Arnika 05.11.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) MSU Poszło TU TYLKO WKLEJAMY OFEROWANE RZECZY. konto jest w innym wątku. MSU przesyłaj mamuta, jesteś na liście Dzięki Edytowane 5 Listopada 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.11.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 MSU Poszło TU TYLKO WKLEJAMY OFEROWANE RZECZY. konto jest w innym wątku. Dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 dzieki Wiola - Asizo dopisana a teraz juz na serio musze zmykac PRZYPOMINAM WSZYSTKIM ZE LISTA OFERT JEST W PIERWSZYM POSCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.11.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 dam sukienkę komunijną z dodatkami klik,klik klik o ile będzie pasowac dla córeczki Neli - prosze o info czy jest zainteresowana, to wyślę wymiary i fotki:) ponadto mam w parę ubranek po córce w rozm 140 czy takie też się przydadzą córeczce?? skórzana wiosenno-jesienna kurteczka pilotówka h&mspodnie dzinsowe ocieplane polaremstrój kąpielowy jednocześciowy - prawie nowystrój galowy do szkoły- biała koszula długi rekaw i czarna mini spódniczka 5.10.15spodnie letnie białe z nogawkami do podwinięcia h&mkozaczki zimowe, skórzane, roz 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jak najbardziej większe wskazane. Doczekają się.Sukienkę wysłać, przyda się. TARcia wpadnie to do listy dopisze. Lista jest na pierwszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 z sukienka kominijna to bym sie wstrzymala na info od Nelki , moze musza miec takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JadziaMM 05.11.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Witam,mam w piwnicy wannę - nie używana firmy ravak - dajcie znać jeśli będzie potrzebnamogę również dać telewizor - co prawda stary model, ale działa i to najważniejszepozdrawiam Jesteście Wielcy Jadzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.11.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 a ja mam śniegowce ecco rozmiar 34, kurtkę puchową rozmiar jakieś 140, kilka razy noszoną ale w super stanie, tshirty rozm 140, spodnie damskie materiałowe rozm. 36 sztuk dwie. czekam na dyspozycjepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 w takim razie żeby była jasność- oferuję: książki, zabawki, gry dla dzieci przechowanie rzeczy w okolicach Wieliczki (jeśli ktoś z Krakowa i okolic chce się dołączyć) transport rzeczy kombiakiem na Śląsk (lub gdzie trzeba będzie) tak dla jasności Ngel gdybys jechala to mozesz zabrac moje fanty rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.11.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Tylko poczekaj chwilke, jak moje dojda do malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 A co z szafami -bo ja juz nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 szafy kupi Omnibus, ja ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) Laski gadajcie w innych wątkach, na priw u siebie u siebie. TU TYLKO WKLEJAMY W POSTACI LISTY RZECZY DO WYSŁANIA. TYLKO LISTASzafy dokładnie kupuje omnibus. PROSZĘ ZAGLĄDAĆ NA PIERWSZĄ STRONĘ NA WPIS/SPIS TO CO JUŻ JEST , A CO JEST JESZCZE POTRZEBNE. Edytowane 5 Listopada 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 05.11.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dziewczyny podajcie jeszcze proszę adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 05.11.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Witam.Pragne pomoc Nelci, znalazlam dla jej syna pare rzeczy. Stan b. dobry.-kurteczka-pilotka skorzana. H&M-koszula z dl. rekawem. H&M-koszula z dl. rekawem delikatny sztruks-2 koszule z kr. rekawem. H&M-papcie Elefant -recznik nowy CarsPaczka moze przyjsc z opoznieniem ze wzgledu na odleglosc.Prosze o adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ja bym jeszcze dodała, że jeśli mamy już ciut większe rzeczy na dzieciaki (one rosną) to też można przesłać. Będą na następny sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Wiola wydaje mi sie ze teraz nie ma co wysylac bo zgina w tej ilosci darow i zostana przekazane dalej, przesylac sukcesywnie w miare potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 To może poprosić lokalnie, albo o tych ciut większych rzeczy czy też coś innego nie wiem.. o zbiórkę z dużym rozsądkiem i za jakiś czas przekażemy im to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 05.11.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Zszokowana tym co sie stalo, rowniez i ja chcialabym jakos pomoc, chociaz odrobine.. Moge przekazac komplet nowych recznikow, prosze o info, czy sie przydadza. Czytam ze gdzies na FB moge znalezc adres do wysylki, tylko gdzie dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts