bede po poludniu wiec nie naklepcie tysiaca stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Od Asizo Rozejrzałam sie po domu i mogę Nelci wysłać: nowe prześcieradło z gumką Ikea 90x200 nowy obrus 220x160 2 nowe jaśki w poszewkach 2 dywaniki Ikea (małe, kwadratowe - u mnie dziewczynki mają takie przy łóżkach) - mogą być też do łazienki lampka nocna dla Nelci: nowa piżama Triumph długi rękaw i długie spodnie r.36 2 bluzki krótki rękaw - fiolet i czarna nowa torebka na ramię - taka prosta, workowa, szary melanż czapka uszatka czarna dla Nelci lub córci nowy niewielki plecak czarny nowa lalka Barbie dla córki Nelci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 05.11.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 17 Listopada 2012 przez ~~slonko~~ post przeniesiony do wlasciwego watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.11.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dziewczyny, a dacie mi ktoras adres wysylki na priva, ja nie jestem fejsowa. Ile mam nowych segregatorow napisze wieczorem jak policze, ok. Co do krzeselek mamutów, tez mam slac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts